Sizce sevgilimi affetmeli miyim?

Arkadaşlar 1 yıllık taze bir ilişkimiz var, ama son 5 aydır sürekli buna yapma dediğim şeyleri yapmaya başladı anlatayım size

ilişkimiz başlamadan önceki hoşlanma döneminde beni bir oğlan için terk etmişti, sonra ondan ayrılıp tekrar bana dönmüştü. Her neyse bunlar bende daha önce birbirleriyle tanışıyorlardı. Beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum. Sırf birdaha çocukla ilgili birşeyler olmasın diye çocugu bütün kullandığı sosyal hesaplardan engelledim ne oldu nasıl olduysa gene engelini kaldırdı. Sürekli tartışmalarımız onun hakkında olmaya başladı, bana sürekli sürekli "yok ona karşı birşey hissetmiyorum, hissetsem ona giderdim gibi cümleler sarf ediyor seni sevdiğimi biliyorsun çok seviyorum falan gibisinden" ben keriz gibi seviyorum abi hala. Her neyse bundan 2 3 ay önce çocuğun babası öldü, ölümdür hani ne olursa olsun insan ölümde bir başsağlığı dilenir. Bende buna söyledim gidip başsağlığı dile diye, bu başsağlığı diledi ve üstüne b*kunu çıkartır gibi konuşmaya da başladı dedim tamam yeter konuşma artık dedim, işte çocuk kendini iyi hissediyor dedi, neyse , birgün sonra engellediğim bütün hesapların engelinin kalktığını gördüm. Daha sonra whatsapptan konuşmaya başlamışlar işte, bende bunun üzerine durumu ayrılığa getirdim, kendini yerden yere vurdu beni bırakma çok seviyorum seni diye, ve bunun üzerine birdaha kesinlikle bu çocuk hakkında en ufak bir konu daha olsa bitireceğimi dile getirdim oda kabul etti, yine her yerden engelledim, sonuç 2 gün önce yine bunun engelini kaldırmış ve çocuk buna mesaj atmış mesajı okumak için girdiğim de şifresini değiştirmiş aradım sinirle konuştum korktum sen görünce niye engelli değil diye bağırırsın diye dedi bende bunun üzerine ayrıldım 2 gündür iki gözü iki çeşme her dakika ağlıya ağlıya beni arıyor seni çok seviyorum bitirme bizi falan diye, çok seviyorum arkadaşlar cidden canımdan çok ama gram güvenim kalmadı sürekli bunu yapıyor bana bana bir yardımcı olun ne yapmalıyım sizce affetmeli miyim bu sefer de?
Sizce sevgilimi affetmeli miyim?