Evlilik, tesettür ve kararsızlık?

Arkadaşlarr merhaba. 24 yaşindayim. nişanliyim. seneye düğünum olacak insAllah. Oncelikle ufak bir ricam var. Lutfen yorum yapmak icin degil de gercekten yardimci olmak isteyen arkadaslar fikirlerini beyan etsinler.. Sorum şudur, nişanlim tesettürü tamamen bana birakti. sen bilirsin dedi. Bense kendimle muhakeme yapiyorum surekli. Dinimizin geregi doğrultusunda tesettür farz. Bunun bilincindeyim. içimden de geliyor zaten. Ben size kapanmali miyim kapanmamali miyim diye sormucam :) kapanmayi gercekten istiyorum. Fakat bir seye cok takildim. O da gelinlik... gelinlik derken kapali olmasina takilmiyorum. Gelinlik başının bana yakışmayacagini düsünuyorum. yani şöyle ki , normal bir zamanda yüzümüze uygun renkleri ve şalları yüzümüze uygun bir modelle takinca zaten her türlü yakistiririz.(Simdi kiminiz diyecekki tesetturu yakistigi icin mi takacaksin. hayir ama insan örtünun icinde ne kadar guzel hissederse verdigi kararin arkasinda o kadar duracaktir. heleki yeni kapananlar.. ) neyse arkadaslar devam edeyim. Kendi kendime büyüttüğüm sorun ise şu, gelinlikte genelde ayni tarz baş modelleri oluyor. yani eşarp gibi bağliyorlar. ustune kabarik duvak falan takiyorlar. Bana esarp yakismiyor yüzüm oval mi uzun mu bende bilmiyorum ;) şal baya yakisiyor. İşte o gunde saflığın rengi olan beyaz renk yüzüme gidecek mi, esarp gibi baglanilmasi bana yakisacak mi bilmiyorum. bir kere evlenicem o yuzden kendimi gercekten güzel hissetmek isterim :( fotograflarda da güzel cikmak isterim. minik bir yüzüm olsa düşünmem. ama yuzum biraz uzun gibi ya da oval tam bilmiyorum:) gelinlikte şal imkani da yok malesef. Zaten o da hoş durmaz. Ne yapicam bilmiyorum. Ama acik olursam dugunde, balayindan sonra her türlu kapanicam. kararliyim... yorumlariniz icin simdiden tesekkurlerrr
Evlilik, tesettür ve kararsızlık?