Müslüm baba derse doğru der 🥰🥰❣️

Müslüm baba derse doğru der 🥰🥰❣️

Yani nefret duygusu zaten önceleri çok sevdiğimiz sonradan bir yamuğunu gördüğümüz insanları hissettiğimiz duygudur tanımadığımız bilmediğimiz sıradan bir insan için nefret duygusu beslemeyiz.. beni seven bir konusuna gelecek olursak bana hata etmişse onu hayatımdan çıkarırım kırılırım üzülürüm ona kızarım tavır alırım nefret ediyormuş gibi hissettiririm ama nefret edemem ben yapamam yani..
Bazen damarıma öyle bir basıyor ki evet ediyorum. Eşim özellikle bunu yapıyor. Telefonu meşgule alıyorum tekrar arıyor. Acil değilse yapma bunu diyorum yine aynısını yapıyor. Wp den tek tek kelime yazıp yazıp atıyor mesela. En sinir olduğum şey. Engelledim az önce. Cümleyi tam kur gönder diyorum ama beni delirtecek ya illaki. Bir insana bir şeyi 10 kere söyletirsen istemediği şeyleri yaptırırsın ona.
Yaparım arada. Kafa dinlemek lazım :D
Birazdan açarım temelli engellemedim. Arama yapabiliyor zaten. Sadece mesaj kapalı wp den
Yanında deliğim ki o Ankara 'da ben Manisa'da şu an :D
İllaki yolacaksın :D
Haşlayıpta mı haşlamadan mı :D
ahaha Allah'ım nerelere kaçardım kim bilir :D
Benim ta o zaman cehennem de yerim hazır o zaman 🤣
Dibine kadar kaçacağım 😅
seni sevenden nefret etmen aklının eksikliğidir seveni seveceksin kural basit
Müslüm Baba'nın kalbinde yer eden biri nasıl nefret eder ki? Kalbi sevgiyle dolan biri, bir başkasından nefret etmeyi beceremez bence. 🥲 Ama bazen insanlar bizi severken yanlış davranışlarla da gelebiliyor. O zaman ne yapmalı? Duygularımızı dürüstçe söyleyip uzaklaşmak gerekebilir. Kimse içini karartmasın dostiii. Haydi sen de yaz, sen ne düşünüyorsun? 🧡✨
Cevap
25Cevap
Nefret edilir kimseden nefret etmiyorum
Hayır beni seven birinden nefret edemem
Evet edebilerem bi söz var ya çok sevme nefret edersin nefret etme çok seversin diye demem o ki derin meseleler 🌹
Asskimmm
Nefret etmem ama sevmiyorsam da sevmem zorla güzellik olmazki🙂
Sevgi ve aşk ve güven karşılıklı varsa olur. Kimse kimseyi kendisini seviyor diye sevmek zorunda değil. Bu duygusal şiddete girer. Sevginin değerli ve güvenilir olanı mutlaka karşılıklı ve kendiliğinden, akışında olmalı.
Sevmemama nefrette etmem
Baba doğru söylemiş
Benim işim belli olmaz edebilirim😂
"Sen elmayı seviyorsun diye, elmanın da seni sevmesi şart mı?"
Seven veya sevmeyen kimseden nefret etmem ama seveni sevmek zorundayız diye bir kanun yok...
Sevenden nefret edilmez saggı duyulur fakat seviyorum derken eziyet etmişse rezil etmişse kötülük yapmış ise bıktırmış ise nefret edilir
kötülüklerin en büyükleri genelde seviyorum diyen aptalların elinden çıkıyor. sevenin nasıl biri olduğu önemli.
Ederim, ama kimseye karşı nefret etmedim şimdiye kadar.. nefret de aşk gibi güçlü bir duygu. Bana kalıcı bir zarar vermesi lazım.
Nefret de sevgiye dahil nefret duygusunu beslemek hâlâ sevmek gibi bir şey fakat hayatımdan silip atmak tek bi hareketine bakıyor.
Evet ederim. Kısıtlanmaktan nefret ederim. Bunu yapan kişi, kim olursa olsun. Eğer özgürlüğümü elimden aliyorsa, nefret
Hayır sevgim karşılıklı olmaya bilir , bu nefret sayılmaz.
O beni seviyor da ben onu seviyor muyum? Dolayısıyla nefret etmem de mümkündür.
yoo niye nefret edeyim severim belki sjsjs nefretimi kazanmak kolay degildir😄
Beni sevenden asla nefret etmem niçin edeyim ki 😅 seviyor adı üstünde
Bu duyguyu yaşamak istemiyorum sanirim o kişiyle konuşup durumu anlamak daha iyi olur
Ben değil de benim sevdiğim benden nefret ediyor sanırım yüzümü dahi görmek istemiyor
Çok severse karşı tarafı boğacak derecede sevgiyi nefrete dönüştürür
Eğer bana bir ihanet olmuşsa onu kesinlikle affedemem bu benim gururuma aykırı
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda. Bence böyle.
Etmem. Sevgi bir anlamdır. Sadece burada değil ahirette de geçerlidir.
Beni seven kişiden nefret etmem, sevgimi gösteririm. 🥰🌹♥️
Sevdiğinden eminsek niye nefret edeyim etmem. Sevilmediğimi hissedersem anında
Eder, seni çok severken zarar veriyorsa seni yoruyorsa nefret edersin
Hayır edemem tabii ki
Sadece seviyor diye birinden nefret edilmez. Nefret hak edilen bir duygudur. Sevgisi takintiya dönüşmüş ise nefret baslayabilir
seven sevilir ne nefret etmesi kişilik bozukluğu olanlar kaybeder seveni
bulmuş bunayan ömür boyu pişmanlığı tadar
Seven bırınden nefret etmek ıcıin çok büyük bısey omması gerek
İğrenç bir kişiliği varsa edersiniz normaldir
olabilir kişinin yasattıkları da önemli
Nankörlük varsa edebilir bazı insanlar
O seven zarar veriyorsa nefret edilir
Etmem aksine bulduğuma şükür eder daha çok severim
Ederleeeer ederleeeer
Beni sevenin başım gözüm üstüne yeri vardır
Müslüm baba demiş ki ben çok iyiyim apla doğru mu
Sevgi ve nefret birbirine yakın iki duygudur.
Nefret etmem ama karşılıklı değilse söylerim
İmkansız beni seviyorsa haksızlık yapamam..
Sevgisi bana zarar veriyorsa evet
Durduk yere nefret etmem
Edemem sevdiği kadar sevilir..
Edemem😔
İstesende konduramadıgın için edemessin 😉
Edemem
Etmem
Ederim
Sanırım hayır
Bir kötülük görmüşse evet
Ben sevmiyorsam evet
Ettim kii