Artık hayatıma birini almak istiyorum buna ihtiyaç duyuyorum. Yeterince zaman verdim kendime şimdi yeni birine fırsat vermeli miyim?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık hayatıma birini almak istiyorum buna ihtiyaç duyuyorum. Yeterince zaman verdim kendime şimdi yeni birine fırsat vermeli miyim?
Heyecan olsun mutlu olayım istiyorsan olur tabi neden olmasın
Sadece dikkat et
Güvenilir olsun
Önceden herşeyi açık ve net konuş oda konuşsun
Yalan bir şeyini bulursan at gitsin
Bu yeni döneme adım atarken zihnini en çok meşgul eden şey ne; yeni insanlarla tanışma fikri mi heyecan veriyor yoksa tekrar hayal kırıklığı yaşama korkusu mu?
Heyecan
Denemeden yeni bir şeylere başlamak istiyor musun
Tabii ki de verebilirsin, bu herkesin hakkı. Yeterli zaman da geçmiş üstünden, kendine vakit ayırmışsın. Bazı duyguları yaşamayı istemek çok doğal.
Harika bir zamanlama! Kendine o kadar güzel bir iyileşme süreci tanımışsın ki, bu 2 buçuk yıl senin en büyük gücün olmuş 💖
Gönlün hazır hissediyorsa, kalbinin kapılarını yeni bir heyecana kesinlikle açmalısın ✨ İnsan sevmek, sevilmek ve o tatlı flört enerjisini hissetmek istiyor, bu senin en doğal hakkın 💅
Acelen yok, tadını çıkararak, kendi sınırlarını koruyarak yeni insanlarla tanışmaya ne dersin? Peki şu an aklında nasıl biri var, kalbin nasıl bir aşk için atıyor? ☕✨
Cevap
49Cevap
Bence yeterli bir süre geçmiş. Tam zamanıdır 🙂 Kendini hazır hissediyorsun. Bol şans 🙂
Yani ömrünün sonuna kadar yalnız kalacak değil illaki bir gün birine şans vereceksin yani
İstersen konuşalım. Bakarsın güzel bir birlikteliğimiz olur
Yaşın yaşıma uygun değil 😜
bence gayet yeterli zaman geçmiş üzerinden, artık kafanı topladıysan yeni bir ilişkiye şans vermenin tam vakti
yanlızlık çok zor senin de ihtiyaçların var bence birini al hayatına ister dost ister sevgili hayatı
Neden kimseyi almıyorsun ki yalnızlık Allah'a mahsustur
Bundan sonra artık
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Hakkın tabi ki ama yinede dikkatli ol Seçimini İyi yap
Evet doğal hakkin. Evlenip belki bu sefer mutlu olursun
İnşallah
Mutluluklar dilerim hayatında
Teşekkür ederim
Yani bu seninle ilgili bi durum varsa talibin bi dene
Tek tabanca en güzeli valla. Neredeydin , kimleydin sorularına maruz kalmadan..
Merhaba. Eğer özel değilse 25-35 yaş arası birini mi hayatınıza almayı düşünüyorsunuz yoksa 45-55 yaş arası birini mi hayatınıza almayı düşünüyorsunuz?
Artık daha iyi seçimler yapmalısın ve mantık evliliği yapmalısın
Öncelikle tebrik ederim sizi. Sonrasında tabii ki, öyle biri varsa olabilir
Libidosal olarak mı ihtiyaç yoksa duygusal ağırlıklı mı
Ama ne şekilde? Temkinli olmalısın ama adım atmalısın elbette
Biliyorum
Bende boşandım bi yıla yaklaştı ama hayatıma kimseyi almak gelmiyor içimden. Karsı cinsle arkadaalık daha cazip geliyor.
Vermek istiyorsan vermelisin.. tücrübeni değerlendir
Şayet otoriter ve düzgün birine denk gelirseniz neden olmasın, neticede hayatınıza renk katmak sizin hakkınız umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim
Vermelisin elbet hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Hayatına alacağın kişinin öncekilerden bi gömlek üstüne olmasına dikkat et. Kendince testler yap senin için en iyisi cıkar karşına kanımca.
Yalnızlık sadece Allah'a mahsustur o yüzden ıstıyorsan evlen kımsenın yargılamasına da müsade etme bu hayatı sen yasıycaksın baskadı değil
Ver ama çok dikkat et çocuk var mı ve yüksek yaşlar kullanmak çokmistiyor kadın olsun ilişki olsun diye zaten yapmış yapar diye sakın kanma bunlara
Evlilikten ağzın yanmamış demekki. Ben evlenmemek için konusu açılmasın diye ailemin yanına Tr ye gelmiyorum nerdeyse😅 millet tekrar evlilik peşinde
Hayat devam ediyor yap
Öyle evet
Zaten mutlu olacak çok az şey var hayatta
Buna inanıyorum
Yaş kaç
32
Vaktin var mı? Tanışabilmek için.
Hazır hissediyor musun
Evet
O zaman mutlu olma vakti 🙃
Nasıl biri seni mutlu ederdi
Bence geç bile kalmışsın
🙂
Cidden bak hayatına
evet yalnızlık güzel değil
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.
Karaman'dayım, bence vermelisin
hazır hissediyorsan yeni birine fırsat ver
E tabiki, baya zaman olmuş
Ne yapacaksın huzurunla yaşa yalnız
Boşanma sebebin neydi
Evet uzun sure olmuş. Nasil biri sizi etkiler
Hazır his ediyorsan evet
Bende 4 sene kimse olmadi
Karmsar bir kadınla olmaz
Bence bekar devam en iyisi
Ver gitsin
Senin bakış açın beni ilgilendirmez benim belli bir seviyem var ve sen o seviye dışındasın. Benim çevremde sen gibi insanlar yok.
Hep öyledir zaten sayın elit kişilik 😂😂
Benim gibi diyete girmişsin
🙂
Zerre üzülmüyorum
32
🙄🙄🙄
Ver tabi
Çocuk var mı?
olur yakında
Kime sakliyorsun kendini
Konuşabilirmiyiz ne dersin?
Bulursun merak etme