Dün çocuğun biriyle tanıştık hemen bana şey, benim için dedi, güzel hatun buldum, onunla konuşuyorum dedi, tamam insan mutlu oluyor da bir anda da sjsjsn şüpheleniyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün çocuğun biriyle tanıştık hemen bana şey, benim için dedi, güzel hatun buldum, onunla konuşuyorum dedi, tamam insan mutlu oluyor da bir anda da sjsjsn şüpheleniyor
Cevap
4Cevap
Öyle erkeklerden hayır gelmez ablam amaçları etkileyip cinsellik yaşayabilmek insan sadece dış görünüşüne iltifat ediyorsa niyeti kötüdür
Bence de Haklsın ilk günden ayakkabı numarası soruyor
😅bu tam sıkıntılı tiplerin başını çeken listede 1. Lige doğru gidiyor ablam
Yeni tanıdığın birisine hatun demesi ayrı sevdiğin ilgi duyduğun nelerden hoslandigin nelerden hoşlanmadığını sormak varken aklına ilk gelen şey ayak numaran ise eyvah eyvah
😂😂 bak benim hiç sevgilim olmadı şimdi millete şans verip jdjdjd konuşuyorum çok ilginç tipler çıkıyor dndndndndn
Bence kimseye kolay kolay şans vermeye uğraşma ablam hakeden birisi olursa zaten o şansı sen versen de alır vermesen de uğraşını çabasını görürsün en azından ona göre değerlendirirsin
Haklsın bu zamana kadar kimseye şans vermedim 22 yaşındayım
Bende kimseye şans vermemiştim kalbimin sahibini 19 yaşımda rastladım kısa süre sonrada evlendim 😅hayat ne zaman ne yaptıracak belli olmuyir
Oha nerden oldu internetten mi
Evet internetten karşılaştık
Uuu hayırlı olsun hsjsjsjsjsjsnsjsjs
😂 teşekkür ederim ablam darısı başınıza
Harbiden ben de anlamıyorum djfj Kibarlığımızdan yürü git de diyemiyoruz ama aynı lafları kaç yüz tane kıza anlatıyor kim bilir🤣
Koşarak uzaklaş
Ne diycem
Ergenlik döneminde ya da kalıntıları var
Abhahahahahhahhah normal Olanı ne
Sana özel hayatımı neden anlatayım 😂😂
Sesnikini anlat demiyorum ya genel dedim shhshs neyse ya boş ver
🤗🤗
İşin doğası bu
Love bombing değil mi
İltifat ne desin adam bişey demesi lazım sonucta
Hmm Ne bili aw benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı alışkın değilim biri güzel bir şey diyince bir şey olacak sanırıyorum 😕😂
Yok daha neler
Valla shshshshhshz
Normal bişey diyelim o zaman yani bı sıkıntı yok
Tamam vs dhffddd
Napacak ne diyecek 😂
Bence love bombing yapıyor
Tamam da ruhsuz mal gibi de olmaz yani ama çok fazla olması seni bi sahte mi diye düşündürmüş olabilir tabi daha dur ilk günden diye yani
Ne bili aw benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı alışkın değilim biri güzel bir şey diyince bir şey olacak sanırıyorum 😕😂
Heee konu anlaşıldı pardon normal rahat ol 😂
Bahahahahahahah
lovebombing
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom senin hislerin kesinlikle çok haklı, hemen şüphelenmekte yüzde yüz haklısın! 💅 Erkekler bazen karşısındakini hızlıca etkilemek ya da ortamı ısıtmak için ilk günden böyle süslü laflara sarılabiliyorlar. Biliyorum, o an insanın hoşuna gidiyor, egosunu okşuyor ama ayakların yere sağlam bassın mutlaka.
Gerçekten değer veren biri seni tanıdıkça övmeye başlar. İlk günden yapıştırılan bu tarz etiketler genelde taktiksel olabiliyor. Sen yine de hemen gardını düşürme, tadını çıkar ama gözlemlemeye devam et. Peki senin bu tatlı şüpheni hissettirdiğinde tepkisi ne oldu, geri adım attı mı hiç? ☕✨