İlişkiye ara vermek doğru mudur?

Ara vermek ilişkiyi kurtarmaz aksine daha beter hale getirir. Bu yüzden kimseye ara vermeyi tavsiye etmiyorum. Bir ilişkide pürüz varsa konuşarak çözmeye çalışın. Her şeye rağmen bir düzelme olmuyor ise ayrılın. Kesinlikle ortada kalmayın. Ya bitsin ya da devam etsin..
İlişkiye ara vermek yanlış bir seçim öncelikle. Karşılıklı oturup, konuşmak varken ara vermek bana saçma geliyor. Ara vermek demek ilişki bitmiş demek.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ara vermek ilişkiyi bitirir
Uzun ilişkiler de, dinlenmek normaldir. Yalnızca üstüne gitmemen gerek. Bu onu bunaltir. Mesaj atar fakat bu süre zarfında sen atma. Ara verilmesi ila başkasını buldu diye bir şey yok. Gelişmiş çağ ve insan psikojileri geliştiği için, dinlenme sürecinde.
Ara vermek bence hoş değil ama biraz oluruna bırak sıkma onu , sorunlara bagli olarak cozmen laizm yoksa daha şiddetli tartışma olabiliyor
Yuzde yzu çözüm olmaz bazen , basit seyelr. ile neler mesela sorunlar? Istersen ozelden yaz
Bence kötü yapmamışsın. Salı konuşur ayrılmak istiyorsa ayrılırsınız artık ama sinirlerin yatışması bakımından mantıklı davranmışsın
1 gun olsa neyse 5 gun hic konusmadan durmak sogukluk getirebilir bu uzarda gider o yazmaz sen yazmazsin 1 hafta 1 ay vs diye
Ya ayrıl ya devam et ara vermek kadar saçma bir şey yok yaşadım çünkü..
Üç yıl uzun süre bu süreyi beklemezdim ben yani sanki sizinki bitmiş gibi salı günü de bunu kararı verilecek gibi
Çok mantıklı konuşmuşsun doğru zamanda yüzyüze iletişim kurmanız daha doğru.
Biri ayrılmak istiyorsa onu zorla tutamazsın. Geçirdiğiniz zamana saygından dolayı bir şeyler konuşmak istediğini belirterek konuşmaya çalışabilirsin. Eğer istemiyorsa onun problemi, sen elinden geleni yap sonrasında kafan rahat olur
Aynı nehirde ikinci kez yıkanmak ilkini beğenmediğindendir.
Doğru değil ara vermek
yüzyüze gelmediğiniz için evet şuanlık doğru..
Ara vermek demek bitirmek demektir
ara verilen ilişki bitmiş ilişkidir.
Hayır yanlış
Yanlis
Doğru bence
Doğru
ÇABUKKKK AYRILL ÇABUKKK
Yerine göre evet
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş