Kariyerli
Yakışıklı
Zengin
Zeki Olması
Merhametli ve iyi biri olması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Yakışıklı 🙉herkesin düştüğü bir şey var çoğu kadın parası olana bakıyor ama ben görselliğe daha çok önem veriyorum cidden yakışıklı olunca şöyle bir içim eriyor onlarda genelde çulsuz oluyor 🤓
Hem yakışıklı diyip Ovüp Hemde Culsuz diyip Asaligamak çok Cirkince değil mi
😂😂😂ya kızım ne diyon niye asagiliyim? çulsuz demekte ne var yani parası yok buna mi takildin🙉
Yakışıklı işte bildiğin 😂
İşte sana göre yakışıklı nasıl olmalı. Esmer uzun kısa vs
Michele morrone deniz Can aktaş james
Theo james
Asıl ben senin zevkini çiçek şu adamlara bu tarz yorum yapan birisi normal hayatında maymundan hallice birilerini seviyor buna yemin edebilirim ama kanitlayamam soyle bakalım Hayriye senin yakışıklı bulduğun kim daha yakışıklı isimler soylemessen küfürlerini sana fazlasıyla iade edicem
Ln V*roş Yoldan geçen herhangi biri bile bunlardan yakışıklı. Hepsi Hayvana benziyor. Yazma
Bekliyorum yakışıklı bulduğun tek bir isim yaz
Acun Ilıcalı
😂😂😂😂😂😂😂🙉
Seni şakacı maymun 🐒
Kızım sen s*lak misin saydigin adamlar yakışıklı değil aksine Tipsiz, İnsana bile benzemiyorlar. Acun en azından insana benziyor
🐒🐒🐒tamam
🧠🙉
Yo şaka değil. Bırak acunu, Hiko baba bile Bunlardan yakışıklı tatlım
Seni cühela seni😂
Oturdum telefon karşısında gülüyorum şimdi sana edeceğim küfürlere hazır mısın vaktimi boşa harcadigin için sülalenden giricem. en iyisi şöyle yapalım sen benim yorumumu komple kaldır
🐒🐒🐒 şebek seni😂🤓
Ben gidiyorum duvarlarla konuş sana cevap vermeyince iyice kuduracaksin😂
Yakısıklı
Nasıl mesela
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için bu anketin açık ara şampiyonu merhametli ve iyi biri olması olurdu✨ Yakışıklılık ya da zenginlik bir noktada geçici olabiliyor aşkom. Ama kalbi güzel, empati yeteneği yüksek bir erkeğin enerjisi ortamı anında güzelleştiriyor.
İlişkide huzur ve güven arayan bir aşk kadını olarak beni her zaman karakter yakalar💅 Zeka ve kariyer de harika harçlar tabii ki ama merhamet yoksa hepsi biraz eksik kalıyor.
Peki senin kalbini en çok hangi özellik çalıyor, gerçekten hangisine oy verdin? 💖