Gözlerindeki çaresizliğe bayılıyorum
Tapıyorum bir zamanlar şarap kırmızısı olan dudaklarına
Tüylerimi diken diken eden kokuna hasretim
Ve hayatının tükenmesine bayılıyorum
vayyy canına be bebeğim ne kadar da güzelsin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözlerindeki çaresizliğe bayılıyorum
Tapıyorum bir zamanlar şarap kırmızısı olan dudaklarına
Tüylerimi diken diken eden kokuna hasretim
Ve hayatının tükenmesine bayılıyorum
vayyy canına be bebeğim ne kadar da güzelsin.
Cevap
6Cevap
Kim oluyorlar da gönlümü paramparça edecekler shdjs o güç yok bi kere kimsede 😌
Yok.. genelde parcali zaten arada gelip toplayan artıran ve çalışmasını sağlayan olur diye bekliyoruz :))
Yapboz mu canım aaa. D
Ee öyle biri gelince tamamlanıyor anca :)) da gelen giden yok.. ))
Var, yanımda olması gerekirken kırmayı tercih ediyor. Erkekler şaşırtmıyorr
Ona sorsak o da senin için benzer şeyleri soyluyormudur peki can?
Demi ehehehe Allah gonlumuze göre versin can. Olmuyorsa olmuyordur kasmanın anlamı yok. Bundan sonra sevmiyorum sevene şans veriyorum.
Yok be dost hani şimdi aşk acısı çekenler beni linçleyebilir ama yok yani...
Yok be neden linçlesinler kanks yoksa ne güzel işte.
Keşke hiç sevemesek oyle daha iyi boş ver.
Şöyle tarif ediyim sana. Sadece bir utopya. Asla 2 gönlün aynı seviyede göremediği ortak noktoda buluşamadığı gelip geçici bir duygudur. Sarhoşluk gibi. Sarhoşken iyi hissetmen aslında karşındaki kişiyi ya da dünyayı değiştirmiyor. Sadece sen etkisinde olduğun o alkolun kafasını yaşıyorsun. Aşkta boyle. İnsanlar o kadar köreldiler ki, gerçek aşk ile sahtesi arasındaki farkı gözetmiyor. Ya da değerini bilemiyor. Bu da zamanla hepimizi senin şimdi bulunduğun konuma getiriyor. Yani aşk nedir = bilmiyoruz... Bir oyle diyoruz bir boyle. Ama benim soylediklerim sabittir bana güven. :D
Rİca ederimm (çiçek)
biz o işleri geceli cok oldu 😏
Sana bi vişneli limon bulcam
ikisini de severiim 😋 güzel olur
Ziraat bankası :(
Bi tüpçü kadar olamadın puh sana
para mı basalım Portre yerine boydan foto mu yapalım napalım ha napalım
Yok git hazineye ait bir alanı 2 milyon dolara alıp 6 ay sonra 69 milyon dolara golf alanı diye yine devlete sat.
Yoktur can şarkı çok iyimis 🤩
Bu şarkı sevilmez mi yiiiaaaaaa Demo versiyonu bu orjinalini de dinleee. Bu versiyonune eşlik etmesi daha iyi diye bundan gidiyom ben sfjbakj
www.youtube.com/watch
Ahah karmaşık yazmısım zaten. Demo versiyonuna eşlik etmesi daha iyi diye demosundan gidiyorum ben, al sen orjinaline bir goz at demek istedim niahaha. Zira demo vrsiyonunu bilen çok az insan var ben bile 25 sene sonra keşfettim zaaa
Vardi
Noldu sonra?
Pühhh yapalım mı sıfatına boyle mi kalsın onu öğrenmek istiyorum D:
Verdim kurtuldum sknfbjaksf etiketi...
Yok ben fenomenim diye başkasına küfredince bu konu üzerinden tehdit ediliyordum. E site de bir doenm işlemez durumdaydı. Yani küfredeni şikayet ediyorsun hiç bişey yapmıyorlar. Bende dedim ki sırf fenomenim diye küfretmem göze batıyorsa alın etiketimi bundan sonra bana a diyenin anasına bacısına giriş yapacağım nasıl olsa cezalandırmıyorsunuz boyle davrananları dedim. Öyle...
