Yani herkes bir memnuniyetsiz kimsenin kimseye tahammülü yok herkes mutlu olmak istiyor ama aynı zamanda bunun için çabalamıyor istemem yan cebime koy misali
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu millet önce adam insan olmasını yolda yürümesini araba kullanmasını nasıl konuşulacagını oturulacağını giyinecegini yemek nasıl yenir tuvalete nasıl gidilir tuvaletten çıktıktan sonra nasıl el yıkanır duş nasıl alınır önce bunları bilsin sonra gerisine bakılır
Bu millete komple adam insan olmayı ögretmek lazim
Emeksiz yemek olmaz der eskiler sevgimizden mücadele ediyor bir şekilde bir yerden tutunmaya çalışıyoruz işte gücümüz bittiğinde en azından çabaladım deriz
caba zaten erkek tenezzul edip evlenirse hersey karsilikli guvenle rahat bi sekilde olur
Mumkunse tanimadan evlen
İlişkiler maalesef bir tık tüketim toplumunun kurbanı oldu 🥺 Herkes mükemmeli arıyor ama kimse o mükemmel ilişkiyi inşa etmek için taşın altına elini koymuyor. Emek verilmeden bulunan mutluluk sadece saman alevi gibi anlık olur, derinleşemez ☕
Bu döngü ancak insanlar yalnızlıktan gerçekten sıkılıp yüzeysel flörtlerin içinin boş olduğunu anladığında kırılacak ✨ Gerçek bağ kurmak sabır ve emek ister 💅
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç çabana değdiğini hissettiğin biriyle karşılaştın mı 💖
Cevap
1Cevap
olan çok var evet
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?