Öğretmenim beni aileme ispiyonladı, o da kocasını beden hocasıyla aldattı, ben de onu ispiyonlayayım mı?

Lise ikideyken bir çocukla flört ediyorduk ama zaten bitirmiştik. Sonra bir gün annem okula geldi derslerimle alakalı öğretmenlerimle konuşmak için. Annem kendini tanıtıyor kadın hocaya, hoca da evet evet biliyorum kızınız filancayla sevgiliydi hatta diyor. (Aradan 2 ay geçmişti hatta) Annemle daha ilk kez görüşmüşlerdi o gün. Neden direkt bunu ispiyonladı anlam veremedim. Annem de kızmadı ama üzüldü bir öğretmen tarafından kızı için böyle söylenmesine. Bu dediğim hoca da evliydi ama eşi başka şehirdeydi. O sıralarda beden hocasıyla flörtleşiyorlardı. Beden dersimize gelir gülüşür sohbet ederler, camdan cama kaçamak konuşurlar, beden derslerinde onun dersini camdan izlerdi. Onun beni ispiyonlamasını hala unutmadım. Onun da acı çekmesini, ispiyonlanmanın nasıl kötü bir şey olduğunu tatmasını istiyorum ve bir şekilde kocasına aldatıldığını ona söylemek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Bu dediğim ispiyoncu öğretmen sadece ispiyonlamakla kalmaz, herkesin özlene karışır, mesajlarını okur, telefon yakalarsa zevkten dört köşe olurdu. Bu kadını hiç unutamıyorum.
Öğretmenim beni aileme ispiyonladı, o da kocasını beden hocasıyla aldattı, ben de onu ispiyonlayayım mı?