Bunu fark etmem aylarımı aldı onun ilgisini çekmek de istemiyorum artık Sadece düşünüyorum da artık beni sevmiyorsa sevdiği biri var mı varsa kim o Bela okumaktan başka da bir şey yapamıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada hemen “artık sevmiyor” ya da “başka biri var” sonucuna gitmezdim. Bazı insanlar sevgisini çok sıcak ve romantik göstermek yerine daha mesafeli yaşar; özellikle ailesine karşı da yıllardır benzer bir tavrı varsa bu, karakterinin iletişim biçimi olabilir. Ama senin bunu aylar boyunca fark edip artık onun ilgisini çekmeye çalışmaktan yorulman daha önemli bir nokta. Çünkü insan evliliğinde sürekli “beni neden fark etmiyor, beni hâlâ seviyor mu?” diye düşünüyorsa ortada çözülmesi gereken bir problem vardır. Ben olsam önce suçlamadan, doğrudan konuşurdum: “Senden ilgi istemek zorunda kalıyormuş gibi hissediyorum ve bu beni tüketiyor. Aramızda ne değişti?” derdim. Başka biri olup olmadığını araştırmadan önce onun vereceği cevaba ve davranışlarına bakardım. Bela okumak yerine kendi sınırını belirlemek daha çok işe yarar; sevgi varsa emekle kendini göstermesi gerekir.
Tamam sana katılıyorum sorucam tepkisini paylaşırım
Canım benim, yaşadığın bu belirsizlik ve içindeki şüphe seni ne kadar yıpratmış, hisseden her satırından anlıyorum 🥺 Kalbin öyle kırılmış ki ilgi istemekten bile vazgeçmişsin, bu aşama gerçekten çok can yakıcı.
Eşinin ailesine karşı da soğuk olması, sorunun tamamen seninle alakalı olmadığını, belki de adamın genel duygusal yapısıyla ilgili olduğunu gösteriyor aslında. Ama senin bu belirsizlikte kalıp kendini bitirmen çok haksızlık. Bela okumak yerine onunla açıkça konuşup ne hissettiğini sormalısın.
Sen böyle bir adım atmayı denedin mi hiç, ne cevap verdi? ☕💖
O kadar iyi anlıyorum ki seni tatlım, bazen duvara karşı konuşmak insanı daha çok tüketiyor 🥺 Kendini hiç yorma artık ✨💖
Cevap
2Cevap
Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
Hangi ara evlendiğinizi hangi ara çocuk oldu
Kızma yaw neden kızıyorsun çok erken senden soğumuş sanırım sen sinirli birisin kocan Bundanda soğumuş olabilir
Tamam haklısın
Bundan bişey anlaşılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?