Ben yeter ki 33 yaşındayım diyeyim, erkekler hemen kayboluyor neden?
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
57Cevap
Yaşın gayet normal beklentileri farklı olabilir
Ne gibi farklı?
Yaşın artık 33 olmuş üzgünüm ama belli ki bazı şeylere biraz geç kalmış gibisin. Erkekler için değişmez bir kural vardır, belirli yaşa kadar hayatını yaşarlar ama sonrasında durulduklarında evlenmek için mutlaka kendilerinden genç ve çıtır kadın ararlar, örmeğin 30 yaşına gelmiş bir erkek evlenmek için kolay kolay 30 yaşındaki kendi yaşıtı kadını bile seçmez. E senin yaş grubundaki erkeklerin de hemen hemen hepsi de genelde evlenmiş oluyor. Bir de olayın biyolojik yönü de var; kadınların doğurganlık oranı 35 ten sonra azalmaya geçiyor ve haliyle çocuk isteyen erkekler bu durumda senden soğuyabiliyor. Haa unutmadan şunu da söyleyim sözüm meclisten dışarı, ne yazıkki kendi flört deneyimlerimden de yola çıkarak söylüyorum, 30 yaş üstü olup da mental sağlığını koruyabilmiş kadın sayısı çok az ve bu yaş grubuyla anlaşabilmek haliyle epey zor olabiliyor, erkekler bu gruptaki kadınların ya problemli, ya aşırı seçici ya da geçmişte birçok deneyimler yaşamış, arka bagajını doldurmuş biri olabileceğini varsayarak baştan kaçıyor.. Sebepleri bunlar işte dobra dobra hepsini sıraladım sana. Aşkın yaşı yoktur derler ama her şey de zamanında güzel.
45-47 yaşında çocuğu olan kadınlar var biyolojik olarak mümkün Allah dilerse olur. bunu bu şekilde düşünmeleri gerekiyor. Ve şuna bir açıklık getireyim acaba kendilerinden daha genç o kadını bulabilecekler mi? Her şey kader kısmet, illa yaşlarından küçük kadınla mutlu olacaklar diye bir kural kaide yok belki kendileriyle yaşıt ya da kendilerinden büyük kadınla mutlu olacaklar. Belki kısmetleri o. Allah ne dilediyse o olur.
Bulup bulamayacaklarını kimse bilemez ama nasıl ki kadınların işi olsun, maaşı çok düzgün olsun, boyu uzun olsun, omuzları geniş olsun gibi kriterleri varsa erkeklerin de beklentisi ve önceliği budur. Yaş erkeğin en büyük avantajıdır. Ama yine de neticede bu işler istekle değil kısmetle yürüyor. Allah hayırlı olanı versin herkese 🙏
Çocuk konusuna gelince kadınların ileri yaşlarda anne olmaları biyolojik olarak mümkün olabilse de çocuğun sakat doğması gibi birtakım sağlık riskleri barındırıyor.
Allah korusun 🤲
Su bir gerçek ki erkekler her zaman genç bir kadınla evlenmek ister. Yani erkekler 30 35 e kadar gününü gün eder , günübirlik takılır sonra hadi evleneyim der ve genç bakire kız arar. Bu yanlış da olsa böyle. Haliyle sen 33 yaşında olunca evlenilecek kategoriye girmiyorsun. Ciddi düşünen erkekler o yüzden senden kaçıyor. Ciddi düşünmeyen takılan erkeklerde bu kız 33 olmuş evlenmek ister kafamı yorar diye takılmak istemiyordur. Doğru olsun ya da olmasın belli kalıplaşmış tercihleri var erkeklerin. Bunları bilip ona göre hareket etmek yerine kadınlar inadına kendi inandıklari yolu tercih ediyorlar. İşte sorun burada. Hayatın kurallarına ayak uydurmak gerek. İnat edip ben ona karşıyım , bunu yapmam dedikleri için çoğu kadın bugün evlenemiyor ve mutsuz oluyor. Bunu senin için söylemiyorum yanlış anlama. Ama genel durum bu.
O genç kızların da alternatifi çok belki onlar da 30 35 yaşındaki erkekleri istemeyecek?
