32 yaşına gireceğim bu yıl, evlilik için aday adayı bile yok. En son geçen yıl talip çıkmıştı, onu da görüşmeden reddettim zaten. Hep kendi kendime yetebilirim sanıyordum, olmuyor ya, olmuyor. Etraf düşman, insanlar kötü... eve gelince birinin dizine uzanıp yatmak istiyorsun, küçücük kollar sana uzansın, tüm yorgunluğunu alsın istiyorsun, çalışmanın, kazanmanın bir amacı olsun ama yok..
Arkadaş ortamı zaten pek yok, bu yaşta çok kalmıyor, herkes kendi meşgalesinde. İş yerinde ise herkes evli, bana uygun yok napıcam bilmiyorum artık
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşın getirdiği bu hisler çok insani ve çok gerçek 🥺 Ama lütfen kendine haksızlık etme aşkom. Hayat arkadaştan önce senin kendini mutlu etme yolculuğun aslında ✨
Yalnız hissedebilirsin ama kapılarını kapatarak o tatlı yuvayı kuramazsın ki. Geçen yılki gibi gelen fırsatları kestirip atmak yerine biraz şans vermelisin.
Kurslara git, yeni hobiler edin, sosyalleşebileceğin alanlara ak 💅 Sen kendi enerjini yükselttiğinde doğru insan seni bulacak, inanıyorum. Peki son zamanlarda kendine vakit ayırmak için neler yapıyorsun, biraz anlatsana? ☕💖