Biraz büyük sandım, tanışmayı kabul ettim ama çok küçükmüş, beni de 30 sanmış 😃🙈 Yalan yok, çok yakışıklı, çok canım istiyo ama sanki suçmuş gibi geliyor 😂 Olmaz dedim, hediyeler alıyo, deli bu çocuk, vericem galiba...
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
121Cevap
Ya ne suç olacak boşversene
Takıl kafana göre olgun erkek seven kızlar suçum işliyor
Boşverin mutlu olmaya bakın
Harikasın adam gibi adam işte ! Yargılayan adamlar genç kız bulamadığı için kıskanan erkekler
Kadınlar zaten kıskanç
💞💞🙏🙏
Şunu bir erkek yazsa sübyancı derler adamın anasını gondiklerler yorumlarda ne adamlığı kalır ne şerefi ne hassiyeti ama bir kadın soru açtığında normal karşılanıyor 😅 abla evladın yaşında abla o senin azıcık kendine saygın olsun
Sen deyince fark ettim yaşlarını tam tersi sanmıştım
Abla evlatları yaşındakilerle takılmayı seviyormuş 😅
Bu işler yaşa bakmaz mutlu ediyorsa hazineyi açıcan 😀
Ne yanlış olacak keyfine bak aksine çok güzel olur.
Aşkın yaşı yoktur sonuçta kişiler birbirini beğendiyse oradan mutluluk çıkabilir. Arada bunun tam tersini okuyorum. İnanılmaz derece de cahil bir güruh bunun tersi olduğunda sübyancı gibi iğrenç bir kelimeyi kullanmaya başlıyor , hiç akıllarına acaba kız aşık olmuş olabilir mi diye bir soru gelmiyor ve kadınlar da ise pek sesleri çıkmıyor çok ilginç. Kendi adıma konuşayım mahalle de bana aşık bir komşu kızı var bildiğin kızın morali alt üst olmuş durumda ama ondan çok büyüğüm. Kız inanılmaz neşeli bir kızdı ama bana aşık olduğundan beri sanki içindeki o heyecanlı ruh yok olup gitti. Hiçbir zaman kıza merhaba hariç bir şey söylemedim. Benimle konuşmak için her şeyi yaptı bu arada ben buna izin vermedim. Bana çekilmesinin nedeni benim kendime çok iyi bakıyor oluşumdu muhtemelen. Kısacası bu genç kızlar acayip tutulabiliyor. Aklınız almaz. Senin konuna gelecek olursak kişi seni seviyor ve reşit, eğer senin kafanda bendeki gibi olumsuzluklar engel olur gibi bir düşünce yoksa yürüt derim. Ve insanlar şunu unutmamalı. Erkekler genç kız falan aramıyor bu tamamen kolpa kendine bakan her kadın erkeklerin eş adayıdır. Bu 55 nyaşındaki bir kadında olabilir 30 yaşında bir kadında olabilir 25 yaşındaki bir kadında. Sonuçta birbirini beğenen kişiler bir ilişki yürütecek ve bu diğerlerini ilgilendiren bir durum değil
Akıllı adam nasıl belli oluyor😱💞
Evet bu insan doğasında var ben de 18ken 40yaşındaki adama platonik şeklde aşık olmuştum ve cidden mahvolmuştm aşktan, çok haklsn her dediğinde!
yukarıda merhaba yazdığım yer 'iyi günler , iyi akşamlar' olacak bu arada orasını yanlış yazmışım. Akıllık değil sadece insanları bir kalıba sokup yaftalayanlar hoşuma gitmiyor. Sürekli ağır bir şekilde konuştukları için senin konun üzerinden onlara da cevap vermiş oldum. Teşekkürler
Nasıl değil işte çok zekisin, kesinlikle öyle insanlar, ben de teşekkür ederim 👏☺️
Bir arkadaşım (biz daha 18 li yaşlardaydık) babasına şöyle demişti;sen bu yaşta benim yaşlarımda, gencecik kızlarla birlikte oluyorsun. Oğlun yaşındaki kızlarla çıkıyorsun. Önce bu kızları nasıl ikna ediyorsun, sonra annemi boş ver benden utanmıyormusun? babasıda; kadınla erkek arasındaki ilişkiler terazinin iki kefesi gibidir. Bir taraf yükseldikçe diğer taraf aşağı iner. Gençken insanın beklentisi farklıdır;daha olgun, tecrübeli, kendisine yol gösterebilecek insanlara ilgi duyabilir. Ama insan yaş aldıkca, olgunlaştıkça ve tecrübe kazandıkça bu kez gençliğe, tazeliğe ve enerjiyi temsil eden insanlara ilgi duymaya başlar. Mesele sadece kadın ya da erkek olmak değil. İnsan hangi yaşta, hangi deneyim seviyesinde ve hayatının hangi dönemindeyse, aradığı şey de ona göre değişir.
Olmaz ben 21 yaşındayken sevgilim 39 yaşındaydı hala sevgiliyiz 10 yıl oldu
Cddi mi
Valla 21 yaşındaki bir birey için Black Friday gibi birsey bu. Kadinlar 30-45 arasi en verimli en kadınsı donemindeler
aradaki yaş farkı biraz fazla tabii ama iki taraf da reşitse kimseyi ilgilendirmez, kafanıza uyuyorsa yaş sadece sayıdan ibaret kalır.
o yaşlarda banada biri yaklaşmıştı utanmıştım anlam verememiştim zaten genel olarak dikkat çeken biriyim, şuanki aklım ile o yaşlarımda olsam herhalde boş geçmezdim
Ben asla yanaşmam , karşı taraf gelmeli bence yani erkek, eminim sana yanaşan kadın genç görünen güzel ve seksi biri değildir dimi?
Hımm anlıyorum☺️ben de hiç yalan söyleyemem gerçeği söylüyorm ama yaşımı duyunca daha da hayranlık durumu oluyo, e tabi ki bu da hoşuma gidiyo☺️
Dindar sayılır mısın?
Hz Muhammed (sav) 25 yaşında , Hz Hatice 40 yaşındaydı evlendiklerinde , Dini açıdan da hiç bir sorun yok , Evlenirseniz zenginde olursunuz öyle derler halk arasında 😊
Geöin artık bu yaş takıntısını kimle olmak istiyorsanız olun @*mmınızın keyfini dürün şurda kaç yıl daha östrojen hormonu salgılayacalsın ki, ver gitsin
Amann kımse ahlak bekcısı değil olsada ortada ahlaksız bır durum yok erkekler kendınden küçük kadınlar isterken sorun yok kadınlar kendınden küçük erkek ısterkenmı sorun olacak
Ayrıca yaşı adam sorun etmemıs sende ıstıyorsun o yüzden hadi ordan et ve mutluluğuna bak
Ya ne olvak seks değilmi sanki evlencen söyle ona ciddi beklentiye girmesin devam et güzel olur
Olgun kadın damı varmış tanışmak istersen muhabnet edebiliriz yaşıt bulmak zor burlarda😂
amaan boş ver erkekler yapuyo heo yanlıs olmaz
kime ne yavrum alan veren razıysa sorun yok milleti takma zevkine bak
Sana göre doğruysa, başkasının ne dediğinin bir önemi yok. İstediğin gibi davran.
Alan veren razı ise.. ki yaşlar reşit.. ama bazı şeyler Uygun da olsa etik değil
21 yasindaki çok yakışıklı düzgün cocuk sana bakmaz teyze, lütfen mantıklı sallayalım
İşte annen gibi doğrmuş sarkmış teyze görünümlü 40lık sandın, tabi ki onlara bakmaz, vücudum 25, yüzüm 30 spor yapıyorum yavrum 🥰
Yanlış olmaz bence.
Ki şöyle bir şey var bazen yaşı duyuyoruz ya otomatik olarak ekstra bir hayranlık oluyor. Görüp de 30 sandıysa hayran olmamak çok mümkün değil bence
Hepsi yatağa atana kadar 😅o mili düşürüp keyfime bakarım derdinde.. sana kalmış önemli olan seni yatağa attıktan sonra nasıl davranacağı..😉
Ben yapamadım tadını bilmiyorum çözün canı çekmiş içinde kalmasın ver gitsin ne olacak mezara mı götürecen hevesini alınca gider ama ev evinde yapma evini biliyor mu bilmiyorum bilmiyorsa evinde yapma
Takıntı haline getirmesin dikkat et onun dışında evet yanlış gibi geliyor ama ikiniz de reşitsiniz sonuçta
Merhaba. Kusura bakmayın ama yaş 18-24 diyor, sorunun alakasızlık seviyesi şaka mı? 🤔 18-24 yaş arasında bir kadının sorabileceği gerçekçi troll soruları tüketince sanırım sıra troll plus sorulara geldi. 😂😂😂
Yanlış değil de, yaş farkı biraz fazla açılmış. Biri “gelecek planı” yapıyor, diğeri hâlâ gelecek hafta ne yapıyoruz seviyesinde. 😂
Her kes kendi iradesiyle haraket ediyor. Mutluysanız keyfinize bakın. Bir seferlik bu hayat ikinci olmayacak...
Yaştan dolayı değil ama yalan söyleyip kör olduğu için görüşmeyi sonlandırmalısın.
Kim yalan söylüyor kim kör😂
Düzgün okuyun😏
Demek ki hiç görmemişsn yüzü ve vücudu çok genç gösteren spor yapan bi kadın, niye yalan söylym ki
Evlenmeyen , doğurmayan, eğitimli, spor yapan, zor bi hayat geçirmeyen kadın genç kalır
Tatlım her ay kadın ya da erkek, en az bir kişi yaşımdan dolayı şok oluyo, bunları anltmk istemiyorum hava atar gibi ama tabi inanıp inanmaman umrumda değil☺️
Söylediklerin doğrudur. Kaz ayakları ve ellere yapabileceğin bir spor yok. Sadece genetik olarak Genç gösterebilir. Onlarda 42 den 30’a kadar değil. Sen kadın olarak kadınları iyi tanırsın. Bir erkekte erkekleri. Bir erkek olarak söylüyorum. Hayat senin hayatın sonunda mutlu olacakta sensin hüsrana uğrayacak olan sensin.
