Ortak arkadaşla tanışmıştık 2-3 ay önce sonra bununla sevgili falan oldum ayrıldım istemiyorum dedim saygı duydu arkadaş kaldık
ama hala bana duyguları var itmek istemiyorum iyi bi çocuk kendisi kullanmıyor ve kimsesi yok
senin yanında neşeli ve kendimi güvende hissediyorum lütfen bana köpek gibi davranma dedi
bazen evime geliyor alkol içiyoruz konuşuyoruz yaklaşmaya çalışıyor sevgili değiliz unuttun mu diyorum pardon diyip geri çekiliyor
bana hep hediye falan alıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adi uzerinde torbaci zehir sacan insan, hic bir torbacida bir gram namus olmaz kizlar cinselligi kendi teklif eder madde karsiliginda, oda hayir seni becermem diyecek oylemi. Arabayla kervan gecmeyen issiz bir yere arabayi park eder. Kiş sa arabanin arkasinda yazsa arabanin disarisinda kiza oralini yaptirir isini halleder sonra uyusturucusunu verir kiza, ADI UZERINDE torbaci !!!
Çoluk cocuklari zehirleyen iyi kalpli torpaci,😄😂😂😂😂
Karakteri iyi
Bence sen saftoriksin seni bir eline gecirsin ozaman bakalim... ama sende yamuksunki torbaciligi iyiliğin içine koymusun
Yakın zamanda cezaevine eşya taşımaya başlarsın
Ne ceazevisi be abi cevazevine don goturse opte basina koy allah vere kadinin olum haberini duymasak haberlerden oldurulen diger kadinlar gibi
@mavikelebekdeniz maalesef öyle bir ihtimall var dikkat et kendine lütfen ayırabiliyorsan ayrıl
Sanırım haklısınız ama üzülüyorum kimsesi yok diye bilmiyorum napıcağomı
Bırak gitsin sana ne önce can sonra canan
Onun icin tek yapabilecegin sey dua etmek dogru yola gelmesi icin dua etmek
Aynen torbacı iyi çocuk
Aynen
İş bulana kadar
Evet evet
Torbasında sen çıkmışsın
Aynen trol
Seviyorsan bilemedim
Torbacinin ne oldugunu bilmiyorsun sanirim
Ha o zaman red et