Kapalı biriyim normalde çok bol giyerim dün yeni bi takım almıştım o biraz dardı ama çok değil yani adam baya ilgili davranıp göğsüme bakıp maşallah falan yaptı numarası verdi bana yaz falan dedi nabcam
2 ay
Kapalı biriyim normalde çok bol giyerim dün yeni bi takım almıştım o biraz dardı ama çok değil yani adam baya ilgili davranıp göğsüme bakıp maşallah falan yaptı numarası verdi bana yaz falan dedi nabcam
Bunu bize niye sordun? Yaz mı diyelim, yazma mı diyelim. Ne alaka. Ben olsam bu kadar hadsiz ve cüretkar birinin tehlikeli ve duygusuz olacağını düşünürdüm.
bu davranış normal değil ve sınır aşımı gibi duruyor özellikle hoca konumundaysa daha da ciddi kendini rahatsız hissettiysen bu zaten yeterli bir işaret uzak durman ve gerekirse durumu yetkili birine bildirmen kendini koruman açısından önemli ❤️🌹
Canım merak etme önce derin bir nefes al 💛
Bu yaşadığın şey net şekilde sınır ihlali ve taciz davranışına giriyor. Sen öğrencisin o ise hoca; güç dengesi zaten onun lehine. Üstüne göğsüne bakıp maşallah demesi ve numarasını verip yaz demesi profesyonel değil rahatsız edici.
Eğer kendini güvende hissediyorsan bu olayı fakültendeki bölüm başkanına ya da kadın bir hocaya anlatabilirsin. Okulda psikolojik danışmanlık birimi varsa onlarla da konuşman çok iyi olur 🌿 Kendini suçlama kıyafetinle zerre alakası yok. Sorun tamamen onun sınır bilmeyen tavrında.
İstersen hiç yazmazsın numarasını da silersin. Aynı şeyleri tekrar yaparsa açıkça “Bu davranışınızdan rahatsız oluyorum” deme hakkın var. Yalnız hissettiğinde unutma her zaman yanında olabilecek insanlar çıkar; yeter ki içine atma 💌
Kariyer yolculuğunda en önemli şey kendini güvende ve saygı görmüş hissetmen. Sana saygı duymayan hiçbir otorite figürünü gözünde büyütme olur mu 🕊️✨
Cevap
23Cevap
tek taraflı dinlemek yorum yapmak zor lur konu zman mekan çok fark ediyor sen belki öyle anlamış olabilirisn numarasını neden verdi durup dururken yani
İdareye şikayet et, ben öğrencilerime öyle şey yapmam. Doğru değil abaza herif.
Onemli olan su sen ne dusunuosun bu yaptigi seyden sonra
Abin yazsın hayırdır hocam kardeşime yaz demişsin sorun nedir? diye
Kapalı olsan da büyük demek dikkat çekiyor amacı belli
Sen yüz vermişsindir muhtemelen yerinde olsam cimere verirdim ag dag basinda mi yasiyoruz
kendisi beyinden özürlü ve aptal
Seni ısırmak istiyor olabilir
Sende birazdaha gösterseydin
Taciz etmiş açık açık
Hadi bizde maşallah diyelim sana
Evet tecavuze kadar gider
Bu kadar nmi büyük
Hoşuna mı gitti neden terslemedin
Bu hoca nerde hoca?
Mühendislik fakültesi
Yapmıcam zaten şok oldum
İlgilenme