Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar çok aşığım ve ondan ayrılmaya dayanmıyorum Seni asla aldatmadım diyor O çok iyi biri Ben kendim düşünemiyorum fikirlerinizi yazar mısınız lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. Yardım lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır affetme
naparsan yap adam bariz palavra sıkmış sana yakalanınca mı pişman olmuş? kıskanclıgını bahane göstermeside palavra
Ama ben gerçekten kıskancım ya ne düşünüyorsunuz bana asla başka kızla konusmadim seni aldatmam diyor
iyide senin kıskanacağın ne varmışta instrada saklamış. inanıyorsan ben napim kardeşim naparsan yap o zaman
çok aşığım kendimden fazla güveniyorum dersen sen bin kere boynuzlanmışsın zaten
Bunu söylemiş olması affetmen anlamına gelmiyor ilerde daha da büyük yalanlar söylese şaşırma
Napcam bilmiyorum ona çok aşığım kendimden fazla güveniyorum of
Hayır yani aldatıyor demiyom ama aldatmıyorsa eğer neden saklasın ki senden
Erkek arkadaşlarımla çekildiğimz hikayeleri kıskanırsın sen diyor ondan saklamış Ben de kıskancım Acaba bahane mi doğru mu ya napca
Bahane aynısını benim çevrem de yapıyor ayrıca erkek arkadaşlarıyla ne yapıyor ki senin kıskanacağını düşünüyor
Beni annesiyle bile tanıştırdı yani inanamıyorum eğer gerçekten konuştuysa ya...
Çok sıkıntı yapma ya da ona belli etme ağır ol biraz akışına bırak ne olduğu ortaya çıkar ztn bi süre sonra
Hayir gizli saklı bir şey varsa kesinlikle affetme
Ama çok aşığız birbirimize napcam bilmiyorum
Hazmedebileceğiniz bir durumsa affedebilirsiniz.
Affetme boyle bi konuda yalan soyleyen kim bilir neler soyler baska
Yalan, kesinlikle konuşmuştur.
Ama bana seni asla aldatmadım aldatmam diyor çok inandırıcı geliyor bana sadece takipleştik diyor kalbim affet diyor aklım affetme diyo onu çok seviyorum çok kararsızım
Peki o kızları nereden tanıyormuş, sadece takiplesmek için mi açmış, madem konuşmamış sana niye söylemedi, konuşmayacakti neden onlar için hesap açıp ekledi ve bunu senden saklıyor.
Ben erkek arkadaşlarımla hikaye foto atıyorum sen kıskanırsın senin yuzunden hiç arkdaşim olmuyor diye hesap açtığını saklamış bende öyle dedi yani Kızlarla sadece takipleştik hiç konuşmadım diyor
Erkek arkadaşları ile hikaye atıyor sen bunu neden kıskanacaksin. Sevgilin gaymi de erkeklerden kıskanacaksin. Madem sadece erkek arkadaşları var nedne kızları takip ediyor. Onları nereden tanıyor?
Diyor ki kızların isteklerini reddetmedim çünkü Ders notlarını onlardan alıyorduk erkeklerle ben de takibi kabul ettim Hiç konuşmadim diyor Senden hesabı saklamamın sebebi de kızları takip etmemdi diyor
Numaraları yok mu? Bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü sorularıma güzel bir cevap vermemis
Kızlardan ders notu alıyorlarmış arkadaşdeğilmiş kızlarla hikaye etiketlerinden kızlar eklemiş hesabını O da kabul etmiş hiç konusmadim diyor son kararımı vercem lütfen yardım et
Ben inanmadım bence ayrıl. Kararım net
Bulamadığın başka neleri vardır bundan adam olmaz
Bırak yalan dolan
Affetme
Neden
Aldattı çünkü