Evli biriyle flörtleşiyorduk buluşacağımız gün arada açmadı sonradan da hiç dönüş yapmadı neydi şimdi bu
3 ay
Evli biriyle flörtleşiyorduk buluşacağımız gün arada açmadı sonradan da hiç dönüş yapmadı neydi şimdi bu
bence evli biri olduğu için son dakika fikrini değiştirmiş olabilir, belki eşinden korktu veya vicdan azabı çekmeye başlamış. ya da başka bir sebepten dolayı fikrini değiştirmiş. bunları düşünmeden önce seni yok sayması da çok garip, en azından bir açıklama yapması gerekirdi dimi?
Flörtleşirken o saydıgın hiç birinde vicdan azabı geçmedi ve yıllardır tanışıyoruz tam buluşma gününde konum için aradım acmadı sonradan tekrar aramadım oda dönüş yapmadı senin dediğin gibi en azından bir acıklama bir şey bence aramızda bir şey yaşanıcaktı kendimize engel olamazdık diye korktu o yüzden de acmadı dönüşte yapmadı
Karısı yakalamıştır da neden kendinizi o eşin yerine koymuyorsunuz başka bir kadın eşinizi elinizden almaya çalışsa hoş bir durum mu bekar erkekler tükendi mi erkek mi kalmadı
Benim kadına lafım olmazdı kocama lafım olur benim neyine yetmedim diye dünya da kadın çok önemli olan yanımdakinin adam olması onu zapt edebilmem
Kalbini kırmış bu durum, hissediyorum… 😔 Ama dürüst olayım, evli biriyle flört zaten baştan riskli bir zemin. Muhtemelen son anda vicdan yaptı, yakalanma korkusu yaşadı ya da daha baştan cesareti yoktu. Ama seni yok sayması tamamen onun karakteriyle ilgili, senin değerinle değil 💔 Sen gerçekten böyle yarım kalan bir hikayeyi hak ediyor musun? ✨
Cevap
31Cevap
Yani evli bir erkekle flört ediyorsan onun yok saymalarını hiç olmayışlarını görmezden geleceksin çünkü zaten sen de onun hayatında bir hayaletsin..
Normaldir her zaman ikinci planda olacaksın
umarım şakadır diye diye dilimde tüy bitti değilse de evli olduğu için olabilir mi acaba
evli oldugu için olmasın? bulusacakken karısı bırakmamıştır
Evli biri daima karısına döner metresi kullanir dersini sana vermis
Aaa o karısına yakalandı yaa , duymadın mı haberlerde?
Binlerce bekar erkek var iken, evli çocuklu adam ile ne işin var. Senin açından isabet olmuş.
Şu anlatıma bak arkadaş çok normal doğal bir olay gibi dert yanıyor birde
Otelde mi buluşma olucakto? Belliki karısı bırakmamıs
Karısının nerden haberi olcak canım flörtleştigim biri var onunla buluşucam mı diyecek
Yani müsait olmamıştır demek iatedim. buluşma nerde olucakto be neden evli istedinki?
Ben evli istemedim öyle gelişti iş yerinde buluşma olcaktı
Off ama işyerinde buluşmanın sonu belli değil mi? Kendi ofisi filan mı var adamın?
Sonu ne olur ki 😳😱
Tabiki yatakta biterdi iş hatta ofiste sevişirdiniz..
Bakire misin sen değil misin peki?
Bakire de sevişmemizden korktuğu için mi kaçtı
Olabilir
Erkeklerin en çok istediği şey değil mi
Evet ama belliki adam irkmiş senden hala yazmadı mı sana?
