Evlilikte Kararsızlık?

Daha öncesinde köyde yaşayan bir erkekle evlenilir mi diye sormuştum. Şimdi o kişiyle görüşüyorum uzun süredir. Neredeyse 1 sene olacak. Aramızda bu köyde, şehirde yaşamak konusu yüzünden ayrıl barış oldu. Ben üniversite öğrencisiyim ve 2 ay sonra tamamen bitiyor. O da diyor 6. ayın sonuna kadar beklerim, sonra beklemem biter falan diyor. İşte şimdi de yüzük takalım okuluma engel değil 2 ay sonra hangi bahaneyi söyleyeceksin falan diyor. Ben bu köyde ya da şehirde ya da ilçede yaşama konusunda bir de o köyde olduğu için tarla ve hayvancılıkla uğraşıyor başka bir işi yok bunun gibi konular beni kararsız yapıyor. O diyor köy ya da ilçe olur şehri sevmiyorum gelmem diyor. Ben de ailemden uzakta yaşamak istemiyorum çünkü hiç ayrılmadım. O zaman biz boşuna falan konuşuyoruz dedi. İnanılmaz kararsızım, ne yapacağımı bilmiyorum, farklı birilerinin yardımına görüşüne ihtiyacım var, zaman geçtikçe daha da zor durumda kalıyorum 😞

Güncellemeler
3 ay
Köy değil de benimde oralı olduğum ilçede yaşamayı teklif ediyor, sonradan buralara geliriz diyor. Benle değil bir başkasıyla da evlensen eşinin arkasından gidiceksin yani erkek neydeyse karısı da orada oluyor dedi. İşte ailemin ne düşündüğünden falan bahsettim. Sonrasında ailenin lafıyla hareket etmememi söyledi senin kendi fikrin önemli değse evlenemezsin gibisinden şeyler söyledi ben cevap vermedim onun düşüncelerini duymak için artı kararsız olduğum için
Evlilikte Kararsızlık?