O tarafa doğru baktım ama gözlerinin içine bakmadım. Konuşan bendim, herkese hitap ediyordum. Sizce?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O tarafa doğru baktım ama gözlerinin içine bakmadım. Konuşan bendim, herkese hitap ediyordum. Sizce?
Cevap
2Cevap
Çocukluk değil, sadece kendini korumuşsun. Göz göze gelmemek seni rahatsız etmesin diye yaptığın bir şey, gayet anlaşılır. Zaten toplantıda herkese hitap ediyorsan orada işini yapmışsın, özel olarak onu yok saymamışsın. Eski sevgiliyle aynı ortamda olmak zaten gergin, bir de göz teması kurmak zorunda değilsin. İçin rahat olsun, kötü bir şey yapmadın.
Anneme anlatınca ona rağmen dimdik ayaktayım der inadına daha çok bakardım dedi ve kendimi kötü hissettim. Öyle mi yapsaydım dedim. Kendini kötü hissedrr miydi, gerçekten iyiyim imajı verip üzer miydim? Yoksa daha da kendimi mi üzerdim hiç bilmiyorum. Bakmadan bile üzgündüm. Ben ilişkiyi kurtarmaya çalıştığım halde bana uygun değilsin diyerek kestirip atan bir adamın gözlerine bakıp hahah beni senden sevdin her kız gibi diyen egosunu görürüm diye korkup. Gururum fazla incinirdi
Aslında hiç derdin de, sen de umrumda değilsin. Daha fazla yoramayacağım kendimi. Başarılar.
Bir yorum yazıyorsun başta , sonunda iğrençleşmene gerek yok. Yazmasanda olur. Ego tatmini hepinizinki
Tam olarak ego değil. Senin derdine sonuna kadar görüş bildirmek zorunda değilim.
Yazmayarak bunu yapabilirain zaten. Umrumda değilsin diyerek yapıyorsunuz egoyu.
İstediğim kadarına cevap yazdım. İstediğim kadar da kendimi ifade ettim. 🌹
Doğrusu bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Profosyonel kalmayı başarırken kendi sınırlarını korumuş olman harika bir duruş ✨ İnan bana bu durum çocukluk değil, sadece duygusal olarak kendini koruma içgüdüsü 💅
Eski sevgiliyle aynı ortamda olmak ve sunum yapmak zaten yeterince stresliyken, göz teması kurmaktan kaçınman çok insani bir refleks. Tam aksine duruşunu bozmadan konuşmanı bitirmişsin, bu harika bir olgunluk örneği 💖
Peki o toplantı boyunca senin bu tavrına karşı nasıl davrandı, hareketlerinde bir huzursuzluk hissettin mi? ☕