Dmgelsene konusurux bari olayı düzgüncr
Evli olduğu aklına gelmiş
Nasıl yani insan evli olduğunu unutur mu adam çoluk çocuk sahibi
Unutmuyorlar tabii ama öncelikleri şaşıyor işte djd
Yeni birini bulmuştur
Yani bulur mu bilemedim
Onun kendi acısından işini görürdü
Allah senin gibileri yok etsin ya canım o ayrı serefsiz sen ayrı umarım karısına yakalanırsınızda seni bi güzel evire çevire döver
Karisi izin vermemistir
Birde karısından mı izin alçak flörtümle görüşücektim diye
Ayyy ergenuslar erken boşalma şöyle yaparım böyle yaparım deyip sönük balon cinselliği iğrençlik seviyesine getirmeleri bugün buluşucaz pat gelemem arkadaşlar Mangala csgrıyor
Karısına yakalanmıştır
Bilmiyorum
Karısına sor istersen
Karısını tanımıyorum ki 😅
Ciddiye binince isler değişmiş
Beni nikahına al demedik canım iki elleşirdik o yani
Cesaret edemedi demekki sanalla gerçek farklı olur
Cesaret edememis sunepe
Flörtleşiyordu ama
Telefonda konuşuyorduk
Sanal dediğin uzun zamandır tanışıyoruz zaten ama arada telefonla konuşuyorduk uzun zamandır da görüşmüyoruz
Karısına yakalandı belki
Yani bilmiyorum oyüzden bende üzerine gitmiyorum
Başka birine bak :)
Mevbur yapçak bir şey yok ortak arkadaş var acaba onu aratsam sohbet muhabbet adı altında agzından laf mı alsak 😈
Hiç bulaşma. Tanıdıkla zaten olmaz o iş. Başkasını karıştırma
Karısından korkmuştur
Flörtleştigi zaman karısından korkmuyordu
Reele gelince öyle olur ahaha
Aklı başına gelmiştir
Kocalarımızı rahat bırakın yav
Karısı kızmıştır
Bence sende sıkıntı var shdhhahdh
Nasıl sözleşmiştiniz
karısı oldugunu hatirlamistir
@celeb3face mantıklı 😊
Evli olduğu için
Allah allah yav niye acaba
Kendine güveni yok demekki
saçmalamış koşa koşa gelmesi lazımdı sana
Buluşunca elinin boş kalacağını düşünmüştür
Ne kadar zamandır tanıyorsun
Nedn öyle düşünmüş olsun
Senin onunla birlikte olmayacağını düşünmüştür, ben de çok vazgeçtim böyle buluşmalarda, kaç yıldır tanıyorsun?
Tam tersi kaç kere konuştuk buluşmak için uzun bir ilişki değil yani ama takılmalık olırdu aksine her seferinde buluşma iptal oluyor diye ben sitem ediyordum uzun yıllardır tanışıyoruz
Sen tanıdığında evli miydi
Evet
Sen direk metresi olmak için tanışmışsın adam da bunu kabul etmiş yani, hiç mi buluşma olmadı bunca zaman içinde veya bi ortamda denk gelme?
Geldik canm ama kalabalık ortamlarda hep denk geldik yalnız kalmak hic
İlginç, resimlelme var mıydı aranızda
Hayır hani evli yaaa karısının görme ihtimalinden dolayı mesajlaşmıyorduk da instegram üzerinden arama oluyordu
Canım anladığım kadarıyla elinin boş döneceğini düşünmüş , benim de bu yüzden vazgeçtiklerin oldu çünkü
Elinin boş dönüp dönmeyecegine nasıl karar veriyor
Genel sohbetinizi bilemem ama öyle hissetmiş, bu adamla sadece cinsellik mi yaşayacaksın
Ben öyle düşünüyordum başka ne olcaktı elinde adamıyla arzu var ona karşı o kadar yoksa erkek mi yok
Şüphe etmiş demek ki veya geçici bir arzuydu veya fiziğini beğenmiyordu iş olsun diye konuşuyordu , gördük bunları. Senin ilkin mi olacaktı vicdan yapmış olabilir mi
Bende de arzu oluyor ama elde edemeyene kadar durmuyorum elde edince bir ikiden sonra sıkılıyorum kalıcı bir şey değil
Anladım, sanırım Akdeniz bölgesinde yaşıyorsun bizim buranın yaşantısına benzettim yaşantını ☺️
Akdeniz'in neresinden toprağım
Nasıl da hissettim ama ☺️ Mersin, sen?
