Kişilik & Karakter İlişki içerisindeyken mi daha mutlusunuz yalnızken mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Acaba yalnızken daha mutluyuz diye kendimizi kandırıyor olabilir miyiz :D Ben de yalnızken daha mutluyum İlişki içerisindeyken mi daha mutlusunuz yalnızken mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl nasıl bir ilişki olduğuna bağlı toxic bi ilişkiyse yalnızlık iyidir 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl insan düşünüldüğünde mutlu, yalnız iken keyfi kaçık olur 1 0 Yorumla
Eleven3405 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl hiç ilişki deneyimim olmadığı için yalnızlık diyorum 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çok önceden ilişki derdim ama şu an yalnızım ve seviyorum yalnızlığı 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Mutlu olmak için sebep aramıyorum. Her durumda mutlu olabilecek şeyler bulurum ben. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Saygılı Arzulara göre anın yaşanır olduğu doğru bir ilişki ile ve bana kalırsa sadece yüzeysel odaklı 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yalniz kafa rahat ya. İliski icindeyken pismanlik oluyor sanki 😅 0 0 Yorumla
tunameliker Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ben yalnizken mutluymusum bunu yalniz kalinca fark ettim 0 0 Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Onun yüzünde kocaman ben çıktıktan sonra mutsuzum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. İlişki içinde daha mutlu oluruz 0 0 Yorumla
Kova1988 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yalnızlık orta yaşta kendini çekemiyorsun 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. İlişkim olsa mutlu olacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
nasıl bir ilişki olduğuna bağlı toxic bi ilişkiyse yalnızlık iyidir
insan düşünüldüğünde mutlu, yalnız iken keyfi kaçık olur
hiç ilişki deneyimim olmadığı için yalnızlık diyorum
Çok önceden ilişki derdim ama şu an yalnızım ve seviyorum yalnızlığı
Mutlu olmak için sebep aramıyorum. Her durumda mutlu olabilecek şeyler bulurum ben.
Saygılı Arzulara göre anın yaşanır olduğu doğru bir ilişki ile ve bana kalırsa sadece yüzeysel odaklı
Yalniz kafa rahat ya. İliski icindeyken pismanlik oluyor sanki 😅
Iki türlü de mutluyum
En güzeli yalnızlık.
Ben yalnizken mutluymusum bunu yalniz kalinca fark ettim
Onun yüzünde kocaman ben çıktıktan sonra mutsuzum
İnsanlar sosyal bir varlıktır
Yalnız Daha İyi
Vesselam
içerdeyken hep mutluyum ben
İki türlü de mutluyum
İlişki içinde daha mutlu oluruz
Zamanına göre değişiyor