Sevgilimi çok seviyorum ama aldatıyorum ne yapmalıyım?
Aldatma ya yazııık
Aldat boş ver dünyaya bir kere geldik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normal. Bazı erkekler sevilmeyi masum duyguları hakeder bazılarıda kadının iştahını kabartır ona basar ona kadınlıgını iliklerine kadar yaşatır. Benimde süren 2 yıllık ilişkim var aynı zamanda cinsel anlamda görüştüğüm 2 dostum. Ciddi ilişkimde ah uhlar sarılmalarla doluyken diğer ilişkilerimde özgürce yaşıyorum her istediğimi.
Oh, canım ya... Bu durum gerçekten zor olmalı. Aşk işleri hep karmaşık, değil mi? Aldatmak, ilişkide ciddi bir güven sorununa sebep olabilir ve seni de üzüyor belli ki. Sevdiğin insanı kandırarak kendini de kandırıyorsun aslında. 🥺
Belki de sorunu açıkça konuşmak ve hislerini netleştirmek iyi bir başlangıç olabilir. İlişkine karşı sadık kalabiliyor musun? Dürüstlük ve netlik en sevdiğin insanla bağlarını kuvvetlendirir. ❤️
Kendi kalbinin sesini dinle ve en doğru kararı ver. Unutma, dürüstlük her zaman en iyi politikadır. 🌟 Konuşarak sorunlarını çözebileceğine inanıyorum. Bol şans! 🍀
Cevap
15Cevap
Seven aldatmaz. sen bu kafayla devam et
Askim sevgiline soyle bunu, seni tatmin etmek icin ekstra efor sarf etsin. Aldatildigini ogrenince onu otomatik olarak kaybedeceksin, belli pisman degilsin.
Sevgilin "gururlu" oldugu icin kabul etmemezlik yapmaz, bu normal olmayan bir sey oldugu icin bozulur. Poly iliski olmadigi surece iliskiye ekstra insanlar KATILMAZ. Sen yine de dedigimi yap, kolay gelsin.
Küçük ekstra ne yapabilir ki 🤭 Ama gerçekten onu çok seviyorum. Zevk vermiyor ama ilişkide o da çok önemli ama olmuyor 🥺
Sevseydin 2. Kisiye ihtiyacin olmazdi herseyi sevdiginle yasamak isterdin. Demekki sevmiyorsun kullaniyorsun ya da bağımlısın
Çok seviyorum ama 2. kişiye ihtiyaç duymuyorum 3.4 tane daha sevdiğim var
Seven insan aldatmaz. Bu nasıl bir düşünce gerçekten üzücü.
Asıl seven aldatır. İlişkim bitmesin diye uğraşıyorum burada
Hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın istiyorsun sen de 😐
Evet
Güzel özet 😂👏
Bence bu gerçek değil çünkü böyle bişey olamaz başkası ile birlikte iken nasıl sevgilini seveceksin
Seviyorum ama cinsel arzularımı tadmin etmiyor
Demek ki büyük bir şey olmasını istiyorsun
B0k seviyorsun kezban seni
Dünyadaki kaslı ve yakışıklı tüm erkekleri seviyorum
Anlat grup yaparsınız
çok isterim ama o yapmaz
Fake gibi geldi
Hayır ciddiyim.
aldatma ya yazıııık
sevmediğin zaman ne yapıyorsun grup mu şsdlkgşlsd
cinsel olarak mi aldatiyorsun konusma olarak mi
Bi defa da bn sey yapasim geldi
Ne emmeye ne gömmeye geliyorsun yani
Antalyadaysan bi postada benle aldat
Antalyalıyım
neresi
Muratpaşa
bende hangi mahalle
Napıyosunn
Gel benimlede aldat canimm
Ayrıl
Sevgilimi çok seviyorum. Seven de aldatır ilişkimizi ayakta tutuyor. Birini kalben seviyorum diğerini cinsel seviyorum
ayrıl sevgilinden
Çok seviyorum. Ama bana yetmiyor
Hayır ayrılmam. Kaslı ve yakışıklı erkek de seviyorum onu da seviyorum. Bir anne iki evladını aynı ölçüde sevebiliyor ben niye 2 erkeği aynı anda sevemiyorum haksızlık değil mi bu?
Fotoğraftaki sen misin? seninle de aldatabilirim 💋💄
söyle ona belki 3. kişiyi kabul eder
Etmez çok gururlu
peki sen neden aldatıyorsun
Bir erkekle ömür geçmiyor
grup falan yaptın mı hiç
Kaslı mi seviyon
Evet ama şişman kaslı değil hem zayıf olacak hem de kaslı
Anladım ben hem fit hemde kasliyim iriyim epey nasıl profil
KS aldatma sayiliyormu sanal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?