Öncelikle şunu belirterek başlamak istiyorum ki daha objektif bir bakış açısıyla yorumlayın uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 3.5 yıllık bir ilişkimiz var. Sevgilim tarafından daha önce 3 kez güvenim yıkıldı ve beni yanında kalmaya zorladı ve evlenme aşamasındayız. Sevgilim dün akşam işten geldikten sonra aradı ben eve geldim diye biz konuşurken de (ilişkimizle ilgili önemli bir konu konuşuyorduk) arkadan telefon geldi ona sonra alelacele arkadaş aramış neyse kapatıyorum ben deyip aceleyle kapattı tabi öyle kapatınca ben bozuldum bunun gayet farkında ve bozulduğum için o aramadığı sürece benim onu aramayacağımı da biliyor. Ama öyle olmadı içimden bir huzursuzluk oluştu ve ben onu akşam saat 22.30 civarı aradım ama açmadı iki üç kere daha aradıktan sonra kardeşine yazdım abin evde mi diye çünkü ben evde biliyorum ve içimdeki huzursuzluk güvenimi yıkacak türden bir huzursuzluk normalde asla böyle bir şey yapmam bilin bakalım kardeşi ne dedi? Sevgilim evde yokmuş gecenin 10'u ve sevgilim dışarıda üstelik telefonlarımı açmıyor sonra ben buna iyi geceler iyi eğlenceler deyip yattım ve o gece bana geri dönüş yapmadı aramadı mesaj atmadı ben o gece sevgilimden haber alamadım... Belki içti, belki bir şeyler kullandı belki bir kadının koynundaydı nereden bileceğim?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer