Daha çok kadınlar cevap verirse sevinirim?

Eski bir sevgilim vardı (3 sene önce ayrıldık) kendisi nişanlandı. Açık olmayan hesabını açtı, açmasını üstüme almak istemedim ama kendisi maziyi seven bir insan. Beni unutamadı demiyorum lakin tamamlanmayan şeyler oldu. İkimizin de büyük hataları oldu. Neyse, kız nişanlandıktan sonra ortak arkadaşlarımızdan gördüm. Şaşırdım geçtim. Kaderin cilvesi mi bilmiyorum, reels kaydırırken hesabı çıktı bir anda ve hikaye atmış. Bir anda hikayesine tıkladım. Asla stalk yapacak biri değilim, sevmem. Neyse, kendisine yazdım. Sonuçta nişanlandı. Yazmam doğru muydu bilmiyorum ama niyetim kötü değildi, olgunca davranmak istedim. Yazdığım tek şey, bilerek hikayesine girmediğim ve öyle bir insan olmadığımı belirttim. O an aktifti, eminim bundan ve 4-5 saat sonra beni engelledi. Eğer cevap verseydi helallik almak istemiştim. Ayrıldıktan sonra bir kere olsun rahatsız etmedim, engellemesi garip geldi. Şimdi de bir hesabı var, sözler manzaralar paylaşıyor. Az önce yine önüme düştü. Anlamlı şarkılar paylaşıyor. Hani eski sevgiliye atılacak şarkılar misali. Örnek vermek gerekirse Blok 3'ün Kayıp Kalp müziği gibi. Paylaşmış. Kendi üstüme almak istemiyorum, kız sonuçta nişanlandı. Ama ister istemez, nişanlandıktan sonra kapalı olan hesabını açması, 4-5 saat sonra engellemesi ve anlamlı şarkılar atması insanı garip hissettiriyor. Kadınlar bu durumu daha iyi analiz edecektir.
Daha çok kadınlar cevap verirse sevinirim?