Kişilik & Karakter Ben bu siskolukla napıcam? chubbygirl Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bastıgım yer sallanıyor sevgilim tank gibisin dedi Güncellemeler+1 yıl Zaptedemiyormuş beni Ben bu siskolukla napıcam? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Bence egzersiz yapın 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Paralel evrende siz. 4 1 Yorumla TheLeonard +1 yıl asdfghjklşi :) Yorumla
sexiest_boy_ever Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Savaşta en ön safta savaş da bare bi' işe yarasın. 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl bacaklsrın çekici göbek gitsepopon da gösterişli olacak 0 0 Yorumla
Cnumut34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey kişi olduğu gibi güzeldir sadece sağlığın için dikkat et 0 0 Yorumla
Kenanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ee nasıl skuyor ki anlamadım. sevgilin üstte mi hep 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaç kilosun yürüyüş yaparak vs verebilirsin bence 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. spor yap 1 7 Yorumla chubbygirl +1 yıl Dambılım ol sen de Yorumla emineh +1 yıl saglik desen yok spor desen yok diyet desen yok yazik ya acidim sana valla hayat senin icin zor olmali Yorumla chubbygirl +1 yıl Ölmezsin merak etmee kıyamam o kadar da değil ama biraz eğlenirdim altımdayken senle Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Hayalindeki fiziği görünce gerilen, özgüvensiz, mutsuz, enerji emen bir canlısın @chubbygirl. Önce kilolu halini bir kabullen sonrası gelir ☺️ Yorumla emineh +1 yıl ben Şu an egleniyorum seninle zaten Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ortayı bulursunuz siz. İletişim kazası olmuş sanki. Ama büyükçe ☺️ Yorumla chubbygirl +1 yıl @Godlike_Ruler_ düşüyo mu böyle bari Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sen de mide küçültme ameliyatına gir o zaman 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Rejim yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence egzersiz yapın
Paralel evrende siz.
asdfghjklşi :)
Savaşta en ön safta savaş da bare bi' işe yarasın.
bacaklsrın çekici göbek gitse
popon da gösterişli olacak
Hiç bir şey kişi olduğu gibi güzeldir sadece sağlığın için dikkat et
Ee nasıl skuyor ki anlamadım. sevgilin üstte mi hep
Kaç kilosun yürüyüş yaparak vs verebilirsin bence
Sevgili yapmışsın yine de bravo :D
Sevgilin varsa sorun yok o zaman. Seni sevmiş
Spor yap
spor yap
Dambılım ol sen de
saglik desen yok
spor desen yok
diyet desen yok
yazik ya acidim sana valla hayat senin icin zor olmali
Ölmezsin merak etmee kıyamam o kadar da değil ama biraz eğlenirdim altımdayken senle
Hayalindeki fiziği görünce gerilen, özgüvensiz, mutsuz, enerji emen bir canlısın @chubbygirl. Önce kilolu halini bir kabullen sonrası gelir ☺️
ben Şu an egleniyorum seninle zaten
Ortayı bulursunuz siz. İletişim kazası olmuş sanki. Ama büyükçe ☺️
@Godlike_Ruler_ düşüyo mu böyle bari
Sen de mide küçültme ameliyatına gir o zaman
abartıyosun bence
zayıflamayı dene , rejim yap
Sevgilin var mı ki
Rejim yap
Abartmış bence