Engelle diyeceksiniz de o kadarını yapmak istemiyorum. Mesaj kalsın mı dursun mu? Kalırsa cevap verecekse ben de aylar sonra veririm cevap
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesajı geri çekmek durumu daha da garip gösterir, hiç dokunma olduğu gibi kalsın. bir aydır bakmıyorsa zaten yazma niyetinde değildir, sen de tamamen akışına bırak.
Çektim ya çek diyenler oldu
Çok samimi arkadaşm diyorsun ama 1 aydır açılmamış mesajı bekliyorsun. Ne sen onu aramissin ne de o seni. Belki bir sıkıntısı vardır ya da artk görüşmek istemiyordur.
Çok samimi derken sanaldan arkadaşım. Sınava hazırlık dönemi tanıştık aynıydı derslerimiz hedeflermiz hayallerimiz vardı tüm gün konuşurduk falan hatta buluşalım mutlaka seni çok seviyorum derdi sonra o kazandı ben kazanamadım gitti o istediği yere ben kaldım ondan sonra mesajlarıma bakmamaya başladı
Sıkıntısı ile alakası yok bence. Story atıyor bende görüşmek istemiyor daha. Reel arkadaşım olsa niye bunu yapıyorsun derim de farklı bir durum var
Heeee. Bak şimdi daha iyi anladiimmmm o zman sal gitsin bosverrr. Artık ihtiyacım yok moduna girmiş. Belli ki o stresi de atmış amacına ulaşmış. Daha muhatap olmak istemiyor.
Köprüyü geçene kdar gibi olmuş
Ne yapmamı önerirsin daha zaten asla yazmam da
Eğer kazansaydım beni bırakmazdı eminim ama değişti
Mesajı çekeyim takip listemde öyle dursun mu yoksa kalsın mı mesaj böyle de zoruma gidiyor
Bence geri çek mesajını. Hikayelerini de açmaa.
Sen de geri cek kendini
Herkes engelle diyor da gerek var mı
Kalsın öyle takip listesinde
Gerek yok engele. Mesajı sil. Hikayelerini de acmaaa.
Yok yok çekicem. Zaten çekmiştim de bir şeyden dolayı tebrik ettim resmini görünce öyle başladı bu durum bilsem hiç yazmazdım
Tamamdır öyle yapıyorum teşekkür ederim
Sorarsa ne diyeyim son sorum skskdkf
Gerçi sormaz. Herkes benim gibi değil. Bakacak mesajına görüldü atmışım takipten çıkacak ben çok hassasım
Kendi bilir. Niye sosyal medyadan tanidgin biri için üzülüyorsun ki. Gerçek dostluklar edinmelisin.
5 senelik arkadaşım da gerek yok muhatap olmak istemiyorsa bende meraklısı değilim yaptığı da çok kırıcı zaten üzülüyorum sınav işine
Bunlar basit şeyler. Yanlış anlama kucuksemek değil niyetim ama hayat zaten zorr. Böyle şeylere takılarak yıpratma kendini. İleriki hayatın belki de zor süreçlerden geçecek hep. İnsanlara takılma.
Tabiki basit şeyler. Ne büyük dertler var ama biraz sıkıntılı süreçten geçtim bu ders konusuna da aşırı üzülüyorum bunu o da iyi biliyor hayatımı kurtardığım zaman unutmayacağım bu muameleyi
İleri ki hayatında onu hatrlamayacaksin bile 🙃
Aralarındaki bağ böyle tek taraflı kopunca insanın içi gerçekten burkuluyor 🥺
Senin değerini bilmeyen, sana bir mesajı bile çok gören birine gururunu ezdirmene hiç gerek yok. Mesajı geri çekmek yerine tamamen kendi haline bırak derim. Çünkü mesajı çekmek bile ona hala onunla ilgilendiğini gösterir.
Bırak mesaj orada unutulup gitsin, sen kendi hayatının ritmine ve güzelliklerine odaklan 💅✨
Sence bu sessizlik onun kaybı değil mi zaten? 💖
Cevap
5Cevap
Ben miyim diye düşündüm istemsizce... Çok yaptığım bişey bi gün herkes bana küsecek yalnız yaşlancam diye korksam da yok bende o hızlı dönüşler napim 🤣
Neden bir ay açmıyorsun mesajını
Sallamıyorsun
Birisi sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Kız sana mesafeli davranıyorsa sende öyle davran. Kimseyle gereksiz samimiyete gerek yok.
Geri çek ve iletişimi bitir değmez
Geri çekerse mesajı şey demez dimi kafasına takıldı da yaptı
Hala onu düşünüyorsun sence hak ediyor mu
Etmiyor çektim mesajı açmam hikayelerini de
Takip ediyor musun hala?
Ediyorum da o kadarı da abartı değil mi sadece artık görüşmek istemiyor
Takip etmeminin mansıda yok bence yaptığı saçmalık sil gitsin
Kalsin, cevap verirse zahmet edip cevap vermeseydin dersin
boş ver umursamıyor gibi görün o yazınca da sen aynısını yal
Bir ay olmuş çeksen ne olur
Mesajı silip konuşmayın
Kalsın cevap verirse de sen görüldü atarsın
Geri çek bas engeli gitsin
İçinden nasıl geliyorsa
Sil gitsin hayatından ne önemsiyorsun
Sil gitsin ya umursama bile yazarsa da sen dönme
Mesajı çektim takip listemde duruyor da nadir bakarım storylerine. Demek ki istemiyor muhatap olmak bende olmam
Durmasın bile komple sil gitsin seni umursamıyor bile canınıda sıkmaya değmez
Sınava hazırlandığımız dönem tanıştık ders başarımız aynıydı hayallerimiz falan benzerdi hep derdi seni çok seviyorum ikimizde başarıcaz eminim vb sanal arkadaşımdı. Mutlaka buluşalım derdi sonra sınavda o yaptı ben yapamadım böyle oldu sonra işte
Zaten sınav işine bayağı üzülüyorum. Aşırı da zoruma gitti kendimi çok ezik hissettim
Artık muhatap olmak istemiyor kalsın nolcak dicem de vazgeçtim silerim
İşte seninle zamanını değerlendirmiş sonrada bırakmış
Eğer bende kazansaydım eminim ki böyle olmazdık çok ayıp yaptığı
Üzülme bence gerçek yüzünü görmüş oldun tecrübe kazandın geç
Bir yerlere gelirsem bu yaşadıklarımı unutacam da şu an çabaladığım dönemdeyim zoruma daha da gidiyor
Aynen öyle oldu
sana gurban olsun
Bekle sen de aynısını yap
bir problemi vardır
Sanmam. Storysini atıyor reelste beğeniyor
seni sevmiyor o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?