1 yıllık evliyiz. Çay yaparım beğenmez yemek beğenmez. Bana bir şeyi Becer be kadın diyip durdu. Ama dün bardağım taştı kahve yaptım bu ne bulaşık sabunu bir şeyi tam yapsan şaşırırım dedi elinden kahveyğ aldım yere fırlattım. Bundan sonra zıkkımın kökünü içerdin zıkkımın da pekini yersin deyip odayı dağıttım bıktım senden deyip durdum şaşkındı baya gece de yatağa almadım. Ben sanırım boşanıcam bu adamdan sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzülmek yerine hiç sordunmu neden öyle yaptığını? Bence ilk önce sor, karşılıklı konuşun seni incitdiğini söyle. Beğenmiyorsa kendisi yapsın, senin yapmanı isterse mutfakta yardımcı olsun. Bazen kavga çıkarmaktan hoşlanan okul çocuğu gibi davranan erkekler var hiç büyumezler. Anlatmak, yalnışı göstermek gerekir. Sen ciddi ol ve dediğinin arkasında dur, o zaman düzelir. Beğenmiyorsa arada dışarıdan yemek söyleye bileceğini de. Bazen ev, iş,çocuk kavgaları aslında ikili arasındaki yatak sorunlarından başlar. Ya ilgi istiyordur, ya karakteri aşağılamayı sever. İkinci tip insandan anca zarar gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben hiç böyle düşünemedim yani konuşmak falan hiç çal medeniyetinde yaşıyorum defalarca konuştum nedenlerini soruyorum adam gibi konuşmuyor
En İyi Cevaplar
Genel ani karar alma ama eğer seviyorsan boşanma bi kere de sen yap böyle tatlı dille falan de yemeği de gel beraber yapalım işte demek ki henüz yemek yapamıyorum damak tadına göre falan de belki böyle düzelebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştuk. .
Soran+1 yılHarika yemek yapıyorum herkes bayılıyor
- +1 yıl
Bence yine varsa sevgin ona karşı böyle bitirme insanlar neler yaşıyor bilemeyiz ona daha yakın olmaya çalış yani muhakkak güzel yemek yapıyorsunuzdur ama beraber yapmayı deneyin daha güzel olabilir ona danışır nasıl yapıldığı konusunda falan belki böyle bi yol kat edebilirsiniz bu yolda ama tabi yine de siz bilirsiniz
Soran+1 yılYa ben ona niye yakın oluyorum Hem bana kötü davranacak hem bana onu yakın mı olacak bundan sonra evli kalsak bile ona zehir edeceğim hayatı ta ki Adam olana kadar
Soran+1 yılSeviyorum bir yıldır düzelir diye bekledim ama yok
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilmez böylesi çok arıyor musunuz böyle sığırları neyi ilginizi çekiyor da evleniyorsunuz anlamıyorum valla 34 yaşıma geldim ne yemek ne çay ne kahve ayrımı yapmadım yapmam ne yapılıyorsa içer yerim otururum
20 Yorumla
+1 yılYahu beyniniz mi yok, zekadan yana problemleriniz mi var anlamıyorum ki. 1 yıl bu adamı çekmek ne demek, bana böyle bir şeyi bir kadın 1 ay yapsın, ayın sonunda davayı açmış olurum, hey hey
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
43Cevap
+1 yılEşinin sana karşı söylediği sözler onur kırıcı. Yemek yapmak ev işleri yapmak kadının görevi değil. Her iki kişi de çalışıyorsa hayat müşterektir ve herkes ucundan tutmalıdır. Yeri geldiğinde erkek de yemek yapmış temizliğe yardım etmeli. Eşin rrtık bardağı taşırmış ama bir yandan iyi olmuş. Belki biraz silkelenmesene kendine gelmesine sebep olabilir. Bence eşin sana barışmak özür dilemek için yaklaşınca izin ver ve sen de konuş. Hissettiklerini anlat kendini senin yerine koyuna ne hissedeceğini anlasın. Hala kendine çeki düzen vermiyor afedersin öküzlük yapmak devam ediyorsa boşanmayı düşünebilirsin. Bu süreçte de korunmanı tavsiye ederim. Malum kaza kurşunu hamile kalırsın bir de üstüne değişiklik olmaz daha da mutsuz olursun.
10 Yorumla
+1 yılİşin için aşağılama giriyorsa sıkıntı büyük. Kendisiyle net ve keskin bir şekil de konuşun. Kendisini düzeltmezse olabilecekleri anlatın. Seviyorsa zaten düzelir, düzelmezse de davayı açarsınız. Sizi sevmeyen birisine ömür harcamak yanlış olur.