Olabilir. Ben illa böyle olacak demiyorum. Ben erkeklerin gözünden olayı anlattım. Ama şu da bir gerçek ki genç kızların kendi yaşıtlarıyla ya da kendinden küçüklerle evlenme isteği pek olmuyor zaten. Haliyle erkeklerde bu durumda avantajlı konuma geliyor. Yukarda yazdığım gibi yanlış doğru bir şey diyemem ama hayatın akışına göre kürek çekmek gerek bazen. Yani inat etmemek gerek. Yani okul kariyer diye diretip 35 lere kadar beklememek gerek. Tabi ki herkesin tercihi bir şey diyemeyiz ama Sonuclari böyle oluyor.
Bazen de her şey vaktini bekliyor , biz ne söylersek söyleyelim boş. Allah herkesin kaderini güzel kılsın ✨
Amin. Yalnız kader insanların elinde olan bir şey. Yani evleneceğin kişiyi yaradan değil sen seçiyorsun. Umarım mutlu olacağın bir kişi çıkar karşına ve her şey istediğin gibi olur. Hayırlı günler.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler demek ki kalbiniz güzel sözlerinize yansıyor inşallah öyle olur sizin de yolunuz hep güzel olsun her şey gönlünüzce olsun☺️
Kalbim niye kötü olsun ki? Her insanın kalbi temizdir aslında. Yalnız davranışları , tercihleri , istekleri onun kalbini iyi ya da kötü kılar. Sana tavsiyem olsun olurda birgun evlenirsen asla ve asla içinde duygu , heyacan olmayan bir evlilik yapma. Sonradan severim alisirim deme. Ve unutma bir kişiyi asla aynı eve girmeden tanıyamazsın. Onun için evlenmeden önce iyi tanımaya bak. Para pul tip bunlar geçici. Anlaşmak çok önemli. Tekrar hayırlı günler. Vaktini aldım kusura bakma.
Estağfurullah vaktimi almadınız sözleriniz benim için çok kıymetli çok güzel geldi ayrıca bana da doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim mutsuz olacağım bir evlilik yapmayacağımı düşünüyorum ve duygu, his, anlaşabilmek gerçekten çok değerli inşallah hepimiz için öyle olur her şeyin hayırlısı olsun
🙏🏻
Kadın erkek fark etmeksizin aşırı yaşa takılıyor. Hem 30'lu yaşlar çok güzeldir. Hem yaşına göre daha genç gösteriyorsun ki, bizler Y kuşağı olarak avantajlı durumdayız.
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler ☺️
Rica ederim. Bak, yarın ben de 36 oluyorum ama hâlâ beni 20'li yaşlarda olduğumu sananlar var. O yüzden 33 yaşında olman güzel bir şey ve değerini bil derim. 🤗
Bana göre 50 ye kadar genciz ve bu konuda çok ciddiyim🙃
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice güzel senelere inşallah 🙂
Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 🤗 Evet, 50 yaşımıza kadar genç kalırız diye düşünüyorum. 🙃
Rica ederim ☺️
Ben 36yim adam benimle yaşıt ya da benden buyuk ya da aramızda 3 ya da 4 yas var benden uzaklaşıp genç arıyorlar örnek veriyim beni begenmis anasi ogluna ama yasimdan dolayi istemiyormuş ogluda 39 yasinda ne dersin işte bu kadına yine sen evlilik düşünüyorsan Yaşın çok iyi şu an 35 den sonrasına hiç değersizmis ya da ise yaramiyomus gibi hissettiriyolar bu yastan sonra hep cümle işte bu yastan sonra evlenmesende olur bu yastan sonra cocuk zor olur doguramazsin zaten ooo say say bitmiyo
33 yaşındaki bir kadının net sınırları, hayat tecrübesi ve manipüle edilemez duruşu karşısında bu erkeklerin kaçması, aslında kendi yetersizliklerinin ve eşit bir ilişki yürütme cesaretinden yoksun olmalarının en net kanıtıdır.
