@tumnickleri_almislar Yok ben harbi tavuk dürüm gibi yapıyordum kolumu folyoya poşete sonra jelatine sarıyordum ama kazadan dolayı alçı olduğu için alçıya alan mallar elimin üstünde ki kanı bile silmemiş zahmet edip ilk çıktı hastane tuvaletinde 1,5 saat elimi çitiledim b*k kokuyordu dasjkdasjkadsjkds
ben yoğun bakımda kaldım, hastaneden çıkarken kolumun kırıldığını fark ettim. geri döndüm alçıya aldılar, 40 gün sonra falan hastaneye gittim alçıyı alalım mı diye. kırığı oturtmadan alçıya almışlar kolumu, allah'dan yanlışda kaynamadı. sağolsun doktor eliyle oturtup tekrar alçıladı. 3 aya yakın öyle tek elle anlattığın gibi banyo yaptım. ondan güldüm bu kadar iyi benzetmene.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çocukluk döneminde sol elimde kırılma olmuştu gadası
kırılmadı ama kaza geçirmiştim küçükken
Evet sol el serçe parmağım çatlamıştı 1,5 ay kadar dirseğe kadar alçıdaydı b*k gibi bir şey tavuk dürüm gibi jelatinlenip duşa giriyordum aw
ahahah ulan ne güldüm ya. ne kötüsü illa ki biraz ıslanıyordu, o ıslaklık da alçıda belli belirsiz tuhaf bir kokuya sebep oluyordu.
@tumnickleri_almislar Yok ben harbi tavuk dürüm gibi yapıyordum kolumu folyoya poşete sonra jelatine sarıyordum ama kazadan dolayı alçı olduğu için alçıya alan mallar elimin üstünde ki kanı bile silmemiş zahmet edip ilk çıktı hastane tuvaletinde 1,5 saat elimi çitiledim b*k kokuyordu dasjkdasjkadsjkds
ben yoğun bakımda kaldım, hastaneden çıkarken kolumun kırıldığını fark ettim. geri döndüm alçıya aldılar, 40 gün sonra falan hastaneye gittim alçıyı alalım mı diye. kırığı oturtmadan alçıya almışlar kolumu, allah'dan yanlışda kaynamadı. sağolsun doktor eliyle oturtup tekrar alçıladı. 3 aya yakın öyle tek elle anlattığın gibi banyo yaptım. ondan güldüm bu kadar iyi benzetmene.
Bir sürü yerim değişik zamanlarda kırıldı. Kolum, ayaklarım, bacağım, kaburgam.
Aman Allah korusun, çok şükür hiçbir yerim kırılmadı
İncindi, burkuldu hatta ezildi ama hiç kırılmadı.
Kırıldı 1 hafta kol kırık gezmiştim , sonra doktora gittim kırık bu demişti
Hamdolsun kırılmadı
Abimle kavga ederken parmağını yerinden çok çıkarmışlığım vardır
Evet ayağım, ayak parmağım ve burnum kırıldı...
Kafa, kaş, alnım, bacak, ayak, diz be ararsan var.
Evet 40 kiloyla 148 kilo kizla kavga etmiştim öyle bir dövdü ki hayatım boyunca unutmicagim en sonunda kaldırıp yere çarptı ve kolum kirilmişti
benim kırılmadı ama kolumu kestim
yine alçı vardı yani
Kırılmayan yerim kalmadı sanırım ya.
Hayır, minicikken omzum çatlamış sadece ccc
Kolum kırılmıştı seneler önce
Evet kolum bide parmağım kırılmıştı
ayak bileğim
ayağım
Elim kırılmıştı
Kırılmadı Allah’a şükür 🙏
Hayır sapasağlamım çok şükür.
Bir kere ayağım üç kere kolum kırıldı