40 Yorumla
+1 yılHiç vakit kaybetmeden boşan tabi böyle hayat cehennem olur en sonunda hasta olursun kafayı yer delirirsin sonra da zaten deliydi derler. O beğenmez kocan gider başka karı alır sen de öylece ortada kalırsın. Az yesin uşak tutsun ona daha çok laf söylerim de site sansürlüyor. Böyle adamlar evlenmesin işte hatta mümkünse bir köşede geberip gitsinler.
30 Yorumla
+1 yıl😁😁 kusura bakma güldüm ama.
Memnuniyetsiz bir kişiyle ömür geçirmek çok zor.
Yaşın daha genç, kendini bu yapıda insanla vakit geçirerek yıpratma daha fazla. Eminim bu bir iki değil defalarca yaşanmış ve böyle devam edicek.
işin zor hakkında hayırlısı.20 YorumlaKaldırsın kabasını o yapsın madem sen beceremiyorsun. İyi yapmışsın, benim içimin yağları eridi, ellerine sağlık. Şimdi al karşına eşini, sakince otur, konuş, anlat yaptıklarının hoşuna gitmediğini, seni yavaş yavaş kaybettiğini anlat kendi dilince. Biraz zaman ver ilişkine de, adama da. Baktın aynı tas, aynı hamam, aç davanı boşa 3 IQ’lu canım, kendi yapsın beğendiği gibi ondan sonra.
Hayat sana değer vermeyenleri baş tacı etmek için fazla kısa.11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocana hanzo diyebilir miyim... Trol değilse adam da olmaz. Neticede annesi adam edememiş ki
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir tepki vermeniz iyi olmuş kendinizi ezdirmeyin biraz daha bekleyin böyle devam edin bakalım değişecekmi
112 Yorumla- +1 yıl
Bu arada burada boşan diye yazanlara aldırış etmeyin bekara karı boşamak kolay.
Soran+1 yılBoşanmayı düşünüyorum. Böyle adam hak etmiyor beni
- +1 yıl
Gerçi böyle bir devirde boşanmakta artık çok basit oldu yinede siz bilirsiniz
Soran+1 yılBasit mi ne yapmalı bana Beni aşağılıyor psikolojik şiddet uyguluyorum boşanmam için ne yapmalı söyler misin bir yerde öldürüp attıktan sonra boşanabilir miyim
- +1 yıl
Eski insanların yaşadıklarının 10 da 1 ini yaşamıyorsunuz inanın bana ben neler neler gördüm.
Soran+1 yılKardeşim boşanmak helal sana ne oluyor
- +1 yıl
ALLAH'ın en nefret ettiği şey arş titriyor. senin öyle helal demenden zaten nekadar basit gördüğünü görüyoruz
Soran+1 yılYa Allah aşkına o yüzden mi kur'an-ı Kerim'de bir kadın 11 kere evlenmesi helal kılınmış o yüzden mi kur'an-ı Kerim'de bir çift 3 kere boşanıp tekrar üç kere evlenebilir yani yaşadığınız dinin gerekçesinden haberin yok Allahu Teala demiş ki ben boşanmayı sevmem ama boşanmak helal bitti ben severim boşanmayı
- +1 yıl
Sana hadis atacam bak.
Üç Şey Vardır ki Bunların Ciddisi Ciddi, Şakası da Ciddidir:
Nikâh, Boşanma ve Ric'at (Bir Adamın Boşamış Olduğu Karısına Tekrar Dönmesi)."
(Hadis-i Şerif)
“Evleniniz, fakat (kurduğunuz aile yuvalarını) talâk ile yıkmayınız. Zira ondan arş-ı ilâhî titrer." (Kenzu’l-Ummal, 9/661)
Allah sık sık kadın değiştiren çeşnici erkeklerle, sık sık koca değiştiren çeşnici kadınları sevmez." (Kenzu’l-Ummal, 9/662
Allah Teâlâ'ya helallerin (mubahların) en sevimsizi boşanmaktır." (Kenzu’l-Ummal, 9/661) - +1 yıl
Peygamberimiz (s. a. s.), “Allah’a en sevimsiz gelen helal, boşanmadır.” (Ebû Dâvûd, Talâk, 3)
Soran+1 yılAllah peygamber sevmiyor olması helal olduğunu değiştirmiyor kaö kere söyliyicem
- +1 yıl
Haşa Rabbim tövbe tövbe neyse sen bildiğini oku seninle tartışmayacam
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla eşimin yaptığı yemek bazen öyle kötü oluyor ki zor yiyorum ama sofradan hiçbir zaman eline sağlık çok güzel olmuş demeden kalkmadım. Sonuçta uğraşıp zaman harcayıp benim için yemek yapan bir insanın kalbini kırmak çok kötü bir şey.
62 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
Cevap sahibi+1 yılSadece o konuda değil emek harcayıp yaptığı her konuda takdir ederim. Yıkmak en kolayıdır. Ben sahiplenirim. Doğrusuyla yanlışıyla eksiğiyle fazlasıyla benim kadınım işte. Dünyanın en güzel mutluluğu budur.
Öncelikle mantıklı bir tepki vermişsin. O bu tepkiyi beklemedi ve şok oldu sanırım. Ona ders verdin. Bence süreci izle düzelme varsa takip et. Hemen karar alma bosayacam diye.
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler kadınlardan böyle tepki alınca geri adım atıyorlar. Tepki vermediğinde haddi aşıyorlar. Eğer geri adım atmıyorsa da sorgulayabilirsiniz. Böyle ömür mi geçer ya hu.
10 YorumlaEvlendiğin adamın sana saygısı yok ve art niyetli olarak seni aşağılama derdinde. Tereddüt etmeden boşan ve bir daha arkana bakma.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum kocan bir temiz dayağı hak ediyor. Ve boşanabilirsen boşan bence de. Çocuk var mı? Yoksa da olmasa daha iyi gibi duruyor.
10 Yorumla
+1 yılBence boşan, eksiği söylemesi normal (tuzu az olmuş , biraz daha baharat iyi olurdu gibi) ama beğenmiyorsan git ananın evinde ye dersin olur biter
10 Yorumla
+1 yılMemnun olmayan birisini zorla memnun edemezsin önce rahatsızlığını dile getir devam ederse boşanma kararı alırsın
10 Yorumla
+1 yılBu kadar erken bosamaya karar verme bence demekki tam damak zevkine göre yapamiyorsun ılımlı bı şekilde git hayatım bı gün beraber yapalım o zaman daha iyi olur belki de
03 Yorumla
Soran+1 yılBana bak benim tepemin tasını attırma damak zevkine göre yapamıyorsan yiyemezsin ya da kendi yapar ha bu şekilde bana davranmayı da hakkı yok sen ne kadar değişik bir insansın Bir de bunu Hakkı varmış gibi konuşuyorsun yazık senin gibi zihniyet
- +1 yıl
Boşa ya o zaman neden evlendin
Soran+1 yılSen ne diyorsun ya Ben çekmek için mi evlendim insandır diye evlendi köpek çıktı ne yapabilirim
Bence de boşan bu ne derece değersizlik sana yaptığı.
10 YorumlaBoşan çocuk yok ve bu dediklerini hakim boşanma sebebi sayıyor.. psikolojik şiddet bunlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi yapmissin bundan sonraki durum belki farkli olur
10 Yorumla
+1 yılGuzel tavır koydun beğendim. Daha iyisini kendi niye yapmıyor ki madem memnun değil. Hemen boşanma ama zaman tanı değişir belki ve sen de dahs iyi yapmaya başlarsın deneyim elde edince.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanıza eğer kendine çekidüzen vermezse boşanacağınızı söyleyin. sonuçta evlilikte her iki tarafında mutluluğu önemli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanma.. Hoşuna gitcek şeyler yapmaya çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani benim yaptığım her şeyi herkes beğeniyor kendisini de tatminsizlik var ben yani onun için onu memnun etmek için çabalayamam ömrüm boyunca
- +1 yıl
Sende onun özel hayatınız ilgili şeylerden menmunniyetsiz olduğunu söyle
Kısasa kısas :D
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıymet bilmez kocalarda bugün. Deli oluyorum deliiii
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsam sen daha iyisini yap der mutfağa sokardım. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bundan sonra yemek işi sende" de ve aynı şeyi sen ona yap bakalım ne diyecek! Eğer şikayet ederse o zaman bas kalayı sonrada koy dötüne rahvan gitsin 😂🤣🤣
00 YorumlaBu devirde kimse sultan veya hükümdar değil. Boşanman daha mantıklı. Hayırlısı olsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılhak etmiş :D kısa zamanda bıkmışsın canım cicim ayı derler birde
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği için çiğ tavuk bile yer, bu her memnuniyetsizliğini söylüyor. Ömür geçmez kızım boşa gitsin seni hakedeni bul
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. böyle yapmaktansa al yanına sok mutfağa yapsın bakalım örnek bi tanede göstersin ikinizde bakın tadına. böyle sorun çözülmezki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce prenses gibi mi yetiştrildin?
neden evlendin?
