Biz ayrıldıktan sonra 1 saat geçmeden instagramına sadece bir tane kız ekledi. Neyse ben ayrılmayı direk kabul etmiştim bu arada. Hani hiç yalvarmadım ona. Sanırım bu yüzden tam 5 saat sonra kızı çıkarıp bana yazdı çok pişmanı affet beni vs vs diye. Şimdi 3 gündür aynı şekilde yalvarıyor. Yalvar yakar oldu resmen çocuk. Kıza hiç yazmadığını söyledi. Kız bunu geri takip yapmamıştı. Liseden arkadaşıymış ama sevgilim liseyi bitireli 3 yıl oldu. Beni bırakıp kaç sene önceki arkadaşına göz koymasını kaldıramıyorum. Çok yalvarıyor. Yazmamış bile ama bu gözümde hafifletmiyor. Kaç kez defol, boş ver git, o kızla beraber olursun artık, benim senin gibi biriyle işim olmaz vs dediysem de 3 gündür yalvarıyor sürekli. Sizce ne yapmalıyım? Ve üniversite sınavı dönemindeyim hatta bu 2. mezun senem. Geçen senemi de başka bi canım yüzünden yakmıştım. Biri nolur düzgünce akıl versin. Aklıma sürekli güzel anılar geliyor..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ya salağı sen kudur diye kız takip etmiş, sende çıt olmayınca kendi kudurmuş jdjajdlaökdşaösoq affetme bunu malın teki.
Hayır ya keşke öyle olsa. Seni kıskandırmak için ekledim bile diyemiyor bana. Sadece o kıza yazmadım bile diyor.
Ama yazabilirdi. Bir arkadaşımın başına geldi, çocuk aynı şeyleri söylüyordu kız çocuğu etiketleyip st atıyordu :D çocuk buna da hiç haberim yok falan diyordu fğskdıpsdmıwr. Onu daha iyi tanıyan sensin bir gözden geçir istersen.
Bundan ne anlıyoruz hiç seni sevmemiş farklı bir amaç için beraber olmuş
3 gündür yalvarıyor yakarıyor peki bundan ne anlamalıyım?
Elde ettiği kızı kaybetmek istemiyor
Aranızda biseyler oldumu hiç
Yani eh işte öpüşüyoruz biraz koklaşıyoruz dokunuyoruz filan. Abartılacak derecede değil. Daha fazlası olmayacağını o da biliyor beni tanır bu konuda da. Konu bu değil ki ya. Mesela diyor ki yalnız hissediyorum sensiz hayat olmuyormuş bunu anladım, biz çok iyi anlaşıyorduk vs diyor. Kimse elde ettiği birini bırakmak istemez ki. Ama ben ona çok güvenmiştim cidden ve 1 saat geçmeden bi kızı eklediğini görünce şok geçirdim. Sonra kız geri takip etmemişti onu. O da takibini çekip bana yazdı çok pişmanım diye. Bu da 2. şokum oldu
Cevap
Siz ne kadar oldu çıkalı peki
3 ay
Daha çok yeniymiş yaşlar kaç
19 22 de sorumu okusaydın keşke daha faydalı yorum istiyorum senden
Bu çocuk seni sevmiyor 3 ayda sevgimi olur
Daha önce kac tane sevgilin oldu
Niye sustun
Sizin gibilere iyi yapmış
Yaptığı bişey yok sürünüyor
Böyle diyorum çünkü akillanmadiginiz için sürünsün seni ilgilendiriyor mu hala?
Ya ben sanki direk affettim be. Ama çok şey yapıyor ediyor. Hep yalvarıyor. Ciddiyim
Böyle erkekten sana fayda gelmez ekledim konuştum istediğimi alamadım eskisine döneyim nasılsa beni seviyor devam eder sonra bı kız daha çıkar karşısına onunla vakit geçirir belki o ister seni de ortada bırakır bunu istiyorsan buyur affet ki affediceksin belli o yüzden hakediyoorsunuz herşeyi diuorum
Anlıyorum ama 3 gündür onu kovuyorum hakaret ediyorum ben de onu seviyor değilim hatta seni sevmiyorum ve istemiyorum bime dedim 2 3 kez..
