Öğretmenimle kocamın yazışmasını yakaladım ne yapmam gerek?

Merhaba. Ben 3 4 aydır dil kursuna gidiyordum. Kurs öğretmenimin numarasını kocam vermişti, internetten bulduğunu söylemişti. Kocamın telefonunda hep kızlarla yazışmalar yakalıyordum, her seferinde çok pişmanım, bir daha olmayacak diyordu. Dün gece tesadüfen kocama bildirim geldiğinde merak edip ekrana baktım. Benim dil kursu öğretmenimin profil fotoğrafıydı, çok şaşırdım. Kocam uyuyordu, 2 3 kez ekran kilidi modelini denedim, telefon açıldı. Mesajlara girdim, birçok kadınla mesajlaşma vardı her türlü platformda. Ama WhatsApp'tan öğretmenimle yazışmalarını gördüm. Galerisinde öğretmenimin 5 6 tane videosu vardı, üzgün görünüyordu. Benimle ilk kurs için yazışmalarının ekran görüntülerini kocama göndermişti, bazı yerlerde ekranı kalemle çizip işaretlemişti nedense. Sohbetleri otomatik olarak silindiği için çok az yazışma vardı. Kocama ses kaydı göndermişti, geldim diğer iş arkadaşın orada yoktu, adamın adını söylüyordu. Kocama hepsinin hesabını sordum, evet biz sadece arkadaştık, diğer iş arkadaşımla da arkadaş. Video fotoğraflar olabilir ama normal arkadaşız, tanışıklığımız var sadece dedi. Meğer onlar ben öğretmenimi tanımadan önce yazışıyorlarmış ama bana söylememiş. Öğretmenim de söylemedi hiç. Bir kere kursuma gelmişti dersimi dinlemeye, öğretmenim sürekli kocama bakıyordu, ben çok utandım, konduramadım. Meğer birbirlerini tanıyorlarmış. Bir süreliğine derslerimi dondurmuştum. Şimdi ben ne tepki vereceğimi bile bilmiyorum, kocam diyor ki yemin ederim sadece tanışıklığımız var, o zannettiğin gibi kötü bir kız değil. Ben şaşkınım, milyon tane kızla yazışmasını da ayrı gördüm ama öğretmenimin orada olması bana tuhaf hissettiriyor, kimseye güvenim kalmadı. Bu saatten sonra öğretmenime ne demeliyim? Nasıl davranmalıyım? Lütfen bana akıl verin. Yaşlarımız 30, kocamın da benim de, bir çocuğumuz var. Öğretmenim 23 yaşında. Öğretmenimle o kadar güzel iletişimim vardı ki, o kadar seviyordum ki, ben tiksindim her şeyden, dünden beri inanamıyorum
Güncellemeler
18 gü
bi tane şu şekilde davran öğretmenine şu şekilde bi tutum sergile diye akıl veren yok hepiniz mi soruyu anlamazsınız. Mevcut durumu farklı bi dille ifade etmişsiniz hepiniz. ben bilmiyor muyum? nasıl davranmam gerek öğretmenime karşı? şoktayım diyorum kenar akıla ihtihacım var
Güncellemeler
18 gü
2 gündür şoktan stresten uçuk çıktı dudağımda 2 gündür öğretmen olucak o kadına hiç bi şey söylemedim kocam kadına bana bi daha yazma eşim mesajları gördü yazmış. Kadın bildiğimi biliyor ama hiç bi tepki vermedim. İki gündür algılarımı kaybettim
Öğretmenimle kocamın yazışmasını yakaladım ne yapmam gerek?