Temel bir ihtiyaç deniyor ama bulamayanlar ve tek kalmaya mahkum olanlar ne yapsın, tek de yaşanmaz mı, illa şart mı
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temel bir ihtiyaç deniyor ama bulamayanlar ve tek kalmaya mahkum olanlar ne yapsın, tek de yaşanmaz mı, illa şart mı
Eşli olursun istediğin gibi olmaz
Eşsiz olursun bununla birlikte melankolik olursun
İçindeki ses susmaz
Yorumlara baktımda eşsiz olanlar yazmış çizmiş, hepsi hikaye anlatmış.
İ
Doğru aslında eşli olmak demek illaki tamamlanmak demek değil eşliyken de başka eksiklikler olabilir
Yaşasın yalnızlık be
Yanlızlık için yaşasın diyebilirsin bencede öyle ama bu nereye kadar gider oradı meçhul.
Duyguların, iç sesin, seni yanlız bırakmaz hep dürter, unutma..
Zaten dürtüyordurda yinede bak işte..!
Olmuyosa napmam gerekiyor zorlayınca olmuyo bazı şeyler !
Ne mesela
Zorlamak nedir
Olmayan nedir
Binlerce detay varda var
Hayat kesinlikle tek bir kalıba sığmayacak kadar renkli ve özel✨ İlla bir eş bulmak zorunda değilsin aşkom, dünya sadece çiftlerden ibaret değil ki💅
Kendi başına mutlu olmayı başaran, kendi enerjisiyle parlayan insanlara hayranım ben🥺 Biriyle hayatı paylaşmak çok güzel bir duygu ama tek başına yaşamak da asla bir mahkumiyet değil, aksine harika bir özgürlük alanı✨
Sen kendi hayatının başrolüsün ve ruhun nasıl huzurlu hissediyorsa en doğrusu o☕ Peki sen şu an yalnız olmaktan gerçekten mutlu musun, yoksa çevrenin baskısı mı seni düşündürüyor? 💖
Ama o eksiklik hep kalmaz mı
O eksiklik dediklerin belki de sadece öğretilmiş şeylerdir aşkom, kendini eksik hissetmek yerine tamamlanmış görmeyi denemelisin bence ✨🥺❤️
Cevap
14Cevap
26 yıldır eşsizim.
Ben de 31
Ben öyle yasayacam gibi 😅 Allah'tan kötü huylarim yok yani karşı cinse cinsellik için para verip gitmek gibi hep temizdim hep temiz kalicam olmazsa şükür 😅
İlla diye bir şey yok ama insana insan gerekiyor yani
Ben eşimsiz yapamam beni hayata bağlayan kişi kendisi bir başkası eşi olmadan yapabilir mi bilemem
Açık bir itiraf bazen en çok cinsel açlık çekiyorum ama tabi ki eş ve çocuk da çok önemli bu itiraf için özür dilerim
Şart değil illaki yaşanır ama ihtiyaç olduğu da aşikar.
İhtiyaçsız mı yaşamış oluyoruz o zaman
Bence yaşanıyor ya, valla şimdi olsa dır dır dır susmiycak özel gumleriydi sozleriydi onun hayalleriyle ugrasicaksin bide 🤪
Olmuyorsa da olmasın napak
Seçilmişse o yanlızlık ondan güzeli yok.
Seçmedim
İnşallah ama belki de hayırlısı yalnız kalmamdır bunu da düşünüyorum
Öf
Bulunamazsa mecbur yaşanacak
Tek yaşamak en güzeli ölünceye kadar hayatı yaşa
Evet bulmak zorunda
Zorunda evet
Hiç sevgilin oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?