Merhaba arkadaşlar ben Instagram'da bir kadinla tanıştım ve kadınla meslektaşız kadın iki çocuk sahibi ve daha 29 yaşında eşiyle boşanma aşamasında olan biri ve benimle olan sohbetin ona çok iyi geldiğini ve WhatsApptan konuşmaya devam etmek istediğini söyledi sizce ne dusunuyor bu kadın?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu tür ilişkilere giren kadınlar sorunlu kadınlardır daha kendi iliskisini bitirmeden resmiyette ayrılmadan seni olaya dahil etmesi hoş değil ve daha boşanmadan bir erkekden WhatsApp istiyosa o erkekle ilişki arıyordur tavsiyem asla bulaşma sohbet bile etme başına iş alma böyle kadınlar zten hiç rahat durmaz şu an onu reddetsen sabaha başka erkekten numara isteyeceğini şahit olabilirsin asla insanların bitme asamask boşanma asamasi diye düşünme , kandırıyor olabilir..
Kanka durum şu şekilde ikimiz de doktoruz bunun kocası da doktormus velhasıl mesleği geç kadın 2018 de evlenmiş ve iki çocuğu var 29 yaşında ben bunları bilmeden sohbet ettim ve anlattı işte bosanma işlemleri vs olduğunu sohbetimin ona çok iyi geldiğini birkaç gün sonra Instagramini kapatacağını söyledi ben de tamam kendine iyi bak dedim bu da numarasını verdi bana "doğru zamanda doğru adım" dedi yani bu boşandıktan sonra yamanacak keriz mi ariyor yoksa cinsellik mi istiyor
cinsellik değil doğru adım demiş yani diyor ki numaramı al ben bosanayim seninle sevgili olalım gibisinden şimdi ödü kopuyor boşanma asamasi filan diyor ya aldatmaya girmesin diye yani diyo beni bekle , ama bu kadınlarla asla ilişki yaşama bu kadınlar bir dalı bulmadan diğer dalı bırakmaz bu kadın sorunlu bir tipe benziyor başına da iş açabilir seni yem edebilir kocası görsün ki onu boşasin diye pusuya seni çeker kullanır ve boşandıktan sonra senle işi bitebilir
Yok kanka o kadar saf değilim kadın boşanma işlemleri var dedi bana gel sevgili olalım da demedi sadece sohbet ediyoruz ben sadece ne düşündüğünü merak ettim zaten normal olmadığı kesin
gözünü sana dikmiş olurda sevgili olursan mahkemeyede katılmak zorunda kalırsın başına hiç iş alma numara da verme verirsende kendini rezil edersin evli barkli kadınla ne işin var doktorsun sen işin var gücün var git yuvani kur elalemin yaramaz kızıyla uğraşma kariyerine odaklan yaşam tarzını düzelt hayatına bak ama böyle kadınlara takildikca kendi hayatını boookkk edersin
Yok ya o toplara girecek kadar deli değilim
Instagrami kapatması da zten Instagram da yediği nanelerdir , hiç uğraşma arkadaşça selamün aleyküm aleyküm selam bu kadar hani öyle sknti edicek tip de olabilir sen kendi kafana takma istediğin gibi düzgün ilişkindir olur ama bu tarz kadınlar zinaya davetiye çıkarır bilesin ahiretini de yakma
Bunların çoğu borderline kişilik bozukluğu
Bu kızların normal olmadığını zaten biliyorum
Hatta çok tehlikelidir
Benim merak ettiğim şu acaba cinsellik mi istiyor yoksa yamanacak keriz mi
kesinlikle güzel tesbit yaptın bu tarz kadınlarin asla bir yuvası ve hayatı olmaz istediği kadar erkekle gezsin tozsun hepsinde aynı sorunu yaşayacaktır. erkekde sorunlu olabilir ama bu böyle şeyler yapmasında sorunlu bir kadın olduğunu gerçeğini değiştirmez
daha boşanmadan erkek arayışına giren kadın herşeyi ister zten yaparda daha kendine saygısı olmayan bir kadın başkasının altına yatmasindan mi utanicak
Evet kesinlikle bir umut başka bir dala sarılıyor , yaşadığım şehirde ve uygun koşullarda olsaydik bir gece cinsellik fena olmazdı ama bu da mümkün değil tam bir belirsizlik ve tehlikeli olduğu için yol vercem 😂
cinsellik yaşayacaksan bunu hayatındaki doğru kadınla yap ucuz erkek kaşar peşinde koşar.
