Benim 4 yıllık bir sevgilim var, beni daha önceden çok kez aldattı. Biz uzak mesafedeyken aldattı beni yani 3 kez falan anlattı ama ben her seferinde çok sevdiğim için affettim. Şimdi o askerde, işler ciddileşmeye başladı, benimle evlenmek istediğini söylüyor. O 21 yaşında, ben ise 18 yaşındayım ama gerçekten çok seviyorum. Ailem onunla konuşmamı istemiyor, bu yaşta evlenmemi istemiyor. O da bana diyor ki gel kaç bana, askerden çıktıktan sonra kaçacaksın bana diyor. Her neyse ben de ona güvenmediğimi söylüyorum, yani güvenim hiçbir şekilde, o ne yaparsa yapsın, yerine gelmeyecek. Gelmesi için bir yıl beraber kalmamız lazım maksimum. Onu köpek gibi seviyorum, onu engellediğimde ondan kopamıyorum, geri dönmek istiyorum ve bana dedi ki eğer bana kaçmayacaksan benimle konuşma çünkü ben askerden çıktıktan sonra evleneceğim. Askerden çıkmasına bir iki ay kaldı ve yani ben gerçekten çok kötüyüm sizce ne yapmalıyım? Yani engelliyorum, iki gün önce engelledim, engelini sonra kaldırdım, sonra yazdı bana, şimdi yine yazıyor ama mesajına bakmıyorum ama çok seviyorum güvenim yok. Bana dedi ki güvenin yoksa çek git dedi. Ya ben ne yapacağım, yardım et dedim. Yani iki ay sonra evlenecek, o Maraş'ta oturuyor ben İstanbul'da, ne yapmam lazım?
Güncellemeler
19 gü
Evlenmesini istemiyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar