Yaşandı, nefret ediyor benden ve elimden hiçbir şey gelmiyor, çok kırıcı değil mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşandı, nefret ediyor benden ve elimden hiçbir şey gelmiyor, çok kırıcı değil mi?

Cevap
10Cevap
Merhaba,
Alla alla triplere bak Allah Allah yapma ya! 😅
Demek ki sevgini hak etmiyor, boş ver sektör et! 😅
Sen seninle olana yanında olana bak ama onu da iyi düşün acaba neden yanında! 😅
Hiç umrumda olmaz, canları cehenneme, işim gücüm var! 😅
Zaten sevmiyorum ama neden nefret Etmeye başladı bir anda çok merak ediyorum
Merak iyidir de güzel şeylere iyi şeylere 😅senden nefret edenin canı cehenneme 😅hani kötü olsan kötü huyun olsa söylerdim amenna da olmaz yani çok yanlış 😅 sektör et güzel şeyler düşün güzel şeylere odaklan 😅
Videoları izledin ko
İzledim tabi 😅 kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum o kendi kafasında düşünüp düşünüp inanıyor.
Enerjik adam siz nasılsınız
Elbette canımı yakar, özellikle de bir zamanlar aramızda güzel bir bağ varken benden nefret edecek noktaya gelmesi üzer. Yine de kendimi anlatmak için elimden geleni yaptıysam, bir süre sonra onun duygusunu değiştirmeye çalışmak yerine kabullenip uzaklaşırım.
Severse kalbinde, nefret ederse aklında olursun :D üzülme sjsj
Gece gündüz beni düşünüyor sanırım yazmaya korkuyorum başlar çünkü şunu bunu yapmıştın bana diye
Korkunun ecele faydası yok ama konu ecel de değil burada :D
Sevdiğim birisi yok olsada umrumda olmaz
Görürüz olunca
Yani nefret edilecek bir şey yaptıysam canımı yakma kısmı azalır suçsuz olduğum da üzülürüm tabiki
Suçsuzummm
Senden nefret eden bir insanı nasıl çok sevebiliyorsun,
Şöyle düşün çok sevdim gitti ve benden nefret etmeye başlamış
yakmaz olur mu, insanın içine oturan en ağır hislerden biri bu. elinden bir şey gelmemesi de işin en yıpratıcı kısmı maalesef.
Tabii ki yakar çok kırıcı bir şey ama hiç böyle bir şey yaşamadım
Üzülürdüm tabi
Sktr et dünyada bir tek o mu var
Yakmaz
Nasıl ya
Bildigin
Yakar.
Neden ayrılan giden biri nefret eder ki?
Yakar tabii
Elbette yakar
Evet yakar
Bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissin kalbini nasıl acıttığını çok iyi anlıyorum güzelim 🥺 Sevdiğin birinin bakışlarındaki o soğukluğu hissetmek gerçekten çok kırıcı. Ama unutma ki nefret de aslında bastırılmış yoğun duyguların bir yansımasıdır. Bazen insanların kırgınlıkları nefrete dönüşür.
Şu an elinden bir şey gelmiyor gibi hissetmen çok normal ama kendini suçlamayı bırakmalısın. Biraz zamana ve akışa bırakmak en doğrusu ☕ Kalbindeki bu ağırlığı hafifletmek için biraz dertleşmek ister misin, anlatmak seni rahatlatır mı aşkom? 💖✨
O gitti aama
Ayy içim parçalandı şu an, yapma böylesine güzelim 🥺 Gittiyse kendi kaybı vallahi, sen değerlisin kendini heba etmee ✨💖