Haklısın kanka o ayaklara hiç girmedim zaten şimdiye
boş ver hiç bulaşma zinayla gecelik asklarla evli kadınlarla hayat yaşanmaz kaliteli bir insansan doğru kadınla doğru bir evlilik yapar hayatına bakarsın zten çabanla doktor olmuşsun başarmissin. doğru bir kadın bulup başaracağınada inanıyorum
Kötü bir insan değilim merak etme kardeşim eyvallah zina da yapmadım yapmam inşallah ben bir Dr ve iyi bir aileden gelen biri olarak söylüyorum insanların %90 i kişilik bozukluğu var ve sebebi de aile
evet kesinlikle sağlıklı bir birey doğru şekilde hareket eder ama maalesef ülkemizde sorunlu insanlar çok. özellikle kadınlar yanlış ilişkiler yapıp daha sonra çok daha büyük yanlışlar yapıp aldatıyor , çünkü sorunlu insanlar çoğu şeyde olduğu gibi bir ilişkiyi yürütmeyi bile bilmiuorlarken kendilerini hemen başka ilişkilere atıyorlar
Tamamen dürtüsel hareket ediyorlar
bu yüzden hayatları böyle pislik içinde kalıyor ne mutlu olabilirler ne seçebilirler nede birine güven verebilirler
Bunların sebebi kendileri de değil, bunların sebebi aileleri anne etkisi evde babadan daha fazla olan kızlarda bu oran %98 feminizm bizi maf etti baksana kadın 25 yaşında evlenmiş 2 çocuk doğurmuş 29 yaşında boşanmış ve şimdi benimle diyalog kurdu ve ona iyi geldiği mi söylüyor zaten ruhu * bunların bedeni olmasa ne ama bunların en büyük korkusu dul damgası yemek ve yalnız kalmak olduğu için arayışa giriyorlar tıpkı bunun gibi
mesele evlenip boşanması değil inan kadın evlenip kötü şeyler yaşayıp bosanabilir , dul kalması da kötü değil tekrar evlenebilir ama asıl sorun şu dakika bir gol bir yapması ki bu bir anne evlat sahibi olmuş bir kadın kendisi bosanabilir ve bu süre zarfında kimseyle yakınlaşmamasi gerekir kendine saygısı olur insanın belki doktor diye özgüveni yüksek görüyor kendini ama bu ozguvenle alakalı bir durum değildir. boşanmış kadınlara asla lafım yok , bu şekilde hareket eden kadınlar etkilemek için herşeyi yapar daha taniyali belki 1 hafta olmamıştır hemen iyi birisin diye geçiyor seni ne kadar tanıyabilir ki işte bu onun hemen birini bulma çabası belki sen doktor olmasaydın eminim sana selam bile vermezdi sen işsiz bir genç olsaydin asla bunu sana söylemezdi kadında kime gideceğini çok iyi biliyor , hipergami ile hareket ediyor.
