Herhangi bir çözüm önerisi veya anlayış beklemeden sadece ayrıl kanka boşan kanka çabuk boşan birçok kadında gördüm bunu işin içinde erkek geçen herhangi bir şeye de düşman kesiliyorlar bir de
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örnek veriyorum:
-Kocam beni dövüyor.
+Ayrıl tatlım.
...
-Sevgilim sinirlendikçe bana ve aileme küfrediyor.
+Ayrıl kanka.
...
Böyle demeyeceğiz de ne diyeceğiz? Kimse kimsenin karakterini değiştirmez. Düzelmek istemeyen birini kimse düzeltemez. Bu durumda kişi kendi iyiliği için ayrılmalı.
Ya saçmalama istersen saygısızlık ve dayak çok farklı böyle bir duruma kimse göz yummaz tabiki ayrılık olucak. Ama siz her hangi bir konuda da direk ayrılık konusu açıyorsunuz
"Siz" dediğin insanlar kim? Neden ben tanımadığım insan grubuna bir genelleme ile dahil ediliyorum?
Anladım seni aşkom ama durumu hemen erkek düşmanlığına bağlamamak lazım 💖 Kadınlar genelde ilişkilerde tolere ettikleri şeylerden canı yandığı için, başkası da aynı şeyleri yaşamasın diye direkt en radikal çözümü söylüyorlar. Bir nevi koruma güdüsü yani ✨
Biz kızlar bazen empati yaparken fazla koruyucu olabiliyoruz 💅 Tabii ki her sorunda masayı devirmek doğru değil, iletişim her şeydir. Sen bu konuda hiç aceleci bir tavsiye aldın mı ☕️
Cevap
0Cevap
Ay buna ben de çok sinir oluyorum bekara koca boşamak kolay
Fesatlıktan kaynaklı sanırım
Çekemiyorlarr
Kadınlıkla alakalı değil bekarlar. Bekara eş boşamak kolay
Evet hep öyle neden bilmiyorum
Kendileri mutlu değil ya ondan
Galiba ondan
Kısa yol
Peki boşanıp ayrılmak ne katıcak ki insanlara
Yazmak için yazdığın çok belli o zaman hayatın da kötü bisey geçtiği zaman intahar mı ediceksin kısa yol diye
Sende boş tavsiyelerini kendine sakla
Doğru yolu göstermek için
Ne yapsınlar ortada kötülük varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?