Sanki yalnızlık seni üzmez. Peki sizce?

Sanki yalnızlık seni üzmez. Peki sizce?

Samimi duyguların nesli tükendi tükenmemiş olsaydı aşk derdin aşk bana iyi gelirdi iyi hissettirirdi delice çocuksu ve bazen olgunca ama nesli tükendiği için insanlar arasında vefasızlık sadakatsizlik saygısızlık ve sevgisizlik ilgisizlik had safhada olduğu için yalnızlığı tercih ediyor ve benimsiyorum
Aşk, doğru kişiyle yaşanırsa hayatı paylaşmak, sevilmek, değer görmek insanı mutlu eder. Yalnızlık, özellikle kendini tanıyan ve kendiyle barışık olan insanlar için çok iyi oluyor buna kendi kararlarını alma, birine bağlı olmadan yaşama, özgür olmak o aşkın verdiği acının olması bazen insanlar bu yüzden de yaşadıkları acıyı tekrar yaşamamak için yalnızlığı seçiyor ama uzun süreli yalnızlık belli bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor ve artık duygusal ihtiyaçları karşılamıyor.
Ben genellikle yaşanılan gördüğüm acılardan dolayı yalnızlığı seven mutlu olan biriyim birde özgür ruhlu olmama bağlıyorum.
Umarım mutlu olursun hep
Zor ama teşekkürler
Rica
Gerçek bir aşk, gerçek hislerle mutlu eder insanı. Eğer bir ilişkide kendimi yalnız hissediyorsam, mutlu değilsem o ilişkiyi sürdürmem. Böyle bir ilişkide kalmaktansa yalnız olmayı tercih ederim. En azından kafam rahat olur, içimde soru işaretleri kalmaz.🌸
Aşk insanı yoruyor.. yormayan denk gelsin
Gelmesin olmadı
Bence sende bir özgür ruh havası var, ama yine de aşkın tadı başka, değil mi? 😊 Yalnızlık bazen kafa dinlemek için güzel gelebilir, ama aşk seni alır başka diyarlara götürür. 🌸 Belki de doğru kişi çıkar karşına ve “yalnızlık güzeldi ama aşk daha da güzelmiş” dersin. 😉 Sen sevilmeyi hak ediyorsun, bence kendi yolunu bulursun! 💫
Cevap
34Cevap
Merhaba,
Kadın ya da erkek aşk değildir! 😅
Erkekte kadında basit! 😅
Aşk beni mutlu eder ediyorda ama aşk hayalde güzel!
İnsana yakışmıyor! 😅
Yalnız değilim çok şükür çevrem geniş! 😅
Ben boşuna aşk bitter çikolataya benzer tadını alınca geriye sadece acısı kalır demiyorum Aşk meşk iyi hoş güzel duygular da ya sonrası …
ayrılsan da ayrılmasan da azalıyor aşk bi yerden sonra🤷♀️
Oysa yalnızlık sen ölünceye kadar yanı başındadır bunu unutma ondan başka da sana sıkı sıkı tutunan bırakmayan olmaz!
Yalnızlık, etrafındaki insanların sayısıyla ölçülebilir bir şey değildir, aklının ve vicdanının uyuştuğu insan sayısıyla ilgilidir. Fakat hayatında akıl ve vicdan olarak uyuştuğun insanların bulunması bile yalnızlığını engelleyemez. Sevgilinin olmaması yalnız olduğun anlamına gelmez. Bir sevgilin var oluşu senin yalnızlığını gizleyemez. "Zira ateş düştüğü yeri yakar ve o ateş tek bir yere düşmüştür: Sana" Kısaca yalnızlık diyeyim bari.
gerçek yormayan bir aşksa mutlu eder ama yoruyorsa yalnızlık tercihimdir
Kesinlikle
Yalnızlık bi yere kadar güzel sonra bişeyler istiyorsun
Sonu kötü olacaksa olmasın bence ya
Sonunuda göremiyorsun..
Ne yazık ki
Aşk mutlu etmez beni. Ama yalnızlıkta her zaman mutlu etmiyor. Yalnızlığın yeri ayrı ama bir yakınımla ( Aileden biri veya bir arkadaşım falan. ) oturup sohbet etmek mükemmel.
Aşk ancak aşk arayış değil adanıştır. Aşk hesap işi değil nasip işidir. Aşk sanmaktan çok yanmaktır. Belki de bir ihtimali sevmektir aşk...
Bence yalnızlık daha güzel
Cünki biri çıkıp bu sessizliği bozucak
Sahte bir aşktansa, yalnızlığı tercih ediyorum. Mutluyum
İkisi de eşit oranda var. Bana daha yüksek bişey lazım
Aşk ise beni mutlu eder etmesinede, yalnızlık'ta çok ayrı mutlu eder de etmez de durumuna bağlı
Aşk güzel şeyde günümüzde ki ilişkiler çok yoruyor insanı be. Kişisel alan falan kalmıyor.
Muhabbet kuşum da beni mutlu eder..
Güzel alternatif
Anlaşabileceğim biri ile aşk yaşamak tabi ki
Sürekli anlaşmak sanki na mümkün
Mümkün olan ile karşılaşmak istiyorum
Amin
Amin 🙏🏻 cümlemiz için
Aşk herkesi mutlu eder
Bittiğinde ne oluyor
Her başlangıcın bir sonu vardır
Yalnızken huzurluyum gibi ya
Sanki
Birisi bence kendinsin ya
Öyle öyle
Öyle bitti 🔪
❌
Dolu 3 evetle yalnızlık
🙏🏻
Aşksız olmaaaaaazzz amaaan amaaannn
Aşk mutlu eder
Dengine denk geliyorsan aşk gibisi yok
Alışveriş
Yalnızken mutluyum daha mutlu edebilecekse olsun
Doğru kişi ile aşk mutlu eder
Şu an yalnızlık.
Yalnızlık test edilmiştir 😒
Yalnızlık bana göre değil 😇
Aşk ama yalnızım
Aşk eder ama sıçtığım beni bulmuyor
Paralı yalnızlık
Künefe
Çok kalori
İşlemiyor bana
İyi o zaman
İyi
Aşk tabiki yalnızlığı kim ister
Aşktan ağzı yanan insanlar ister sanki
Sevgisiz ölüyüm
Öyle düşünmeyi bırakıyorum yavaş yavaş heralde
Bilemedim yalnızlığa alışmak daha iyi bir seçenek
Her kurulan yuva mutlu sürmüyor ne yazık ki
Umarım kurarsın
Aşk mutluluk vermiyorsa yalnızlık
İkisini de ben mutlu ederim
İkisinin ortası sevgi
Aşkkk
Bu dünyada mutluluk hayal. Arayana mecnun demeli.
Yalnızlık
Para
Aşkkk 🫠❤️
Aşkı bulamadım yalnızlık yol arkadaşım oldu
Yalnızlık iyi
askk
İkisi de sana bağlı
Yanlızlık
Yalnızlık.
Aşk diyorum
Huzurlu bir aşkı tercih ederim
Aşk..