Neeee 33 müüü. Jaşnuki fotolarına bakıp 24 falan zannediyor ve acaba bana bakr mı diye düşünüyordum. Neyse ki sorunu gördüm hemen engelliyorum bye
Snsnsns
Yaşımdan küçük gözüküyormuşum bi de öyle diyorlar doğru snsnsn
Bu yasal olarak suç olmalı dolandırıcılı ssjsjsj
Susss sus genetik bu snsns bi şey denilmez
Bence ciddi ilişki beklentin olabileceğini düşünüyorlar yaşından dolayı.
O yüzden beklentisiz sıfır sorumluluk gerektiren şeyler yaşamak istiyorlar özellikle günümüzde.
Kendinden büyük olanları genellikle tercih etmiyorlardır fakat profildeki sen isen eğer bence yaşını hiç de göstermiyorsun
Profildeki benim, çok teşekkür ederim mutlu oldum☺️
Ergenleri tercih etmeniz durumda bunların olması çok normal.
Tercihlerinizi gözden geçirmelisiniz.
Tabi yaptığınızın size göre olmadığını kabul ettikten sonra.
Yetersizlik ve alçaklıkkopleksidir belki. Sizi hak edemeyecekleri kadar mükemmel olduğunuzu düşündüler kesin. Yaşınız harika bu arada ☺️
Çok teşekkür ederim o kadar zarifsiniz ki🥹🌼çok sevgilerimi yolluyorum
☺️✨
Yetiştirilme zihniyeti ve toplumla alakalı güzel ve genç olanlar hep daha fazla değerli gibi davranıliyor. Tabi bu erkekte çocukluktan itibaren beyne işleniyor sonuçta yetişkinlikte de benzer davranışta bulunuyor yoksa sevgide çıkar kokan bu tarz davranışlar yayginlasmazdi
Merhaba. Yaşınızda bir şey yok ama ilgi çekmek için kafanızdan soru uydurduğunuz için olabilir mi?
Vallahi uydurmadım bence de bir şey yok ayrıca 40 45 yaşlarında o kadar güzel kadınlar var ki. Anlamadım bu erkekleri şahsen
Yani 40 45 50 yaşlarında çoook güzel kadınlar var ben 32 33 yaşındayım daha öyle deyince beni büyük mü görüyorlar naapıyorlar anlam veremedim
Çünkü bazı erkekler bir eş ya da bir hayat arkadaşı değil de kullanabileceği bir m@l arıyor kendine
Sorun erkekler yaşın gayet normal. Seni istemeyen erkeğin ağzında diş yoktur önce kendine baksın
bende nerdeyse 30 yasındayım çoktN evde kalındı🙄zaten istemiyodum erko
erkekler genç kız seviyo bide bizim yasamızdakilrrin boyum kadar çocugu olmuş ben şok 🙄
beni göre 12 yasında bile sanan oldu şok oluyolar 90 lar gençlerini 1940 çagı insanlar gibi görüyolar 🙃
bu arada bazı kişilerin kaderinde evlilik yok keske 18 gibi yaşlarda filan bakınsaydın evlenmek istiyomussun üzüldüm 😓
Her şeyin hayırlısı olsun Allah ne dilerse o olur🌻☺️
öyle ama 🙄 erkolar genc istiyo
burcun ne
Boğa senin
yay🙃
Hakkımızda hayırlısı olsun burcun güzel bu arada snsnsn
keyfine bak bişeyi dert edinince negatif oluyo insan rızkın bitmeyinceye kadar ölmessin kendini çaresiz yalnız kaygılı hissetme olmayınca olmuyor 🙄 evlenmek istiyon ama sakın sacma sapan birinide kaygıya kapılıp kabul etme keyfin kaçmasındansa tek olman her zaman daha iyidir
Yok, istemediğim birisiyle olmaz zaten
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın☺️
evet 🙃
ama sanki biraz geç olcak ama zengin birini kapaklıcakmıssın gibi hissediyorum
Snsnsns vallahi paraya çok düşkün değilim ama Allah kimseye de muhtaç etmesin
