Ben böyle bir şey yaşamaya karşıyım. İnsanların biraz birbirini tanımalı evlenmeden önce.

Ben böyle bir şey yaşamaya karşıyım. İnsanların biraz birbirini tanımalı evlenmeden önce.

Kısa bir süre dediğiniz herkese göre değişkenlik gösterebilir. Yeteri kadar tanıdığımı düşünüyor ve istediğimden, hislerimden eminsem çok uzatmam bende. Evlilik öncesi uzun süren ilişkiler etrafımda gördüğüm kadarıyla pek iyi sonuçlar vermiyor. İstisnalar olsa dahi.
Şuna dikkat çekmek isterim ki, genelde bunu yapanlar çok uzun süre bir ilişkiden çıkmış ve sonrasında başkasıyla kısa sürede evlenmişlerdir. Belki de bir insanla uzun süre zaman geçirmenin onu tanımak olduğu anlamına gelmediğini tecrübe etmişlerdir. Kim bilir.
Uzun süreli ilişkiden*
Bu tamamen karşılıklı uyum ve çekim etkisiyle ilgili bir durum bence. Bazı çiftler bu duyguyu ve uyumu ilk anlardan itibaren yoğun bir şekilde yakalar ve hızlıca evlenirler ama bazı çiftlerde 6-7 yıl flörtten veya sevgililikten ileriye gidemezler.
Ah o sevgili olma halinin tadını çıkarsalar.
Birbirlerini görmek için kırk takla atma hali nasıl da tatlı heyecanlar o haller ama evlenince aynı evin içinde birbirlerinden kaçacak delik arıyorlar :D
Cevap
12Cevap
En güzel ve en doğru ilişki olduğunu düşünüyorum bir ilişki sevgililik olayında ne kadar çok uzuyorsa o kadar çok bence pislik çıkıyor heyecanı bitirmeden evlenmek lazım eğer ki sevgililik süreci iki hadi çok seviyorsan üç yılı geçiyorsa daha da fazla sevgili olmaya gerek yok zaman kaybı maksimum üç yıl sevgili kalmak mantıklı daha sonrasında evlilik olmuyorsa başka birine bakmak daha iyi
İki gün takılır geçerim dediğim adamla 5 aydır evliyim. Hayat ne getirir bilemiyoruz..
Saçma sadece
Evet yaa, ne o öyle yangından mal kaçırır gibi. Bence 35-45 sene tanımalılar birbirlerini. Her evresini gör, beğenirsen evlenirsin. Yaşlanırsa nasıl olacak?, şeklindeki merakını gider bari.
Bosaniyorlar tanisalarda bosaniyorlar aman hic evlenmeyin erkeklerle evlenilmez
Net çözüm diyorsun. 😂
Bazı insan vardır 10 yılda tanıyamazsın bazısı vardır 1 ayda tanırsın
Ben nikaha doğru nişan attım. En az bir sene geçirin.
bencede tanımalı bunun içinde uzun zaman lazım
Eğer birbirlerinden eminlerse gerçek aşkı hissediyorlarsa neden olmasın
Bence erken karar vermemek lazım derim aceleye gelmez bu işler biraz sabırlı olmak lazim
Sabır şart.
Bu süre 1 yılın altındaysa eğer samimi bulmuyorum
Bence sevgililik çok uzun sürmemeli ama birbirini doğru dürüst tanımadan da evlenmemeli, arayı bulmalı.
Evliliğin iyi bir şey olduğunu sanıyorlar. Ama akılları yok
maalesef bazen insanları uzun süredede tanıyamıyorsunuz. O yüzden karşınızdakinden eminseniz süre önemli değil.
En iyi şekilde tanınmalı kısa sürede neyi nasıl tanıyorlar anlayamıyorum
Rezil bişey olur bence
Demek sevmişler bir birini
Mallık.
Olumsuz dusunmuyorum
Genelde hüsran
allahım nasip et
Beni ilgilendirmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?