Güncellemeler
1 yıl
sacma sapan seyler yazmayın olgun düzgün cevaplar yazın hakaret tarzı kadına yazılarda yazmayın
calıstıgım is yerinde bi kadın var mertebe olarak üstte lakın gecen gün ciceklı bi elbise giymisti errtesi gün tek yakalayınca iltifat ettim cok yakısmıs sana felan diye bi sonrakı gün hemen onu giymiş muhabbetimiz var sürekli konusuruz bugün giymişti ben görünce dikkatlıce baktım dönüp noldu niye baktın dedi bende cok yakısmıs dedim felan kısa bi konusmamız gecti tek yakalayamadım sürekli böyle konusmalar geciyo aramızda yanlız evli bi kadın iltifatı seviyo konusmak icin ara ara kendide gelır ben bundan ne cıkarmalıyım hanımlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzak dur..
Demek ki aç bir kadın. Tok olsaydı senin iltifatların umrunda olmazdı pek.
yani ac derken kastettigin nedir bide güzel bıu kadın degil öyle ama genelde aramızda böyle bisey geciyo ne düsünürsün
Genel bir açlık. Evli olmasına rağmen başka erkeklerle flörtöz takılıyorsa birçok konuda aç olabilir. Sevgi, ilgi, anlayış veya cinsellik.
eşini arada bi görüyorum sessiz tuhaf öyle iltifat edecek bi tip degil maddi acıdan problemleri yok egtimli insanlar bizim gibi
evli? sakın!!! uzak dur!
Demekki ürsb4
öyle bisey degil konuyu nere getirdin yani kafasındaki nedir ne gibi düsünebilirim demek istedim
Ya bi git ya sen evli kariya neden iltifat ediyon eskiden millet evli diye yüzüne bakmazdi konusmazdi ne saniyon senin dikmeni bekliyor sende evli misin hangi sehir irasi f3hu3 yuvasi olmus
Bide bizim gibi egitimli diyor sen egitimli misin bu mu egitim evli kariya göz dikmek dkjfjfj bayaa egitmlisinit wow
ne alakası var kurumdayız öyle incelık olsun diye sölüyoruz yüzleri gülsün konu acılsın diye
O kadin senden uzak durmali ve agzina geleni saymaliydi kadin dedigin öyle yapar yani evli biri
yahu kötü bisey demiyoruz elbısen güzel cok yakısmıs felan dedim sen sacma sapan biseyler yazmıssın ben zeka seviyesi yüksel bi cevap bekedim ahlak dersini kimden nasıl alcagımı sana sormam merak etme
Yav bi git kadini dikim mi diye soru sor sonra djjdjbdb
Aşkim kadini dik jdjdj
Uzak dur
amacı düsüncesi nedir merak ettim uzak ya da yakın durmayı düsünürüm merak ettigim nedir güzel bı kadında degil
Mertebe olarak senden üstse sana bakmaz