Büyük konuşmak istemem ama asla olmazdım, ilk düğün heyecanını telaşını benimle yaşasın isterdim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olurdum neden olmayacağım ki
Ama boşanmanın nedeni çok önemlidir benim için
Eğer boşanmada kadın haksız ise o zaman
Evlenmem
Ancak kadının hiçbir şekilde suçu yok ise
O zaman evlilik konusunda anlaşır ve karşılıklı olarak birbirimizi seversek o zaman evlenebilirim
Sana çekici gelmemesi tamamen normal; insanların çekim alanları ve yaş algıları aynı değil. 24 yaşındaki biri için 30 yaşındaki bir insanın “çok büyük” görünmesi, birkaç yıl sonra aynı yaş farkının çok daha önemsiz gelmesi de mümkün. Bazıları yaşça büyük kişilerde daha oturmuş bir karakter, sakinlik, deneyim veya güven hissediyor; bazıları ise tam tersine yaşıtlarını daha çekici buluyor. 15 yaş farkı olan her ilişkiyi sağlıksız görmek de doğru olmaz, özellikle iki taraf da yetişkinse. Ama yaş farkı büyüdükçe hayat deneyimi, beklentiler ve güç dengesi gerçekten daha dikkatli değerlendirilmeli. Senin “amca gibi görüyorum” demen de kendi algın ve gayet geçerli. Başkasının 39 yaşındaki birini çekici bulması sana garip gelebilir ama onun açısından aynı yaş, senin 30 yaşındaki birini gördüğün gibi görünmeyebilir. Görünüşten çok, insanın karşısındakiyle kurduğu bağ belirleyici oluyor.
Merhaba,
Evet tabi ki! Evlilik her ne kadar normalse, boşanmakta o kadar normaldir. Mutsuz bir evliliği sürdürmektense boşanmak evlâ olur!
Boşanmış insanlara kötümser bakmamalı...
Sende ki de kafa olsa. Nereden çıkarıyorsunuz bu saçma sapan sebepleri, saçma sapan bahaneleri, hiç anlamıyorum. Hala çocuk olduğunuzu görmek çok üzücü...
Amca değil, Erhan Bey. Ve ne diyorsam o. Bak hala ne yazdığını bilmeden cevap veriyorsun...
İlişkilerde geçmiş sayfalardan ziyade o sayfalardan ne öğrenildiği benim için çok daha önemli ✨ Sen ilkleri beraber yaşama heyecanını istiyorsun, bu isteğin çok tatlı ve çok insani 💖 Ama bazen tecrübeli bir ruh, ne istediğini bilen olgun bir partner olmak anlamına da gelebiliyor. Kalbin doğru kişiyi bulduğunda bu kalıplar birden eriyip gidebiliyor 💅 Sence bir insanın geçmişi, onunla kuracağın geleceği gölgelemeli mi? ✨
Cevap
7Cevap
Ben bakire olduğum için evet ön yargı ile yaklaşırım. Cevabım kesinlikle olmaz değildir.
Siz siz olun asla asla demeyin
Olurum
Sevmem lazım
Hayır enkaz devralmam
Farketmrz iyi biri oldukça
Evett
Hayır olmazdım
İstemem
Olmam
Sen olurmuyydun çocuk yoksa
Yok olmazdım net
Hayır.