Çok çaresizim, napıcam ben?

Ben özlem diye bir arkadaşımda kalıyorum akrabamız oluyor giresundan ben de İstanbul'dan onun yanına geldim falan aramız baya iyiydi 2 hafta falan sonra dün işte yine iyiydik geceye doğru aşağı çağırdı horon tepelim falan diye sonra işte tamam dedim kaltak bacım falan dedi gün boyu gülerek söylüyordu normalde alınmıyordum ama o son anda ciddi söylüyo gibi geldi bana işte bana deme dedim kanka çok alıngansın dedi aynen dedim o da ben samimi olduklarıma söylüyorum dedi o zaman benle samimi olma dedim o da olmam dedi artık gitmek isteyen gitsin evden dedi yani kovmaya getirdi bende her şeyimi toplayıp giresunda ki yengemin yanına gittim sonra sabah oldu kıyafetlerimin bir kısmını özlemlerde unutmuşum almaya gittim işte annesi kenara çekti teyzesi falan osman amcan 2 serum yiyordu 4 e çıkardı çok üzüldü falan dedi çok vicdan azabı çektim sonra dedim özlem nerde yukarda dediler konuşmaya gittim konuşmak istemedi gelmedi şimdi ben de yengemin yanına dönemiyorum osman amcanın morali bozulduğu için hasta olur falan diye ama özlemle konuşmadığım için kendimi sığınmacı gibi hissediyorum istemsizce aslında çok da rahatım. akrabamız bir de osman amcayla babamın araları da iyi ben napmalıyım? Şimdi arkadaşlarıyla çarşıya indi akşam döner napiyim ben dönsem dönemiyorum, kalsam kalamıyorum çaresiz kaldım?
Çok çaresizim, napıcam ben?