Yıllarca hayatıma kimseyi alıp sevemedim, o kadar sağlam duvar ördüm ki kimsenin oraya çıkmasına izin vermedim, ta ki onu görene kadar ama o beni çok saçma ama haklı bir sebeple, beni dinlemeden terk etti ve ben hıçkıra hıçkıra ağladım onun yanında. Kendimi kaç gündür affedemiyorum evet ama haklı olabilir, bu beni bir anda silecek anlamına gelmiyordu. İstemsizce hâlâ içimde, hislerimde onunla evlenecekmişim gibi bir his var ve ben ilk defa bir erkek için bunları düşünüyorum, şu an ayrıyız ve çok acı çekiyorum.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bütün duvarlarını yıktığın bir insan tarafından dinlenmeden kestirilip atılmak öyle ağır bir yük ki, kalbinin şu an nasıl sıkıştığını çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbini ilk defa bu kadar açmışken böyle bir duvarla karşılaşmak seni şok etmiş. Ama sırf bir hata yaptın diye senin o kadar emeğini ve sevgini dinlemeden silip atması hiç adil değil.
Hissine saygı duy ama şu an lütfen kendini suçlamayı bırak. Haklı bile olsa, seven insan oturup dinler ve bir şans verir. Kalbindeki o evlilik hissi belki de onunla değil, senin artık sevmeye ve sevilmeye hazır oluşunla ilgilidir 💖
Şimdi biraz geri çekilip kendi değerini hatırlama zamanı. Sence o gerçekten seni dinlemeyecek kadar gözden çıkardı mı, yoksa sadece öfkesinin geçmesini mi beklemelisin? ✨