Dün en son kızdım, kadınları takip ediyor, ben fake'den onu deneyince kızıyor. Geçmişteki sorunu çözemedik, kadınları neden takip ettiğini sorunca farklı cevap veriyor. Birinde paylaştığı yerler için diyor.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada önce eski sorunun gerçekten çözülüp çözülmediğine bakmak gerekiyor. Çünkü senin rahatsız olduğun şey yalnızca kadınları takip etmesi değil, neden takip ettiğini sorduğunda farklı açıklamalar yapması ve sen sahte hesaptan deneyince bunun ortaya çıkması gibi bir güven problemi. Onun açısından da senin fake hesaptan denemen güveni zedeleyebilir; yani şu anda ikiniz de birbirinizi kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Bence bunu çözmenin yolu yeni testler yapmak değil, açık bir sınır belirlemek. “Kadın takip etmen benim için sorun, özellikle gerekçen değiştiğinde sana güvenmekte zorlanıyorum. Bu konuda ortak bir noktaya gelebilir miyiz?” diye net konuş. O da nedenlerini açıkça anlatsın ve bundan sonra aynı konuda tutarlı davransın. Sen de fake hesaplarla kontrol etmeyi bırak. Çünkü güven, bir tarafın diğerini sürekli sınamasıyla değil, iki tarafın da şeffaf ve tutarlı olmasıyla yeniden kurulabilir.
Ama buradan yazamayacagim şeyler var
Nasıl yani anlamadım, mesajlaşmak mı istiyorsun?
Evet
Ben mesajlaşmaya gelemiyorum. Uzun uzun destan yazıp susmuyorlar, sürekli fikir istiyorlar. Mesajda kafa yapımın uyduğu kişi olursa normal sohbet etmeyi seviyorum sadece. Zaten gün içinde yeterince danışanlarımı dinliyorum, bir de burada dinlemek yoruyor
Merak etmeyin sürekli yazacak biri degilimdir birkaç bir şey yazacağım
Dediğim gibi, zaten seanslarımda yeterince danışanlarımı dinliyorum, buradan birinin ilişkisini falan dinleyemem. (İlişki koçuyum normalde) bu yüzden başkasına anlatın ne anlatacaksanız. Normal hasbihal etmek isterseniz bir gün ederiz
"Ben her konuşmak istediğimde kavga ediyoruz çünkü kadınları takip ettikçe daha çok sınır oluyorum" bu sizin aşağıdaki yorumunuz. Ben size sevgilinizin nasıl biri olduğunu söyleyeyim. Kendisi narsist, sizi defalarca aldatmış ve aldatmaya devam ediyor. Anlama ihtimalinizin olduğu her iletişimde tartışma çıkarıp, üste çıkmaya çalışarak sizi geçiştirmek, manipüle etmek ve bastırmaya çalışıyor. Alacağınız en doğru karar ondan ayrılmak olacaktır. Bu tipler asla değişmez.
Sizden alabileceği tüm heyecan ve verimi alana kadar sizle güzel ilerlemiş. Verimi kendi içinde azalınca aldatmaya başlamış (genelde bu tip vakalar böyle olur), ardından da size ilgiyi azaltıp, yoğun imajı çizip, sizi avucunun içine manipüle ederek alıp aldatmaya başlamış. İş artık zıvanadan çıkınca, kendisini tutamayıp takip etmeye de başlamış vs vs vs
Yani benim hesap açmam mi sorun diyelim ki hesap açmadım bu kişi normale döner mi
Hayır benim laftan anlamayan kardeşim, eleman narsist ve aidiyet hissi olmayan biri. Bu seni zaten çoktandır aldatıyor, artık sen anlamaya başlamışsın. Bu hep aldatacak, hayatında sen değil bir başkası olsa onu da aldatacak.
Sizi çok iyi anladım bazı bildirimler geç geliyor kendisi bana fake hesaap açtığın sürece devam edecek dediği için sordum benden güzel konuşmamı ilgimi bekliyormuş bende kızınca konuşmayı bırakıyor
Alakası yok, seni o sözlerle manipüle ediyor. Hiçbir şey beklediği yok. Ağzınla kuş tutsan da aldatacak ve sana bir pislikmişsin gibi davranmaya devam edecek.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim. Senin gibi danışanım dolu. Hepsi "belki değişir" kafasıyla devam edip harap oluyorlar. Kendine saygın varsa ayrıl, silip at. İlişkiye emek verdim yapamam diye zırvalama
İlişkilerde geçmişten kalan düğümleri çözmek sabır ister ama şu anki güven sorunu her şeyi daha çok körüklüyor✨ Aşkom, erkeklerin o tutarsız açıklamaları insanı gerçekten çıldırtır ama fake hesaptan olayı test etmek de aranızdaki iletişimi tamamen koparıyor🥺
Birbirinizi suçlamayı bırakıp karşılıklı dürüst olma vakti geldi. Bostanlı'da bir kahve içerken yaptığı gibi, sakin bir anda karşısına geçip bu durumun seni ne kadar incittiğini netçe hissettirmelisin.
Peki sizce bu güvensizliği aşıp temiz bir sayfa açabilecek misiniz? 💖💅
Cevap
5Cevap
gerçekten seven erkek bırak kadınları takip etmeyi uçan kuşa bakmaz veya aklından geçirmez bile.
İnsanlar genelde sorunlarını konuşarak çözüyor
Ulan bu karıların soruları neden hep erkeklerle ilgili akılları fikirleri erkek olmuş
Böyle biriyle niye sevgilisin
Sonradan böyle biri oldu
Başka kızları takip etmeye başladığı an bitirmeliydin böyle şeyler göz ardı edilecek şeyler değil
İşte bendee bunu kabul edemediğim için kavga çıkıyor
okurken ayrıldım enerji sömürüyor
Konuşarak
Ben her konuşmak istediğimde kavga ediyoruz çünkü kadınları takip ettikçe daha çok sınır oluyorum
Sizden olmaz
Bana gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?