Yemin ederim kaz ayaklarım da yok ellerimde kırışık değil diğer yerlerm de fena 😂🙈şu an bunları yazarken şükrediyorum🙈görsen vay anasını dersin 😃neye
Niye hüsrana uğrym ki evlenmicez😂😂
Demogoji yapmaa😂
Yaş farkı evliliği zordur ilerde demek istedim
Tabi ki evlenicem 😂işte sen görmedğin için beni anlamıosn , bi bilsen taliplerimi, senelrdr bekliyorlar 😂🙈onlar da 37 ,35 normal ahshs😄
Senn 6 yaş küçük görünmen normal, benim 10 yaş küçük görnmrm mi anormal 😄
Hiç farketmez😃çünkü inanmıyosn
Tamam taman☺️
🥰iyi geceler
İki taraf da istiyorsa kimseye laf düşmez. İçinden ne geliyorsa onu yap.
Çok yaş farkı var. Yani seni takıntı haline getirebilir dikkatli ol.
Bir de o yaş grubu çok fazla beraberlik yaşıyor. Cinsellik hastalıklar fazlasıyla çoğaldı. Dikkatli olmakta fayda var.
Sen kesin şarap gibi afet bir kadınsındır birey kıskandım ya.
Şanlı velen ne istediğini bilen bir kadınn çıkmış karsına piyango vurmuş bilmiyor
Tanışmak isterim seninle.
Benimde olgun bitane var takıldıgım :) yıllardır
Hayatını yaşa bidaya gelmicen dünyaya
Aynısını bir adam kıza dese pedofili ilan edilirdi herkes çok iyi demiş ne saçma.
sizden sadece cinsellik olur yani oda bellibir süre..
abaza dayılar yapınca sıkıntı yok kadınlar yapıncamı sıkıntı var?
oyna devam
Bebeyle gezecek tozacak biseyler yaşayacak emzik al aglamadin işin ortasında 😬
Yanlış bi düşünce olabilir tabiki ama kimseyede laf düşmez hayat senin hayatın
kimin kime verdiği ilgilendirmiyor ya takıl kafana göre
Yorumdakiler 30unda çöken köylü analarıyla karıştırmış bence😂 Mutluysanız önemi yok
Bence mutlaka tadına bak damağında kalır tadı
Güzel seneryo... vereceğini bildiği için yanasmistir.
Çocuğun yaşındaki erkeklerden bir zahmet uzak dur moruq
Spor salonunda her sabah 8'de birlikte yapıyoruz öyle biriyle. ben bir şeyler yaşamayı çok isterim. konuşuyoruz ama eşiniz var mı diye de soramam
ikiniz birbirinizi istiyorsaniz baskasina ne
Ağzının tadını biliyorsun. Olgun kadın ben de arzularım hakkını verir
Evlatlık alıyorsun galiba
Knka erkekler yaparken sesiniz cikmiyor ama kadin yapinca suc
Yap bacim arkandayım ben
Bizim toplum boyle ikiyuzlu iste
Yaa ver canın istiyorsa ona karşı yükseliyor San neden yapmayasinki
Menopoza girmişsindir zaten o yüzden bunu ben bile kabul etmem
cıtırları bıze salın yasıtlarınızla ılgılenın be ablalarım
Sen bekar o bekar , Kim karışır , Aşk sevgi duygu arzu yaş tanımaz , Bence gayet doğal ! Hatta çok verimli olur senin için !
Sevgililik mi yoksa birkaç gün takılmalık bir şey mi
Hem seks yapalım hem takılalm istiyo
Keyfine bak. Hayat boş, pomp...
Alan memnun veren memnun anlaşılan hshshsh
Bana kalırsa evet yani
Bu niyetle verirsin galiba 😂😂
Sen yemezsen başkası yer, ye gitsin
Polis memuruyum yakalarsam arabada uygunsuz ceza yazarız başka birseyy olmaz
Yap kraliçe hep abaza dayılar mi yapcak sen yap❤️
Canım yaşın önemi yok aşkın önemi var canım çok istiyorsa devam edebilirsin
Ya ne suçu reşit biri işte
Sende istiyorsan asla erteleme. Tadını çıkar. Bu hayata bir daha mı geleceksin
Bende 45 yaşındayım birlikte olduğum kız 21 yaşında. Kimse umurumda değil
Erkeklere için yanlış değilse senin için niye yanlış olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı gerçekten var mı, yoksa bunu sadece toplum mu uyduruyor? Aranızdaki çekim ve heyecan çok yüksek belli ki ✨ Kendini hazır ve mutlu hissediyorsan, anın tadını çıkarmak senin en doğal hakkııım 💅
Ama duygusal beklentilerinizin ve hayat evrelerinizin farklı olabileceğini de aklının bir köşesinde tutmalısın. Kendi sınırlarını koruduğun sürece suçluluk hissetmene hiç gerek yok. Şimdilik akışına bırakıp bu tatlı ilgiyi yaşamak nasıl hissettiriyor sana? ☕💖