evet ama ben öyle hissettşm bi an
Sende bu gozle bakma insaallah kismetin acilir
Hersey zamaninda guzel
İnşallah kısmetimiz hep açık olur gerçekten, teşekkür ederim
Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Insallah ablam iki cocuk annesi bosanmis ve sevgilisi olan bir kadin olarak soyluyprumki bekleyin erken davranmayin sabredin
Zaten her şey vaktinde güzel bir de her şey vaktini bekliyor vaktinden önce çiçek açmaz ki
Evet aynen oyle ablam
kız sen evlenirsin ama evlilik güzel bişey degilsin sıkılırsım😀
Kim
Valla yaşamadıkça bilemem güzel mi değil mi snsnsn
sıkılıyosun belli bi zamsndan sonra kuzenlerden ablamdan biliyom
Evlilik evet oyle birsey
Bide canım şerefsiz sorumsız bi Adama gelince katlanılmaz oluyo
Ayyy erkeğin de hayırlısı valla
he ya🙃
neden kaybolouyirlar anlamadim bence cekici :)
Çok teşekkür ederim ☺️
33 sayısı uğursuz değil ki? a a :)
18 yaşındaki erkeklere mi diyorsun kız yoksa
28 olan da var 30 olan da var
ya ilginç. o zaman 35ten sonrakilere söyle yaşını. senden küçüklere sır olduğunu söyle
İlla soruyorlar ama
Senden yaşça küçük kişiler ile konuşuyor olabilirsin.
Onlar ne bilsin olgun yasta bi kadinla mutlulugu cahillerrr 🤣
30/40 bi kadının en verimli dönemleri aklı olmadığı için kaçış planı yapıyordur
Erkeklerin kaybolmadığı bir masa yok mübarek
Aslında aksine yakınlaşmaları gerekiyor
Allah Allah tuhaf 😅😅
erkolar ciddi sevmez 🙄
O sizin yaşlar için geçerli 🤪
🤔 bazıları kendisine genç sevgili arıyordur aşkın yaşlamilgisi yok
Yaştan değildir o başka bişey vardır.
Çoğu erkek olgun yapıda birini sever.
Kaybolmayanı da sen istemiyorsun. Mesela san yazdım umursamadın bile
Seninle tanışmak isterim ama 30 ben sorun olur mu senin için
şimdi 33 yaşındasın ve potansiyel olarak evde kalmış gibisin. muhtemelen randevüya gelinlikle geleceğini düşünüyorşar
Ya yeni 33 yaşında arkadaşım evlendi yaaaa
ee taamm işte diyorlar buda evlencecek :-)
Burası çoluk çocuk dolu normaldir kaçmaları anlamaz onlar kadının tadından
Aaa ablası onlar 33 yaşında keltoş kafaları ile 18 yaşındaki çıtırlara bakarlar
Bana demedin hic desen pesinden ayrimazdim. Zaten yazismadikta hic
Kaybolanlara bir bakarım içlerinde ADAM var mı diye, sonra kendimi sorgularım.
aklı başında olduğun için olabilir
Teşekkür ederim 🙏
Ciddi ilişki yaşı olduğu için gidiyorlar
Hmmmmm, aslında doğru düşününce.
Sana öyle geliyor sanirim
Nasıl bana öyle geliyor gözlemledim BEN AMA
Kaçın beyler 😁 takma yav kimseyi
40 da olmadım ki daha ay anlamadım
Kişiye göre farklı kaçma nedenleri olabilir
Ya 40 50 yaşlarında o kadar güzel kadınlar var ki gencecik de gözüküyorlar ben 32 33 olunca noluyor onu anlamadım
Boş ver bunları düşünüp kendi canını sıkma
Çoooook tehlikeli bir yaş…
Neden kiii
Flört edilecek yaşın çok üstünde,
Ayakları yere basan, pembe bulutlardan uzak, realist, ve olgunlaşmaya başlamış ve be istediğini bilen kadın profili bu
Bundan tehlikelisi olur mu
Ben seviyorum ama daha güzel bence
Yaşı mı kişilik olarak öyle olmayı mı?
