Uzun süredir sürekli bana çaktırmadan bakan evli bir çocuk sahibi olan kadın var. ( Çocuğu olmadan da bakıyordu, şimdi çocuğu olduğu halde yine bakıyor ) Ben 25 yaşındayım kendiside muhtemelen 29 yaşında ve adana merkezde oturuyoruz. Kendisi doğu tarafı. Taş gibi kadın diyebilirim. Başı yani kafası, yarı açık yarı kapalı bir tipte bir kadın. Bana bakması nerdeyse 4 seneye yakın oldu. Bense bekar biriyim. Evlerimiz karşı karşıya. Kendisi 4. Katta bense 3. kattayım. Bende ara sıra ona bakıyorum elimde değil ama kadın hoşuma gidiyor. Neyse günün birinde " bir test yapayım" dedim. Bulunduğum odanın ışığını açık bıraktım, sonra bizim yan karanlık odaya geçtim. " Dürbünle karşı eve bir bakayim " dedim "gerçekten bana çok bakıyor mu" dedim. Hemen baktım kadın habire odamı gözetliyor hemde yanında birileri varken. Bazende şöyle bir şey oluyor kış mevsiminde normalde hava soğuk olunca pencere perde kapanması gerekiyor ama kadın öyle değişik bir şey ki çoğunlukla perdeyi tam kapatmıyor sanki hep bana bakmak için yapıyor. Hatta dün de deneme yaptım karanlık odadan kadına baktım yine benim odama hayvan gibi bakıyordu. Sanki beni görmezse çıldıracak gibiydi. Hatta bazen aşağıya annesinin evine giderken bile perdeyi biraz açıyor tam benim görebileceğim şekilde odada oturuyor. Hatta bazen bilerek sesini öyle çıkarıyor ki sanki uzaktan beni sesiyle ta. hrik etmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Kızlar bu kadın neden bana 4 seneye yakın bakıyor ve neden böyle söylediğim hareketleri yapıyor?
Seni beğenmiş
Seni istiyor ( anladınız yani )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani tamamen anlattığın gibi ise B şıkkı, bi çocukta senden istiyor herhalde.
Belki başka birşey vardır insanoğlu tuhaf bir varlık
Belli ama eşi var sakın onla olma
Onla olsam onun suyunu çıkarırım anladın yani
Efendim
Onla olma demişsin de kadın a. zg. ın'sa ben ne yapayım yani ateşini söndür. ür işime bakarım zaten suyum çok fena kaynamış
Yanlış bence yapma eşi görür sizi öldürür vs
Adam kendini öldürsede ne yaptığımızı bilemez
Ama gerçekten kadın beni bilerek çok az. dırıy. or sanki "gel beni s.(i) k " der gibi
Ben birşey demiyorum
Ne yaparsanız yapın sizin kararınız ben uyarmak istedim
Çoğu kadınlardan korkulur o kadar yakışıklı olduğumuz halde sevgilimiz yok belki kadın o yüzden bana bakıyor
Anladım uyarını dikkate alınmıştır
Erkeklerden de korkulur her kadını aynı kefeye koyma
Farkettiysen çoğu kadın dedim gerçi hiç kadınlara kolay kolay tahrik olmam ama nasıl ta. hrik. oldum anlayamadım
Evli kadından uzak dur
Bakacam olmazsa en s. on s. kecem onu yoksa başka türlü rahatlamaz. ya kodumun kaşar. iii
Doğru konuş
Sana demiyorum ya bana bakan kadın için diyorum..
Ona da deme
valla salaksınız işsizler
İmkanın varsa taşın ordan 😐😅
Tamam da ben niye taşınıyorum kendisi a. zgı. n biriyse bir şey yapamam 🤦
Uzak dur...
Niye ama ne oldu
uzak dur
Niye ki