evliliiği ne sandın kİ?08 Yorumla
Soran+1 yılE şimdi evlenmeden önce prensler gibi mi büyüdü şimdi ben onun Eve getirdiği parayı beğenmezsem yaptığı işleri beğenmesem sürekli eleştirirsen beni de haklı bulur musun Bak mantık çok büyük bir şeydir tamam mı bunu sana söylüyorum rkek savunacağım diye mantığından vazgeçme çünkü zeka her en çekici şeydir bunu ispat etmen gerekir ama sende yok biraz mantıklı düşün iyiler de karın senin ağzına sıçtığı zaman yaptığın işleri beğenmediğin zaman gelip burada ağlama
Cevap sahibi+1 yılsen de para kazan?=
Soran+1 yılDostum o zaman o da evde yemek yapsın da evde temizlik yapsın madem böyle yapıyoruz o kadar saçma sapan bir insansın ki yazdığım yazılardan hiçbir şey anlamayacaksın çünkü ortaokul mezunsun büyük ihtimalle Hadi ikile
Cevap sahibi+1 yılkimse seni beslemek zorunda değil
artık devir bu devir
git para kazan
Soran+1 yılUlan Mal oğlu mal Ulan hiç kimsenin bakmadığı ezik yaşın gelmiş 40'a karta çıkmışsın beğeniyorsun o iz böyle anlaştık kendisi zaten benim çalışmamı istemiyor Allah'ım belası İnşallah yarın ölmüş olursun senin gibi soyun tükensin senin beyin yoksunu
Cevap sahibi+1 yılistemiyorsan bu düzeni neden ayrılmıyorsun?
Soran+1 yılOğlum sen niye sürekli ibreyi bana çeviriyorsun niye bak bir kere bile o haksız diyemiyorsun çünkü erkek savunucususun eziksin çünkü Hadi bir kere desene o haksız diye diyemiyorsun ama sürekli beni suçlamaya çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılelin oğluna köpek olmayın !
çalışın
ben hep bunu savundum!
+1 yılSen en iyisini yap da önüme koy ben yiyip içeyim derdim bu ne yaa
10 YorumlaBurcu ne merak ettim ve evlenmeden önce nasıl biriydi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ona pek yemek yapmadım beğeni beğenmeyeceğini bilmiyordum ama iyi birisiydi
Soran+1 yılYemek.
+1 yılKendisi yapsın o zaman? Çayı kahveyi yemeği
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Oysaki bize du getiren bile yok
10 Yorumla
+1 yılKolay gelsin zor durum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBosan boyle kocami olur
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uzucu, nasil evlendiniz ki sana hosgorusu yok?
05 Yorumla
Soran+1 yılUzucu mu üzücü mü
Soran+1 yılYa sen ne biçim konuşuyorsun ya asıl senin gibi birisiyle evlenmemeli kadınlar ahlaksız az önce hoşgörüden bahsediyorsun şimdi mi böyle konuşuyorsun işte senin gibi iki yüzlülerden tiksiniyorum soyun gurur umarım
Soran+1 yılKez lan or os pu çocuğu iki yüzlü. Şerefsiz
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yolun başındasınız. Oturup konuşmalısınız
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma olmuyor
Soran+1 yılBeğenmemenin sebebi mi olur ne diyorsun diyor
Soran+1 yılBöyle işte beğenmiyorum beğenmiyorum deyip duruyor beceriksizsin diyor beceriksizsem almasaydın diyorum
İyi yapmışsın güzelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim derken senin ananı s.. kerim
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Bununla neden evlendin ki
00 Yorumla
+1 yılBoşanmanın vakti geldi de geçiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor ise tez vakitte ayrılık çanları çalar
00 Yorumla
+1 yılBosanman gerekiyorsa boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıleline sağlık dedim kocam kahve getirmiş...
00 Yorumla
+1 yılBoşan kopek olsun sürünsüb
00 YorumlaBujdan sonra akıllanır biraz ceza ver ona
00 YorumlaBoşan senden kötüsünü bulur kesin
00 Yorumlahahaha :D ne hayatlar var ya
00 Yorumla
+1 yılBoşan kurtul
10 Yorumla
+1 yılBir ömür geçermi öyel
denizde çok balık var10 Yorumla
+1 yılkalk kendin yap de
öyle ömürmü geçer10 Yorumla
+1 yılçok da sürdürülebilir durmuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcu mu yoksa koç mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman muhalefet öyle insanlarla ömür geçmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBozan kıymetini bilmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
11 ayBoşan kiz
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumlaboşan gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılS.. sin gitsin
00 Yorumla Sorun ondan mı kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılBekleme boşa aga 60 yıl onu mu çekicen
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!