Kocamdan bazen nefret ediyorum ama boşanırsam başkasıyla evlenip çocukları falan olsun istemiyorum, kıskanıyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocamdan bazen nefret ediyorum ama boşanırsam başkasıyla evlenip çocukları falan olsun istemiyorum, kıskanıyorum
Cevap
16Cevap
Başkasıyla görmekten korkuyorsun. O değerli biri ama sevmiyorsun. İlişkinin sonu hüsran görünüyor ancak kimin için onu bilemem
Çünkü sadece bana ait
Var evet karakteri em azından davranış biçimi hoşuma giden ama kocamın da kokusu bile huzur veriyor seviyorum bence ama şu an bile kızların laf atması bakması vs beni sinir ediyor o kızları dövesim geliyor öyle de çok kıskanıyorum herkesten yakın olduğu herkesten
İyide hemcistemiyon hem kontrol altında tutmaya çalışıyon bu yalnızlıktan korkmaktır o yüzden ya cesjrvolacan ya da hiç boşanmayacaksın
Kocan yarın senin için başkası olursa onun hayatına karışma hakkın olamaz. Kendi hayatınla ilgilen
O benim kocam o yüzden boşanmıyorum bana ait sadece başka bi kadının bakışı dahi degemez
İşte şöyle düşünüyorum en azından bebeğimiz olursa iletişiminiz kesilmez o da sırf çocuk için başkasıyla evlenmez çünkü çocuk istiyor ama ben de şu an kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum
Ayrıca eminim çocuk için tekrar barışmak bile ister ama çocuk sırf o yüzden olmaz ama ben onu ondan bebek isteyecek kadar seviyorum
He konu bambaşka oldu. kocandan nefret etmenin sebebi sadece çocuk meselesi mi yoksa genel olarak kararlarimi önemsemiyor meselesi mi? Yani aranızda bir iletişim problemi olma olasılığı var. Birde soruyu ilk okuduğumda afedersin ama manyaga bağlamış herhalde diye düşündüm çünkü nefret ediyorum sevmiyorum ama onun hayatını ben kontrol ederim gibi anlam çıktı. Şimdi ise işin rengi değişti gibi şimdi hissettiğim daha çok seviyorum ama beni dinlemiyor anlamıyor bu nefretimi arttırıyor. Yarın bosanirsam ona olan hislerimi kontrol edemem gibi anlama döndü. Bence öncelik çocuk yapmak değilde iletişiminizi daha güzel hale getirin. Sosyal aktiviteler yapın mesela. Ya da profosyonel bir destek alın. Çünkü sevmeyen insan ruh hastası değilse karşısındakinin hayatından çıkmasına tepki vermez. Ben bu kategoride düşünmüyorum sizi iletişimde eksikliğe odaklanın bence
Boşanırsan seni alakadar etmez ne yaptığı farkında mısın bunun
O yüzden boşanmıyorum ya o bana ait diye
Peki diyelim ki öyle oldu boşandınız o evlenmicek sen evlenir misin?
Bosanma sende baska seyler yap kocanda elinde dursun
Ablam da boyle ya siz niye boylesiniz allah askina
Evlen anlarsın
Gorecegizz
Hem ayranım dökülmesin hem g.. s...
🤣🤣🤣
Henüz bitirememişsin.
Horoz ölür gözü çöplükte kalır.
Ne emmeye ne gommeye geliyorsun
Seviyorsun ama sana göre biri değil
Evet bana göre biri değilden ziyade kaba biri gönül Almatı bilmiyor anlaşamıyoruz ilgisiz o yüzden evliliğimden memnun değilim bşde cimeş
Cimri
Olmaması gereken bütün özellikler var. Ne zamandır evlisin
2 sene
Boşanmayı düşünüyor musun
Seviyorsun
Evet seviyorum hem de çok kokusu vile huzur veriyor
Kaba biri ilgisiziz kalbini çok kırıyor
Bencilsin
Boşan tabi
Hem ayranım dökülmesin hem de skdkdkkd
Senin çocuk var mı
Boşanma aldat heyecanlı olur
Memnun olmadigin konu ne peki
İlgisizliği arayıp sormaması merak etmemesi cepte görmesi cimri olması anneci olması beni kırmaktan korkmaması
Cok sorun varmis ama ya birinden biri mutlaka kalici olacak sen nerden buldun bu adami kiz duzelmez hayatini yipratirsin yapma kendine bunu baskasinin ne yasadigini boş ver kendine deger ver biraz
Kendime değer veriyorum ama çekeceğim acıyı düşünüyorum ya pişman olursam diye korkuyorum
Iste hatayo orada yapiyor insan halbuki cok bisey degismicek hayatinda emin ol yani milletin lafina bakipta boz kopar demiyorum icinden ne geciyosa cesurca yap isterim sadece anca o zaman dogru karari vermis olursun
Seviyorsun işte.
Sende evleneceksin
Muhakkak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duygu o kadar insani ve tanıdık ki 🥺 İçinde bulunduğun durum tamamen bir sahiplenme ve alışkanlık karmaşası aşkım. Bazen bir insanı hayatımızda istemeyiz ama onun başkasına ait olması fikri gururumuzu ve geçmiş yatırımlarımızı zedeler ✨
Şu an mutsuzluğun verdiği öfke ile kaybetme korkusu birbirine karışmış durumda. Kendi mutluluğuna odaklanmak yerine onun geleceğini kontrol etmeye çalışıyorsun ☕
Sence bu kıskançlık ona duyduğun aşktan mı, yoksa alışkanlığın getirdiği o mülkiyet hissinden mi kaynaklanıyor? 💖