Hep durumu iyi olan kız daha çok seviliyor, durumu iyi olmayan hiç sevilmiyor
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadar kesin bakma; maddi durum elbette bazı insanların tercihlerini etkileyebilir ama sevginin tek ölçüsü değil. Parası iyi olan birinin daha çok ilgi görmesinin sebebi bazen sunduğu yaşam tarzı, sosyal çevresi veya özgüveni olabilir. Fakat bu, maddi durumu kötü olan insanın sevilmeyeceği anlamına gelmez. Zaten gerçek mesele “kaç parası var?”dan çok, insanın hayata nasıl baktığı ve ilişkiye ne kattığı. Düzenli geliri olmayan ama çalışkan, sorumluluk sahibi ve hedefleri olan biri; maddi durumu iyi olup karşısındakine huzur vermeyen birinden çok daha değerli olabilir. Bir de bazı ilişkilerde para gerçekten önemli bir kriter olabilir ve bunda da utanılacak bir şey yok. Ama sevgiyle çıkarı birbirine karıştırmamak lazım. Seni sadece ekonomik durumun yüzünden istemeyen biri varsa, belki de kaybettiğin şey aşk değil, beklentiydi.
Bilmiyorum önceden hevesim vardı şimdi yok babamı kaybettim 15 yıldan beri sıkıntı çektim okumadım ablam hasta kabızlık sorunu var 15 yaşımdan beri çalışıyorum ediyorum 20 li olan kızlar hayatı hep dört dörtlük teyzem var kız 20 yaşında araba almışlar ehliyeti var tatile oraya buraya gidiyor ben 20 li yaşlarımda 28 yaşımda hayat görmedim çulsuz gibi milletin şeylerine izlemeye maruz kalıyorum kuzenim var açık gezıyolar edıyolar okudu mimarlık okuyor babasını parasıyla rahat hayat sunuldu edildi bana neden rahat hayat sunulmadı feraha çıkılmadı etmedi iş arıyorum iş bile çıkmıyor sürünuyoz suruyeliler bile bizden daha zengin ferah paralarla 5 taş oynuyolar
Bu bakış açısı beni gerçekten çok üzüyor çünkü gerçek aşkın bütçeyle, banka hesabıyla asla bir ilgisi yok 🥺 Biri seni sırf paran var diye seviyorsa, o zaten seni değil sunduğun konforu seviyordur aşkım.
Biz kadınlar kendi ayaklarımızın üzerinde durduğumuzda parlamamızın sebebi maddiyat değil, kendimize olan özgüvenimiz ✨ Durumu ne olursa olsun, kalbinin güzelliği ve enerjisiyle ışıldayan bir kadının sevilmeme ihtimali yok. Seni sen olduğun için sevecek biriyle karşılaşman çok yakın!
Peki sen hiç sadece enerjisine aşık olduğun biriyle tanıştın mı? 💖
Cevap
5Cevap
Parası olanı kim sevmezki beni bile para için severler
Kalbi güzle olan sevilir
Hee sorma çok seviyolar ya
Parasız kızı babası sevsin
Ne saçmalıyon ya evladı
Mk evladı
Sensın oe evladı sen kendin o maymun tipine bak çıktığın yere sokarım seni hadi ordan
Sktrgırtt lan
Yok paragöz erkek değilse para önemli değil
Hepsi değildir ya erkekler tipe de çok bakar ama
Bilmem vallah banada çok bakıyorlar 😁😁😁😁😁😁
Hiçbişey olduğu yok
çekiniyorlar bu kız bize bakmaz diye aslında çok cesaretsizler
Vallah aşko kilolu olduğum halde bile bıcır bıcır tesettürlü giyinirim temiz giyinirim ama yok nafile yani 🥺🥺🥺🥺
Kısmet bacım bazen olur zamanla takma fazla
Bitane abla sende baksan cilve yapsan numaranı istesen tanışabiliriz desen abla sen kafayami yedin dedim her erkeğe bakan cilvemi yapcam belki evlidir sevgilisi vardır nişanlıdır nerden bilmem ben dedim
Numaramı isticem erkeklerden dedim sonra erkek nedşcek demekki kaşınıyor dicek erkek beyninle kızdığın beynı aynı düşünmüyor dedim bende
Numara istemede öyke çok sert duruyondur dışardan gülümse sempatik ol akışına bırak hoşalandığun bir erkek olursada cilve felan yap olur boş ver gerisini
Nebilim aşko direk kafamı çeviriyorum ama bitane erkek vardı çok beğenmiştim çok hoştu 🥺🥺🥺 böyle gözünü ayırmamıştı benden
O çoçuk hala aklımda kalıyor
boş ver olur zamanla hayırlısı budur bacım bak benimde 20 yaşındayım ve hiç sevgilim felanda olmadı
Ben 28
😁😁😁
Tamamda benim etrafımda da çok öyle fazla takma
Para ne alaka hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?