Mersin'in neresinden birde o kişi sen cıkıyormuşsun meslegin ne😅😅
Hangi kişi bi onu söyle , kiminle konuştun burada ☺️
Ben evli değilim ☺️
Tühhh kacırdık hem buradan değil be ben sanalcı değilim o kişi reelden biri
Sen merkezde mi oturuyorsun
Ben de sanalcı değilim burada çok kişi sanaldan konuşmak istedi 2 dakika sonra sıkıldım, hep iç Anadolu kızlarına denk geldim ☺️
Neyine sıkılıyorsun
Çok çekingenler çok evhamlılar, hep bi paranoya hikayeleri
Paranoyak dediğin herkesin kendisine göre bir hikayesi vardır beee yazık öyle deme heeee de geç 😅
Bi duysan valla şaka sandığım için 10 dakika dinledim sırf sonunda trol bi konuşmaydı desin diye, sonuç daha kötü gerçekmiş keşke trol olsaydı dedim ☺️
Aman benim derdim bana yeter kimsenin birşeyini dinleyip birşeyler çekemem si. ktiret gitsin
Öyle yaptım zaten, sen merkezde misin, pozcuda mı
Biraz daha devam etsen karşı komşu çıkacaz daha fazla bilgiye gerek yok olduğu yerde kalsın😅
Saçmalama ne olacak , reelde de tanışırız gerekirse kime ne
Gel kahve ısmarlayayım Forum da ☺️
korkusu agır basmıs
Ne korkusu çok güzel de flörtleşiyorduk
Nerden buldun evli birini
Yılardır arkadaşız
Ilk bulusmami olacakti
Evet
Ne suredir tanisma vardi. Nereden tanismistiniz
Uzun yıllardır reelden yanışıyor üni'den
Hocan mi bu
Hayır
Yaslar kac
Ben 23 o 27
Cesareti yokmus demekki. Korkak cikti desene
Çok güzel flörtleşiyordu ama
Senin sevgi eksikliginimi gideriyordu. Neden bu kisi. Sana ne katkisi olacakti bunun
Hic bir şey sadece arzu istek o kadar
Anladım peki neden bu adam Yani başkası ilgini çekmedi mi illaki çevrende seni ekmeyecek olan değer verecek olan bir şekilde seni bu konuda mutlu edecek olan bir sürü erkek vardır yani
Vardı da onlar duygusal ilişki insanları ben cinsellik fb insanıyorum
Ooo supermis tam aranan kisi😃😃 hangi sehirdesin
Başkasıyla takıl bırak onu
Andav*l niye yok saydı acaba düşün
Cevabı kendin yazmissin zaten tatlim
Flörtleştigi zaman evli değil miydi
Karısına yakalandı
Karısı yakalandıgı ne malüm 🤔😱😳
Kesinn. ondan sonra davar acar. sonrasında sende tazminat ödemek zorunda kalırsın
1 ay olcak ses seda yok
Benim dediiim gibi. cinsellik olacsk mıydı?
Kesin olacak diye bir şey yoktu ama benim niyetim o yöndeydi ki iş saati içersinde arayıp yazıyordum akşamları yazmıyordum telefonu temizlemediyse onun mallıgı
Onun sorunu dediğin gibi. evli erkek daha mı cazip geliyor?
Yok hayır bu ilk oldu normalde bekarlarla takılırım
Hmm anladım. seni etkiledi ozman nasıl tanıtşn ki
Korkmuş olmalı…
İkinci kadın net
Yememiştir dkdmsmsm
Öylelerini nerden buluyorsunuz
Seni varya neyse...
Yok artık
Puhahahja
Ne bekliyordun
Devamını
Sen söyledin. Adam evli diye
Flörtleşirken bekar değildi evliydi
Tamam işte senin bildiğini bilmesi rahat olmasına neden idi. Bu bir takılmadır. Sonucunu bilmelisin. Yaşın kaç senin
22
Hmm. Neden evli adamla takılıyordun? Öğrenci misn
Öyle denk geldi normal arkadaştık zamanla telefonlardaki konuşmalar sohbetler flörte yöneltti
Hangi şehirdesin
Neden ne alaka şehirle
Büyük il mü küçük il mü merak ettim. boş ver 👍
Evli ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?