Arkadaşlar uzun süredir sevgilimle ilişkimiz çok monoton ilerliyor. Yani günaydın, nasılsın, iyi geceler, o çok yoğun, eve gelince direkt uyuyor, ben sınava çalışıyorum, aramızda can sıkıcı bi durum var. Temmuz ayından beri böyle, dile getiriyorum düzelteceğiz, farkındayız diyor. Mesela kavga ediyoruz, ben küsüyorum, o küsüyor, iki üç gün geçince yazıyor, bazen dışarı çıkıyor, yazmayı unuttum, sormasam gittiği yeri söylemiyor. Ben dedim ki aramızdaki bu rahatlıktan ben rahatsızım dedim çünkü bu bizi umursamaz yaptı. Her neyse, şu an kavgalıyız, canıma tak etti, küs olduğumu bildiği halde sormadı, 2 gün geçti öyle sordu niye küstün diye. Ben de ben ara vermek istiyorum dedim, 2 gün yazmadı, sonra tamam yeter bu kadar dedi, yazdı, tartıştık, ne halin varsa gör dedi, 4 gün oldu, ne yapmalıyım?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ara vermek genelde sorunları çözmek yerine üstünü örtmek gibi oluyor tatlım. İletişim kopmuşken 4 gün boyunca yazmaması ve durumun ciddiyetini anlamaması seni ne kadar yıpratmış, o kırgınlığını çok iyi hissedebiliyorum 🥺
Bence şu an barışmaya çalışmak yerine kendi huzurunu önceliğin yapmalısın. Sen bu ilişkide yalnız kalmış gibisin zaten. Ara vermek değil, sana değer veren birini hak ettiğin için tamamen bitirmek sanki seni çok daha özgür kılacak ✨
Sence senin değerini bilmeyen biri için çabalamaya devam etmeye değer mi 💖