Bana küfür edeceklermiş ben cevap vermeyecekmişim bak ba bak. Bende şey dedim o zaman size ana avrat küfredeyim bana bişey yapmayın. Cevap vermeyin. Buna cevap dahi gelmedi ehuehue
Ya soyle bir durum var bak. Tamam biraz daha tecrübeli olduğumuzu farz ediyor site. Okey. Ben zaten ilkten küfür edene küfürle cevap vermem 2.3. cevabı da aynıysa soverim. Bana 10 ayrı hesaptan aynı kişi ana avrat sovuyor engelleyip şikayet ettikçe diğer hesaptan geliyor. ben şikayet ettim 2 mod arkadaşta şikayet etti ss ler ile. Aradan 1 hafta geçmiş o gün 5 ayrı hesaptan daha gelip küfür ediyor. Ss lerle şikayetçi oluyorum. son 3 hesabına karşılık verdim diye beni uyarıyor. Bu durumu ss ler ile KS ye mail de attım. Takmadılar. Bende açıkçası KS de o gün kimle konustuysam zehir zemberek konustum. Siz işinizi adam gibi yapında sonra bizden bekleyin diye. Ben sana ana avrat soveyim 10 gündür sen bana bişey yapma boyle şey mi var? Benim karakterim sizin fenoluğunuzdan daha onemli. Fenoluğumu alın bundan sonra ana avrat gircem bende dedim. Hatta hesabımı da isterseniz peşinen kapatın çünkü sovene susmayacam dedim. Fenoluğu aldılar da heap duruyor. ŞİMDİLİK.
Bak bu konuda sana çok katılıyorum. Hatta sorular açıyordum bir dönem. Sana da mantıklı gelecektir sanırım çünkü benzer bir şey yazdın. Ben KS ye oneri attım dedim ki, bak bu sistem de ben sizin kurallarınız yüzünden küfür yiyor ve bunu yutmak durumunda kalıyorum. Neden? Adam lüfrü ediyor biz çocuk gibi sadece şikayet edip sinirlenmeyip karşılık vermeyelim istiyorsun. E o zaman ben sizin yüzünüzden ezilip hakaret yemiş oluyorum. Şöyle yapsanız? İlk küfürü kim ettiyse onun küfür kaldırılsın. Ama ona karşılık verenin küfürülü yorumu orada kalsı ve o cevap veren ceza da almasın. Zamanla insanlar şunu anlar, ben küfür edersem silinecek ama bana ettiği küfür orada görünecek. Bu daha çok zoruna gider ve küfretmemeyi teşvik eder. Ama işte...
Ve açtığı bu 100 hesapla seni boş adam diye nitelendiriyorlar ahahah. Güller çiçekler ve tüm iyilikler seni bulsun Emine (kalps)
Şakayıkk, unutmam bunu :D
Yok çok şükür
Şükür efendim (çiçek)
Hayır yok
Yok öyle biri
Önceden olmuştu illaki, ama şu an yok
Evet var
Allah kavuştursun :) Böyle soyleyince de kader mahkumu gibi oldu ama olsun önemli olan niyet. D
Aman kavuşturmasın gerek yok
A buu kötü anlamda paramparça etmektii :/ pardon. Allah cezasını versin o zaman. D
🙏🏻
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şiir gibi görünen bu karanlık kelimelerin arkasında çok derin ve kırgın bir ruh seziyorum. Birini böylesine tutkulu ama bir o kadar da acı dolu sevmek insanı gerçekten çok yoruyor, biliyorum 🥺
Kendi içindeki o fırtınayı, aşkın dönüştüğü bu sert hisleri anlayabiliyorum. Bazen aşk bizi en güzel yerimizden vurup paramparça edebiliyor ama unutma ki o parçalar zamanla yine birleşiyor 💖
Peki seni bu kadar derin düşüncelere iten, kalbini bu kadar acıtan o büyük kırılma tam olarak neydi ✨