Mutluluğumu asla birine endekslemedim. Evet insanın hayatında biri olmalı her şeyi rahatça konuşabildiği, vakit geçirirken sıkılmadıpı ve gerçek mana da GÜVEN veren biri... Ama mutlu olmak için illa da birinin varlığına ihtiyaç yok mutlu olmak isterse insan kendi kendine de çok rahat mutluluk pompalayabilir. Bu mutluluğun kaynağı da kendisi olduğu sürece sınırsız bir kaynağa ulaşacağı için mutsuz olması imkansızdır. İşin özü mutlu olmayı istemekte biri olsun ya da olmasın bir insan isterse dünyanın en mutlu insanı olabilir, biraz umursamamazlık biraz özgüven gerisini akışa bırak.
şu an için yalnızlıktan mutluyum. Etrafımda yalandan, dolandan insan çok. Onların yanına gidip kendimi zehirletmektense, onlardan uzak kalmayı tercih ederim. Bu devirde dürüst ve sağlam insan bulmak çok zor. Bir şey anlatıyorsun, anlatığın şeyi herkes öğreniyor ise sorgulaman gereken şeyler vardır. Mesela laf taşıyanı hiç sevmem. Benim anlattıklarım, anlattığım kişide kalmıyorsa o zaman güven sorunu var demektir. Ağzı gevşek geveze insanları hiç sevmem.
Yalnızken mutlu olabilen insanlar biriyle beraber olduklarında mutluluğun iki katını yaşarlar ve yaşatırlar. Yalnızken bir yere kadar mutlu olur insan ama bazen kalp birini sevmek ister paylaşmak ister bu yüzden kalbimiz bunları istediği için yaparsak hayatımıza birini alır ve onunla mutluluğumuzu paylaşırsak kendimizi daha da mutlu ederiz...
Ben yalnız olmayı daha fazla seviyorum açıkçası kalabalık insanlardan kaçıyorum bu a sosyal olduğum için falan değil artık insanların dedikodu laf söz ve bencil bir şekilde davranmaları beni sıkıyor ve yalnız olmak namaz kılmak beni mutlu ediyor yalan Dünya'nın yalan insanlarından hayır yok
Değişiyor. Biriyle birlikte olduğumda ilişkimiz güzel ilerliyorsa birlikte olmak daha güzel. Ama partnerim bana pek vakit ayıramıyor, uzun süre ulaşılmaz olursa yalnızlık daha iyi. Onu bütün gün düşünmezsin, kaybetmekten korkmazsın.
Yalnızken cok cok daha mutluyum. “Ohhh bee, dünya varmış” diyorum hatta bazen😄. Baş agrısı yok, dert tasa yok. Misss gibi hayat. Uzun bir sürede böyle kalmaya niyetliyim
Yanlızlık gibisi olabilir mi, bir kere ik başta özgürüm, ayrıca yalnızlık dostu kitaplarım var. Okuduğum kitap sayısını inanın bilmiyorum. Sizlere de tavsiye ederim.
Yalnızken mutluyum. Biriyleyken daha mutluyum ama mutluluğumu hiç bir şey bozamaz En ufak şey ile mutlu olabiliyorum en kotu anımda bile mutluluğu kovaliyorum
Kendini mutlu edemeyen kimseyi mutlu edemez yalnızken mutlu olmayı öğrenmemiz gerekiyor mutluluğu aşkalarında aradığımız için hep hayal kırıklığına uğruyoruz
Fark etmiyor, Her türlü mutsuzum. İlişki bazlı konuşursak; Biriyle birlikte iken daha düzenli, single takılırken daha kafasına göre. Normal arkadaş üzerinden konuşursak, Harbiden fark etmiyor.