Evet hipergami var ama ben o kadar saf değilim, onun betası olacak kadar canım da değilim o artık C sınıf bir dul kadın benim gibi bir erkek ona fazla
Zaten kadınlar dürtülerle hareket eder Dr olduğum için çok iyi biliyorum ne vasat kadinlar var sen gel bana söyle ben Hacettepeden mezun göz doktorym neler neler gördüm
tam bir alfa dul örneği
Hayır kocası onun alfası bile değil, kocası ile aynı fakültede okumuşlar evlenmişler ve ayrılmışlar bu kadar kadın muhtemelen borderline
gözümüzü actik artık hocam 😂 yemiyoruz kadınların stratejilerini
Ya sen ne diyorsun bunların ruhu çürümüş tek dertleri statü para yemin ederim bazen diyorum neymiş bu Dr luk anasını satayım beni bile yoruyor kadınlar hipergamiye çok düşkün
zten kadın çıkarcı sever , ilişkileri hep çıkar üzerine kuruludur ,
Öyle yemin ederim maymunlardan farkımız elbise giyip teknolojiye sahip olmamız bir de islam gibi bir dine sahip olmamız çünkü islam nefsi yani benligimiz de ki o hayvani duyguları bastırır
İslam doğru yoldur kusurlu olan sadece insandır İslamiyeti bile insanlar kötü temsil etti , ahlak çöktü bu ülkede. saygı çöktü , sevgi çöktü , insanlar artık çıkarı olan herşeye tapar oldu
Aynen öyle çıkar her şeyden önde geliyor insanlar için çok acıyorum insanlara ahlak diye bir şey kalmadı hele büyük şehirlerde
küçük şehirlerde de kalmadı eskiden insanlar böyle değildi ya da biz farkında değildik dünya kirli insanlat kirli , bu hayatta biseyleri basardiysan boş ver bırak seni seyretmekle kalsın kadinlar
Benim için kadınlar önemli değil, benim için kendi inancım dinim ailem ve ruh halim önemli insanın ruh hali çok önemli kadın ise yeşil bayraklı bir kadın bulunup evlenilirse çok iyi olur
kesinlikle bu yolda ilerlemen senin en doğru yolun olucaktir Ailesiyle vakit geçirmeyen bir erkek, asla gerçek bir erkek olamaz. - The Godfather
Hayat zor borderline kızlara dikkat Allah'a emanet ol kardeşim hayırlı geceler
selametle ben uzak duruyorum kadınlardan çünkü ruh sağlıkları bozuk ne yaptıkları bile belli değil ilişkilerden çok inancım ile ilgileniyorum bana daha güzel bir huzur veriyor
Bakma bana cinsellik vs dedim ben lafın gelişi dedim tasavvufa yönel özellikle nakşibendi halidi gelenigini iyi araştır
bir kaçını tanırım çay icmisligim vardır iyi insanlardır. selametle
İyi ediyorsun allaha emanet ol
selametle sende 🙏
Kendini yamayacak birini bulmaya çalışıyor saf msnz
Yok ya saf değilim tabi ne yapacağım iki çocuklu bir zırtığı sadece zihniyeti ve düşüncesini merak ediyorum
Kendisi de Dr ben de Dr um acaba cinsellik mi istiyor bu bana "doğru zaman doğru adım" dedi
Cinsellik istese de bulaşma hiç bir ton kız var ona mi kaldın
Saçmalama ona kalmadım tabi ya ben sadece zihniyetini merak ettim o kadar
Senin yaşın kaç
26 yaşındayım
Ben 20 yim benm de meslek vs okul işi iyi. sırf bunun için bile yazıyorlar sevgi vs değil. İgyi kapatıyorum al no demek de bahane. yazmazsan igden başkasına yazar.
Kanka biliyorum yazacağını zaten kadın daha beni görmedi bile farklı bir şehirde gel cinsellik yaşayalım da demedi sadece sohbetin çok iyi geldi dedi belki sadece cinsellik istiyor ki istese de yapamam uzak onu geç zihniyeti ne onu çok merak ediyorum
Belki ayrılmaz bile aldatmaya da yer ariyo olabilir bilemeyiz engelle geç
Tehlikeli Sulara Girme
Eşi Yakalarsa Vurur...
Çok uzak hem boşanmış bu kadın
Benim Hissiyatim Ve Sözüm O Kadar Etkilidir kii
Olmayacak işler Olu Veriyor