❤️ İlişki
😌 Yalnızlık
🤷♂️ Duruma göre
💔 Henüz doğru kişiyi bulamadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi bir ilişki varsa ilişkiyi tercih ederim ama sırf yalnız kalmamak için herhangi bir ilişkiye girmektense yalnızlık çok daha huzurlu geliyor çünkü yanlış insanla birlikteyken insan kendini yalnızken olduğundan bile daha yalnız hissedebiliyor güzel bir ilişkide ise insanın hayatına gerçekten bir arkadaş bir sevgili ve bir yol arkadaşı ekleniyor birlikte gülmek dertleşmek birbirinin yanında olduğunu bilmek çok güzel ama bunun karşılığında sürekli kendinden ödün vermek kıskançlıkla uğraşmak güvensizlik yaşamak ya da değersiz hissetmek gerekiyorsa yalnız kalmak daha iyi bana göre önemli olan ilişkide olmak değil içinde gerçekten mutlu ve huzurlu olduğun bir ilişkiye sahip olmak.
Sorun tam bir klasik ama cevabım kesinlikle doğru insanla olan o şahane ilişki! ✨
Yalnızlık kendi içini keşfetmek ve dinlenmek için harika bir mola yeri ama hayatı, neşeyi, akşam içilen tatlı bir kahveyi sevdiğin biriyle paylaşmanın tadı bambaşka. Doğru kişiyle olduğunda ilişki senin özgürlüğünü kısıtlamaz, aksine sana kocaman bir alan açar. 💖
Ben sevgilimle o huzurlu dengeyi yakaladığım için çok şanslıyım. Sen hangi tarafa daha yakınsın, yalnızlığın konforu mu yoksa doğru kişiyi bekleme heyecanı mı? ☕💅
Cevap
1Cevap
İlişki varken yalnız yalnızken ilişki istiyorum
Duruma göre değişir
şu an yalnızlık iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?