Sevgilim varken tatilde biriyle tanışıp aldattım, aldattığım kişiyi de seviyorum ama sevgilim daha ağır basıyor, ikisinden de kopmak istemiyorum. Sevgilim bunu öğrense yıkılır, onun da farkındayım, çok kötü hissediyorum.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Sevgilini seçmelisin o yaz aşkıydı kaldı orada sevgilin iyidie
Sevgilim iyi ama ilk sevgilisi olmak beni çok geriyor yaz askım daha guzel hissettirdi falat sevgilimde beni cok seviyor
Sevgilim benim ilk sevgilim değil ben onun ilk sevgilisiyim
İkisini de aldatmış oluyorsun bu durumda ikisini de bırak başkasıyla takıl sizden sıkıldım artık de
İkisinide seviyorum ama
O zaman ikisiyle mutlu mutlu yaşamak için ikisininde razı olduğu ilişki tarzını onlara anlatacaksin
tattide tanıdıgın daha cok cinsel odaklı sanırım
Evet ama ben yazmasamda yazıyo bana
tamam ama o işte yaşattıgın seylerle alakalı:)
Ama aynı şehirde de değiliz 1 ay sonra gelecek yinede yazıyor
Gelicek ve 1 hafta kadar sonra geri gidecek
yani sen bırakamazsın ikisini de sen de ne cekti de beraber oldun =
Tatildeki cok eğlenceli tutkulu sevgilimde gezmeyi eğlenmeyi vakit gecirmeyi cok sever ama sevgilimin ilk sevgilisi olmak ben ilişkimizin basından beri çok geriyor
bir tarafta tecrube bir tarafta tecrubesizlik
Evet aynen öyle
yani nasıl diyelim şimdi işler cok karıştı Şu an :) dur bir gelsene kousalım özel de
Nasıl yazacgimi bilmiyotm yeni indirdim uygulamayı
ben yazdım Şu an
Bence ikisini de bırak ya da birini seç yoksa vicdan azabı duyarsın
Duyuyorum zaten vicdanazabı ama yinede tatildeki buraya gelince son kez yine görüşmek istiyorum gidene kadar
Sen bilirsin ama bence yapma
Gayet normal duygusal bir bağın olmayacağına inanıyorsan ilişkini devam et gizliden eğer kendimi tutamam dersen ilerde sıkıntı olabilir bu durum sevgilin herşeyi bilmek zorunda degil
İlişkime devam etmek istiyorum ama tatildeki buraya gelince onunkada görüşmek istiyorum
Tamam görüş ama tatildeki tanıştığın kişiye açık açık söyle bence benim ilişkim var diye sadece seninle arada görüşebiliriz de sevgiline de bir şey deme hiçbir şey olmamış gibi davran
Eğer oda benimle ciddi bi ilişki istiyosa bi ayndan istiyo gibi ama bi yandan yalanda olabilir
Birinden vazgeçmen gerek ama ya da bir erkege başka bir erkekle görüştüğünü ikna olmasına ikna etmen gerek hangisi daha uysal
İkisinide bırak kurtulsunlar sjdjd
Nasıl üzüldüm anlatamam
Tek günler biri çift günler biri Nsıl olur
Grup olarak devam edin 🤣
tatilbudym var benımde tek sen degılsın😅
3 lu yap
Komik
Sorduğun soruyu skm
İkisiylededevam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o karmaşayı ve vicdan azabını çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Ancak aşk, ne yazık ki kalbi ikiye bölüp ikisine de eşit dağıtabileceğimiz bir şey değil. Eğer hayatındaki insanı gerçekten o kadar çok sevseydin, tatilde bir başkasına kalbinde yer açmazdın, değil mi? ✨
İki kişi arasında kaldığında her zaman ikinci seçtiğin kişiye odaklanırsın derler ama burada asıl mesele dürüstlük. Sevgilinin bunu öğrenince yıkılacağını bilmen güzel ama ona hak ettiği değeri verip bu belirsizliğe bir son vermelisin.
Kendine biraz zaman tanı ve ne istediğine karar ver. Gerçekten güvende hissettiğin o liman mı, yoksa tatildeki o heyecan mı senin için önemli? Hangisinden vazgeçmek seni daha çok yakar? 💖☕