Aklı başında, olgun olmayı. Hoşuma gidiyo görüntümle alakasız o ayrı snsnsn küçük gözüküyorum
Wamp kadın olmak beceri işidir
Herkes beceremez
İçinde olmalı
Üstelik hiç göstermeyen / beklenmeyen birinden böyle bir performans şok edici olur
Yaşla alakalı bende 43 yaşındayım ablam bilmiyorum ama
Uzaklaşmiyorlar yani boşandım boşanalı maşallah
Tek bir erkek buldum sadece onunla iliskiye giriyorum
oha, 🙄
@ormandakikızreyhan ney ohası tek kendi yaşıma yakin bir erkek buldum sadece onunla
vış ateşli mi bari 😀
dulların etrafında erkek çok olurmuş acık kapı oldugu içinmiş öyle düşünüyolarmıs kimseye güvenme
@ormandakikızreyhan fenada kendi yaşımda oda ateşli bende
Oda boşanmis bende
hım siz evlenirsiniz o zaman
@ormandakikızreyhan yani hayirlisi diyelim ikimiznde cocuklari var
@ormandakikızreyhan benim cocuklarim onu onun cpcuklari beni sever
ay umarım evlenirsiniz 😀
@ormandakikızreyhan hayirlisi istek attim dahada spru sorcaksan ordan sorabilirsin yprumu kaldircam abazanlar gormesin
Tamsm
@ormandakikızreyhan yorum silinmiyor
Bundan sonra 40 diyim bende
de bakalım
Yeter ki?
Ben erkek olsam cümle kuramamanızdan dolayı sizinle konuşmazdım.
Takılma ergenler işte
Yaş takıntısı olan kişilerdir
Garip gercekten garip
Orta yasa dogru o yuzdrndir
Yasın gayet iyi bunu sorun eden de sorun vardır
her an her şey olabilir
Yaşlar uyuşmuyor diyedir
Yoo, bana göre olgun kadın yaşı daha çekici
Çıtır istedikleri için
Manyak oldukları için
Ergendir onlar
Daha gençleri isterler.
bakıreyım dıyosan kacıyolardır belkı?
Snsnsn onunla ne alaka ya
herkes seks ıcın yanıyor gormuyomusun
Amaaannj
senın amac evlenmek bellıkı
meslek ne pekı
Yasin verdiği tecrübe
Tecrüben yoksa normal
Yoo gayet normal bi yastasın
Çok teşekkür ederim ☺️
Genç arıyorlar da ondan
Ben de genç olduğumu düşünüyorum
Bence de öyle sin ama erkek lerde 18 yaş a bi başka bakıyor lar
Sen hic evlenmedin mi
Hiç evlenmedim daha
Neden ama profile bakılırsa güzel din de
Çok teşekkür ederim sağol🌻 kısmet olmadı daha, Allah inşallah güzel şeyler diler hepimize🥹
Ben evliyim üstelik gebe yim sana özel den yazdim bi bakarsın biri var istersen tanistira bilirim sizi iyi biri
Kaynim oluyor benim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız çocuğunuzu kucağınıza ve çok güzel ömrü olsun sizin de onun da🙂💕 teşekkür ederim düşüncenize ama boş verin ya☺️
Çok çok teşekkür ederim darısı senin başına ama bi tanı derim ben baktın beğenmedin devam etmezsin bi gör attım sana resmini bi bak bakmakla nikah yapmazsın korkma 😁
33 yaş gayet genç bence
Bana göre çıtırsın
Demek ki genç istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelliğim, sorun kesinlikle sende değil, tamamen karşı tarafın olgunlaşamamış olmasında! Maalesef bazı erkekler kendi yetersizlikleri yüzünden özgüvenli, ne istediğini bilen ve hayatını oturtmuş kadınlardan resmen çekiniyorlar 💅✨
Senin yaşın tam olarak en parlak, en çekici ve ne istediğini en iyi bildiğin dönem. Yaşını duyup kaçan biri zaten senin dengin değildir, hiç üzülme. Gerçekten kalitesinden emin olan bir erkek senin bu olgunluğundan etkilenir 💖☕
Lütfen kendini sorgulama ve enerjini düşürme. Sence de bu durum hayatından yanlış insanları elerken sana zaman kazandırmıyor mu? ✨