Biliyorum ondan fayda gelmeyeceğini düşünüyorum O yüzden dönmüyorum zaten ama çok yalvarıyor o yüzden arada kalıyorum
Yaptıklarını affettikten sonra da hatirlamayacaksan buyur et iyi günler
Abim olsan ne güzel olurdu her şeyimi sana anlatırdım😂
Niye ki
Öyle birine ihtiyacım var
Yani konuşurum sorun yok istediğin zaman
Anında değiştirmelisin
Anlamadım
Ara ver yazmistir piccc yalan soyluyo
Yedekte tutmak için yapıyor onu
@34Derbeder34 aynen yine yapcak aynisini
Anlamadım ara ver yazmistir ne demek
Aslında kızlar bu konularda zeki ve utaniktir kolay kolay oltaya düşmez
Tatlim iliskine ara ver sinavinla ilgilen bu arada gercek yuzunu de gormus olursun onun
@34Derbeder34 dedektif gibiyiz ya
Bak bu kızı dinle bu kız işi biliyor
,😂😂😂😂😂😂😂
Şu an sevgili değiliz zaten 3 gündür yalvarıyor bu hayat bensiz yaşanmıyormuş öyle söylüyor. İlişkiye ara vermek gibi bir şey yok yani. Ben geçen seneki eski sevgilim yüzünden 2. mez mezuna kaldım. Şimdi bu çocuğun da beni üzeceği belli belli besbelli.. Seviyor olsa beni bırakıp kaç sene önceki kıza dönmeye çalışmaz. Ama sürekli yalvarıp durması kafamı karıştırıyor.
Ya az önce kız sana açıklama yaptı 2 senen gitmiş bir erkek için değermi ya yazık etme kendine
:(
Hallederim buraya gelsene
Burdayim tatlim geri donmek gibi bi dusuncen olmasin madem cok seviyor cok pisman gosterir yani bi sekilde sinavina gercekten az kaldi ve toparlanman en az 1 ay bu sureyi de dusun
Yok kız o kadar sürmez. 3 aylık bi ilişkiydi. Evet 3 aya göre çok güzel yaşandı ama önceki ilişkiden çok iyi kazığı yediğim için dünyada bir sürü erkek olduğunu biliyorum şans verilebilecek. Ama bu çocukta çok güzel yalvarıyor be :D
Hallederik çok esaslı birisin helal olsun özgüven zaten tavan
Bak kuran çarpsın bi daha yapmicam lütfen yüzyüze konuşalım lütfen bi daha yapmicam lütfen
Lütfen idil yüzyüze görüşelim lütfen her şey daha güzel olucak söz lütfen demiş. Ona bi şans daha veremeyeceğimi sınavlara odaklanmak istediğimi söyleyince bunları dedi
Iyice yalvart surunsun bundan sonra elinde istedigini yaptir kuzumm😉😘
@1adam1sensiz tesekkurler kank
Bir kere yapan tekrar yapar bak yoluna
slksın bnce
Neden?
1 kızı ekledi die saçma sapan düşünmek
Kimse senin gibi düşünmüyor herkes sil at diyor senden önce aklında onu eklemek varmış diyorlar.
millet snn gibi ondan :d
Sen boş yapıyorsun gtnüz geniş sizin lügatiniz gibi
yooo ben hiç sevgili bile yapmadım :D
Aga dkka 1 gol 1 kizi sildikten hemen sonra aklinda kalms olan kizi ekliyo muhtemel kizla konusuyo kizin sevgiljsi oldugunu ögreniyo bu surecte ya da baska birseyi hosuna gitmeyince siliyo gerisin geri kurkcu dukkanj nolur affet yok bilmem ne
@Hallederik aslı öyle mi kesin 1 dakika içnde takip ettiğini kim biliyor erkek trafına kim bakıyor :D ön yargılı olmamk lzım
Gezegen adam soruda yazdım ya. Biz ayrıldık ve 1 saat bile geçmeden bir kızı ekledi diye.
Yahu 1 saat icinde eklesin ne farkeder onemli olan ayrildiktan sonra hemen alternatif pesine dusmesi ayiptir hic sevilmemis insana bile yapilmaz bu
@Hallederik açıkca sormalıydın bilemezsin
Ben niye sorayimffkckkc yoruma dahil oldum sadecedjcjc hem o kiz sorsa gercegi mi soyleyecek allasen
@Hallederik o zaman ön yargıda bulınmanın amacı nedir D:
Oryargi degil bu cikarim
@Hallederik :D çıakrımın bu olduğundan pek emin değilimde neyse :D
Isine gelmiyoo
@Hallederik aslında urjudma değil :D de