Aşk İlişkileri Sevgilimi evli bir kadınla aldattım, evli kadın peşimi bırakmıyor ne yapabilirim? sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimi evli bir kadınla aldattım, evli kadın peşimi bırakmıyor ne yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Sorum ölçme amaçlıydı evli bir kadınla beraber değilim... Rahat olun eGençler Sevgilimi evli bir kadınla aldattım, evli kadın peşimi bırakmıyor ne yapabilirim? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Narenarya Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilini bırak Evli kadın la ol layığın o senin Kimsenin duygularıyla oynayacak kadar karaktersiz olmayın. 1 0 Yorumla
FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İyi olmuş sana :D 1 0 Yorumla
Demigodd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Umarim yakinda kadinin kocasi da pesine takilir :d 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Poompaya devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilini bırak Evli kadın la ol layığın o senin Kimsenin duygularıyla oynayacak kadar karaktersiz olmayın.
İyi olmuş sana :D
Umarim yakinda kadinin kocasi da pesine takilir :d
Poompaya devam
İyi olmus akkk
Pislik
Pompala geç
Beter ol
Kaşınanı kaşırlar